Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (33)
Raspunsuri - Pagina 8
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by honey79
Miri sanatate multa lui Bruno. Sa se faca bine cat mai repede.
Fetele...voi stiti cumva daca siropul din muguri de brad e permis in sarcina???
Vreau sa-mi fac o lista cam cu ce as dori sa cumpar din Romania...caci la cum functioneaza neuronul meu in ultimul timp,sigur uit o gramada de chestii pe care mi le doresc.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 18+ 70%
Mai , de siropul de brad chiar nu m-am intrebat daca e bun sau nu...insa am baut o groaza pana acum . E preferatul meu si cred ca n-ar putea face mai mult rau decat fac sucurile din comert .Il iau de la tzara , de la Rucar si e 100% natural.
24+ cu Sara - Eliza
vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
honey79 spune:
Mersi de raspuns, Gatta.
Noi obisnuiam sa tratam tusea cu el,siropul. De-aia intreb.
Pupici.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 18+ 70%
veronicka spune:
emiliamultumesc pt raspuns
CReatanu , nu sunt asa de creata. as pune poze dar inca nu stiu.asa ca poate ma ajutati voi. please!
veronica 18+
Lala_D spune:
Pentru cine este interesat iata si rezultatul meu de la eco morf trim II, Medlife
Am un flacau de 757 gr, 21 de cm de la cap la fundulet, ecografic de 25 de sapt si 3 zile, dupa UM 24 de sapt, cu nasul carn ca fratele lui si cu toate cele la locul lor si dezvoltate normal .
Colul este lung si inchis, placenta ok, nu a masurat IR
Ca si observatie personala : a fost mult mai comunicativ Iosup si mult mai multe masuratori a facut el decat aceasta dr Chitescu de la Medlife , dar ma rog pe mine ma interesa o a doua opinie asa incat e ok.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )
numeioana spune:
Eu sunt la doctorita Cristian de la Elias. De dr. Andrei Cristian nu stiu nimic, din pacate....
Ioana
17+
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
matgravidut spune:
Miri-Mik, am citit de saracutul Bruno... sper sa fie mai bine curand. Mai tine-ne la curent.
Lala_D felicitari pentru bebitz. Toate cele bune.
Fetele... eu inca ma chinui cu raceala... am 7 ceaiuri la activ in ultimele 3 ore. Tot imi vine sa plac acasa.
Monica-Matz 21+ cu Andreea Bianca
emiliapop spune:
e
quote:
Originally posted by Mitsu-bishu
Merci, gabritta, cred ca ai dreptate... Ma refer la chestia cu moderatul.
Emiliapop, tu ai fost la echo in Ploiesti? Stii cumva ceva de echo 3D/4D unde se pot face, la cine si cam cati $ tre'be? Thanx!
Mitzu, 21+ cu baby neidentificat
Pai am fost la doctora Ghita Minodora care are cabinet pe strada Romana la nr.59; Tel: 0244/543310 si are si aparat care face si 3/4 D si mi se pare ca ar costa 150 RON dar nu stiu sigur poti sa intrebi la telefon ca eu am facut morfo in 2D (80 Ron) desi mi-a aratat cateva elemente si in 3D , echo morfo de trim II care se face intre 21-24 de saptamani o sa o fac 3/4D dar la Bucuresti la Herghelegiu ca doctora mea cu el lucreaza la Polizu si in el are incredere.
Echografia asta am facut-o ca sa vad ce mai face bebe si daca a ramas fetita.
emilia cu si Alexandru Paul(16.08.2006)
poze cu noi
emiliapop spune:
Am mai gasit ceva ca vad ca va plangeti de hemoroizi (si eu ):
http://www.b e belusultau.ro/detalii.php?cod=FD14 fara spatii la bebelush
poze cu noi
emiliapop spune:
Si pentru cine vrea sa asculte bebelushul in burtica (ce am mai cautat eu la sarcina trecuta si il gaseam numai pe site-uri straine):
http://www.b e belusultau.ro/detalii.php?cod=BD14 fara spatii la bebelush desigur.
poze cu noi
gattasalvaje spune:
Lala , sa-ti traiasca voinicelul . Prevad ca tu si cu Angi veti avea cei mai mari bebei de pe-aici ....
Despre madam Chitescu , auzisem si eu ca e cam scumpa la cuvinte , insa stiam ca masoara IR-urile. Cu un asa bebe mare , nu prea cred ca mai ai probleme cu arterele uterine...cred ca tb sa stai linistita.
24+ cu Sara - Eliza
vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?