Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (33)
Raspunsuri - Pagina 22
![](images/user_woman.png)
miri_mik spune:
nemary si danonique, daca doctorul zice in pat, pat sa fie! fiti cuminti ca rezultatul ca va fi pe masura! ma gandesc uneori ca acum suntem in faza aia unde ne simtitm bine, fara prea multe probleme si riscam sa depasim pragul normal de eforturi (ma stiu pe mine, ma apuca asa cateodata un elan si uit ca mai am si un bebe in burtica). ar trebui sa ne pastram pentru ultima suta de m, ca acolo vine greul.
matgravidut, felicitari pentur cetatenie! asta da realizare. acu bebe poa sa vina linistit, ca hartogaria e in regula. si apropos, esti un frumos si jumatate!
azi am zacut...in pat. fara sa dorm, dar cu o moleseala enervanta. drept ca ploua, ca e urat si e frig, ca n-am chef sa invat si nici sa revad pt examenul de vineri... grrr. poate trece. in plus ma gandesc tot la mancare dupa ce tocmai am terminat de mancat. as bea o cafea, da mi-e lene sa-mi fac... as face ceva constructiv da rnu ma urnesc de pe canapea...
ashea ca, pupici somnoroshi:)
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
irinouka spune:
pup zuzele!!!
am citit din urma, m-am straduit sa imi mai notez cate ceva dar sunt sigura cam am uitat o gramada...nu stiu voi cum reusiti sa scrieti cate un rand pt fiecare, poate invat si io, in timp. :-)
asa...
gatta, ma tot gandesc daca sa ma duc la filmul lui mungiu. drept iti spun ca mi-ar parea prea rau sa il ratez (adica sa-l vad pe dvd) desi stiu de cel putin o scena ceva mai dura. care nu m-ar deranja in mod normal dar daca in film e cu sarcina si la mine e cu sarcina sigur o sa receptez totul altfel decat inainte. deci...nu stiu. om vedea.
virgo, am avut dureri de gat acum vreo 2 luni si m-am dus la farmacie special ca sa intreb de tantum verde si a sarit aia cat colo ca nuuuuuuuuuuuuuu, sub nicio forma sa nu iau asa ceva in perioada sarcinii. :-( mi-a dat niste pastile mici de supt da' nu mai stiu cum le zice, am postat o data pe-aici dupa care le-am dat "erase" din memorie. iti spun maine.
nicole, bine-ai venit, te asteptam cu mesaje si texte si impresii si fitze si talente. :-)
angi, frumaose poze, frumos coc, frumoasa fata, frumoasa intalnire. cred ca v-ati distrat, nu gluma. pupam fata.
adriana, felicitari pt baietel!!!
creata, da-i bataie la "subectul sex", si pe forum si-acasa, ca e dezlegare. :-)))
docdecap, vii si pleci...
va pup, s-avem o saptamana cat mai buna!
irina 23+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
grati.ela spune:
Fetelor, m-a impins pacatul sa mananc iahnie de cartofi cu ceapa rosie si am niste arsuri la stomac de ma ia cu lesin...ma doare si ficatul. Sunt o groaznicaaaa!!!!21+
nemary spune:
fetelor tuturor. multumesc mult pt.grija. o sa incerc sa vin si maine la serv(sa nu ma certati) si daca nu ma simt bine o sa plec acasa.
Mari
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
irinouka spune:
gratiela, aoleuuuu...ce-o fi la tine-acolo...de cel putin 2 ori pe saptamana patesc chestia asta si nu ma potoleste dumnezeu cu ceapa si nici cu fasolea si cam cu nimic, daca stau si ma gandesc. stinge cu apa, zau ca nu prea ai incotro. si stai cumintica...PANA LA ABATEREA URMATOARE.
b]matgravidutz[/b], felicitari pt miscarile bebitei si pt cetatenie. misto moment. si grija de tine cu febra aia tampita.
pup
irina 23+
gattasalvaje spune:
Mary , imi pare rau ca ai probleme ...stai linistita sa nu agravezi situatia . Las' ca la serviciu nu ridica nimeni statui iar la bulgari o sa mergi la anu' . Anul asta le-am dat destui bani , cica cei mai multi turisti straini pe litoralul bulgaresc au fost romani , vreo 500.000 toata vara...le-ajunge !
Monica - Mat , felicitari pentru cetatenie ! Ce burtika mica aveai , abia se vede ca esti gravida...24+ cu Sara - Eliza
vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
irinouka spune:
gatta, ce prestezi la coafor? ca ma bate si pe mine-un gand de iesit din nesimtire la capitolul asta. dar inca nu m-am decis: suvite sau vopsit 100%, vopsea normala sau fara amoniac...tu ce socoteli ai?
irina 23+
gabrittza spune:
fetelor eu va pup si vb maine.acum plec la dr sa vedem ce tensiune am azi.sper sa vin cu cesti bune.pana maine sa auzim numai de bine!
gabrittza 20sapt+
matgravidut spune:
Multumesc de aprecieri zuzici dragi.
Burtica nu se vede ca e bluza de asa natura. Dar sa stii ca e maricica bine.
Cat despre arsuri... da ca lapte. O sa-ti treaca imediat. Mie imi place usturoiul, alta pacoste, si asa imi tratez arsurile. Dupa un pahar de lapte promit ca-ti trece.
Monica-Matz 22+ cu
Andreea Bianca
gattasalvaje spune:
Gratiela , pentru arsuri incearca cateva picaturi de zeama de lamaie intr-un pic de apa calda . Lamaia este singura citrica ce da reactie bazica in contact cu acidul clorhidric din stomac . La mine da rezultate remediul asta...
Irinouka , ma bate gandul de niste suvite blonde argintiu si caramel pe o baza blond sandre...iese fain , ceva cam ca in genul lui Angi , daca i-ai vazut pozele. Cat despre film ...nu stiu ce sa-ti zic , mie una nu mi-a placut. Nu stiu cum a luat Palm d'Or , parca era facut de amatori ...chiar este o scena care se vrea a fi in anul 1987 din epoca de aur ...in plan apropiat numai Dacii , cladiri sumbre ,un magazin Alimentara inchis si cu o multime de oameni care fac coada in fatza ....iar in plan indepartat se vede mare , cu rosu "Plaza Romania" ...mai mare rasul.24+ cu Sara - Eliza
vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?