Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (33)
Raspunsuri - Pagina 23
![](images/user_woman.png)
carmen e spune:
Monica felicitari pt cetatenie.
Chiar nu face nimeni un capitol nou????? eu una nu ma pricep ca as face.
Pupici
cum creste
Carmen 21 +
David Alexandru
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
irinouka spune:
gatta, f interesant scenariul tau pt coafor. voi medita intens. sincer, si eu vad ceva mai deschis, un bond sandre, dar inca nu mi-e clar daca il vreau pe tot parul sau doar pe suvite. ma mai gandesc. si-asa pana la salariu doar cu gandul ma pot vopsi. :-)
cat despre film, pe mine nu ma mira ca aluat premiul in conditiile date. oricat de ciudat ni s-ar parea, pentru vestici este inca fascinanta perioada aia cu tot ce ni s-a intamplat de-a lungul ei. daca noi poate ne simtim cand si cand saturati sau suntem capabili sa sesizam amanunte de genul celor de care ai pomenit tu, pentru ei e imposibil. iar acum, cand europa e tot mai incrancenata pe dezbaterea legata de avort, cu atat mai mari sanse cred ca a avut filmul.
uite, daca ai vreodata timp si chef, iti recomand un film care mi-a paalcut teribil. e pe stilul de "fresca" a epocii comuniste dar altfel decat pe violenta si "soc si groaza" cu orice pret. e facut de ex-RGD-isti si se cheama "goodbye, lenin". nu e tocmai nou dar e absolut special. pt cine mai avea nevoie sa vada ca se pot face filme despre ce a fost atunci si altfel decat s-au facut in romania.
acum, ca sa nu-mi rasara vreo aura intelectuala, revin la intrebarea CU SAU FARA AMONIAC?
pup
irina 23+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
irinouka spune:
ca tot ai vorbit despre bulgari...
BULGARIA-TURISM / România, principala sursă de turiști străini pentru Bulgaria, în acest an
SOFIA, 24 sep (MEDIAFAX) - Cei mai mulți turiști străini care au vizitat Bulgaria în primele opt luni ale anului au fost români, respectiv 540.000 de persoane, în creștere cu peste 120% față de aceeași perioadă din 2006, potrivit datelor Agenției bulgare de Stat pentru Turism, citate de publicația Dnevnik.
Bulgaria a fost vizitată de la începutul anului de circa patru milioane de turiști străini, în creștere cu 7% față de intervalul similar din 2006. Dintre aceștia, aproape trei milioane de turiști au venit din țări europene, cu 30% mai mulți față de anul trecut.
irina 23+
carmen e spune:
Irina eu ma vopsesc cu amoniac pt ca dr mi-a dat voie de la inceput sa ma vopsesc si mi-a zis ca nu e nici o prob, stiu ca parerile sunt impartite, dar daca dr mi-a zis ca e ok, atat mi-a trebuit.
cum creste
Carmen 21 +
David Alexandru
gattasalvaje spune:
Irinouka , suvitele mi le fac cu o chestie de la L'Oreal fara amoniac si fara perhidrol ...se numeste Platinum , iar baza o fac cu vopsea Keune care zica-se ca nu are amoniac ...acum , nu sunt asa sigura ca n-are deloc , insa asa zice coafeza mea.24+ cu Sara - Eliza
vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
irinouka spune:
quote:
Originally posted by carmen e
Irina eu ma fac cu amoniac pt ca dr mi-a dat voie de la inceput sa ma vopsesc si mi-a zis ca nu e nici o prob, stiu ca parerile sunt impartite, dar daca dr mi-a zis ca e ok, atat mi-a trebuit.
cum creste
Carmen21 +
David Alexandru
mai, ceva ciudat mi se intampla cu povestea asta legata de vopsit. mi-am pus in cap niste garnier in luna a 3-a si atat pana acum. daca ma intreaba cineva sunt in stare sa si zbier ca asta cu vopsitul care e nociv nu s-a demonstrat (nici nu vad cine s-ar risca sa se ofere cobai pt experimente in toata regula, ce om de stiinta si ce femeie gravida). si chiar cred asta. numai ca acum simt asa o frana. nici eu nu imi dau seama exact ce si cum. vreau din suflet sa ma vopsesc dar tot aman momentul. rational imi tot spun ca n-o sa am tocmai eu probleme dar cred ca mi-e cam teama. absolut nejustificat si ilogic, imi spun, dar asta simt. n-am ce face. e uluitor cum te schimba povestea asta cu bebele...
pup!
irina
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
irinouka spune:
quote:
Originally posted by gattasalvaje
Irinouka , suvitele mi le fac cu o chestie de la L'Oreal fara amoniac si fara perhidrol ...se numeste Platinum , iar baza o fac cu vopsea Keune care zica-se ca nu are amoniac ...acum , nu sunt asa sigura ca n-are deloc , insa asa zice coafeza mea.24+ cu Sara - Eliza
vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
s-a notat! saru'manaaaaaaaa
irina
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
matgravidut spune:
eu o sa incerc sa ajung azi la coafor, dar nu ma voi vopsi.
as vrea tare mult... dar mi-e frica pentru bebelina.
O prietena si-a facut suvite fara probleme in luna a 5-a.
Monica-Matz 22+ cu
Andreea Bianca
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina023/alina023.jpg)
alina023 spune:
Miri, Laura, cred ca ma alatur si eu clubului muciosilor. Nu-mi sunt toti boii acasa si cred ca o iau pe urmele lui Luca. Offf
Si ca sa nu ma dezic ca sunt zuza, fetelor, sunt la a doua sarcina dar ma ia cu fiori reci pe sira spinarii cand ma gandesc la nastere. Ma apucase aseara o panica si o stare de nedescris. Ma gandeam ca toanta ca nu mai vreau sa nasc iar. Si cum am putut eu sa imi doresc 2-3-4 copii? Cine sa-i nasca????
Alina 27+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica in burtica
roli25 spune:
Ziua buna
Apar si eu dupa ce mi-am consumat toate energia cu piticul meu.
Nemary si Danonique nu-i placut da merita pentru bb sa fiti cuminti in patut. Dupa nastere e tot timpul de plecat, noi am plecat cu Marc inca de la 2,5 luni si la munte si la mare si i-a priit fantastic.
In ce priveste Bulgaria, mie mi-a placut mult mai mult sudul litoralului, la sud de Burgas si mai ales la munte la ski. Nici nu se compara cu conditiile si preturile noastre.
Am si eu o nelamurire, voua va masoara tensiunea la fiecare consult? Mie nu mi-a luat-o niciodata si nu stiu cum ar trebui sa ma simt daca ceva nu e in regula?
Roli 23+ cu
si mamica lui Marc (9 iunie 2006)
http://www.helpsonia.com/