Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (33)
Raspunsuri - Pagina 21
![](images/user_woman.png)
gabrittza spune:
meda sa stii ca sora mea a fost vara asta la nisipurile de aur si a fost super frumos.si o colega a fost la albena si la fel a zis ca a fost super.dar....acum in septembrie nu mai e frumos ca e frig....
gabrittza 20sapt+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by nemary
Danonique, din pacate ma voi alatura tie. am fost azi la control si nici gand de Albena, ca sa nu mai spun ca o sa-mi iau iar medical 2 saptamani. Macar sa fie totul bine pana la sfarsit si sa nasc o bebelina sanatoasa si frumoasa.
Mari21+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Nemary , ce se intampla dragutza ? Iar contractii ? Ce ti-a zis doctorul ?
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
gabrittza spune:
Nemary multa sanatate iti doresc si sper sa fiti bine si tu si bebe!la bulgari te duci alta data cu bebe ca sa vada si el!
gabrittza 20sapt+
danonique spune:
Nemary imi pare f rau.Sper sa reusim sa ducem cu bine sarcinile si sa nastem copii sanatosi.Mie mi-e frica de o nastere prematura dar daca DD va decide asa nu avem ce face.Te pup si mult curaj.
danonique 25+
gabrittza spune:
danonique fii optimista te rog!o sa vezi ca daca stai cumintica in pat o sa foe totul bine!
nemary si tu sa stai linistita in pat,cumintica si o sa vezi si tu ca o sa va ajute DD si o sa fie bine!
gabrittza 20sapt+
carmen e spune:
nemary - ai grija de tine si de bebe, imi pare rau ca nu mai poti pleca.
danonique- stai linistita si o sa fie bine.
Creata - , e frumos rau parul tau, dar sunt convinsa ca e fffffffffffff greu de intretinut, bafta la dr azi sa vii ci vesti bune .
medamaya1 - esti o frumoasa si tu si bb-ii tai care sunt scumpi foc.
anca sper ca ai iesit din starea in care erai, si eu am fost la fel te inteleg perfect.
Eu am emotii pana joi pana ajungem la dr, sper sa fie bebe bine.
Pupici la burtici
cum creste
Carmen 21 +
David Alexandru
gabrittza spune:
azi ma duc si eu la dr de familie sa imi dea fier si sa vad ce tensiune mai am.pana acum ce am masurat eu acasa a fost in limite normale,dar sa vedem ce mai imi zice azi.abia astept si am emotii ca daca imi spune iar ca am tensiunea mare nu stiu ce ma fac.
gabrittza 20sapt+
nemary spune:
quote:
Originally posted by gattasalvajequote:
Originally posted by nemary
Danonique, din pacate ma voi alatura tie. am fost azi la control si nici gand de Albena, ca sa nu mai spun ca o sa-mi iau iar medical 2 saptamani. Macar sa fie totul bine pana la sfarsit si sa nasc o bebelina sanatoasa si frumoasa.
Mari21+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Nemary , ce se intampla dragutza ? Iar contractii ? Ce ti-a zis doctorul ?24+ cu Sara - Eliza
vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
Mi-a spus ca s-a micsorat colul. Dureri de burtica sau contractii nu mai am, la cate nospa iau. doar ca ma doare din cand in cand in vagin.
azi prima zi la serv si se pare ca nu prea pot sta mult timp pe scaun.
Mari
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
odiseea
matgravidut spune:
Servus drage zuze,
Dupa trei zile de absenta am citit din urma pana acum. Abia m-am trezit de o ora, dar nu ma certati ca la mine este numai 7.15am.
Sunt in concediu si tare ma bucur.
Cum va spuneam vineri, am fost racita rau de tot. Seful nu mi-a fost la munca si am avut si foarte mult de lucru asa ca nu am putut sa ma invoiesc. Am stat cu ceaiurile si cu picaturile de nas langa mine, iar cand am ajuns acasa la 5pm m-am bagat direct in pat. Am avut temperatura constanta 37.1 si o prietena asistenta mi-a recomandat sa nu iau medicamente daca nu urca la 38. Acum sunt bine. Tot in pat cu picaturi si ceai, dar sunt mult mai bine. Si pe mine ma doare in gat (nu stiu cine zicea ca are problema asta) si ma tratez cu laptic cald si o lingurita de miere.
Duminica bebelina i-a facut cadou lui tati si s-a miscat. iar tati a simtit tot. Am vazut lacrimi in ochisorii lui mari si caprui si asa de tare m-am impresionat de am inceput si eu sa dau apa la soricei. Stateam amandoi in pat cu mana lui pe burtica mea, cu mana mea pe mana lui si plangeam si ne sarutam ca doi copii.
Va pupesc si va urmaresc, trebuie sa-mi fac planul de bataie pentru azi cat mai am masina la dispozitie (ca apoi o bag la reparatii). tare as vrea sa ma duc azi la coafor si sa-i fac lui domnu' sotz o surpriza. Dar mai am de facut curat in casa, de dus niste acte la dentista mea si sa fac poze de pasaport.
Va atasez si o poza. Este de joi cand am luat cetatenia canadiana si bebelina a fost tare activa cand a vorbit judecatorul.
http://picasaweb.google.com/M.Creanga/DepunereaJuramantuluiPentruCetateniaCanadiana
Monica-Matz 21+ cu
Andreea Bianca