Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (33)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadiapetcana2002 spune:

Buna din nou !
am incercat din greu sa scanez poza de la eco cu bebe dar nu a iesit prea clara. Eu totusi o pun , sper sa intelegeti ceva.
Are un chip de ingeras oricum.
In legatura cu subiectele de azi , eu la inceputul sarcinii am slabit , nici nu am avut burta pana in sapt. 20. Acum abia incepe sa nu ma mai cuprinda pantalonii.Daca mare parte din voi aveti dimensiuni cat de cat normale , eu ma incadrez in categoria persoanelor grasute , sa nu spun supraponderale.Dupa operatia de rinichi am luat cam 10 kg pe care nu le-am mai dat jos nici pana azi.
Adevarul e ca imi si place sa mananc numai " bunutz" ( vorba mamei)
De cand am ramas insarcinata am observat ca mi-am scimbat drastic obiceiurile culinare.Nu mai mananc asa de mult , nu ca nu as vrea , pur si simplu nu mai simt nevoia. Am observat ca organismul meu tanjeste dupa fructe , legume , chestii pe care pana nu demult le mancam si nu prea . Deoarece regimul meu hidric e unul deosebit , in sensul ca beau doar apa plata pentru rinichiul unic pe care-l am , si bebe beneficiaza de aceeasi hidratare , ceea ce e un lucru foarte bun din cate am citit.
Bebelusul meu a inceput sa miste la 20 de sapt.
Stateam intinsa pe burta la TV si deoadata am inceput sa simt fluturasi , jos sub buric.E o senzatie super.
De atunci avem program de "dansat" la 5 dimineata imi da trezirea si la 9 seara inainte de culcare mai facem o tura de burtica. E tare haios.

http://community.webshots.com/user/nadiapetcana2002

Va pup , NADIA 22+ CALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

mai fetelor ati amutit?am mai ramas doar eu si anca pe aici?

gabrittza 20sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiapetcana2002 spune:

Sunt si eu pe aici , numai ca mesajele mele intra dupa moderare. Trag tare sa scap de ea .

NADIA , 22+ cu bebe CALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Si eu, si eu! Dar la 2 plec!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Creata, da acum le-am vazut. F frumoase pozele si ce par super...dar cred ca e un adevarat chin sa-l intretii. Ei, asta e, frumusete fara sacrificii nu se poate asa ca.....

20+

Vine Barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Mercic, mercic! Da' m-am obisnuit cu intretinerea... Si sper ca fetita mea sa ma mosteneasca in privinta parului. Daca ar avea si ochii verzi ca ai sotului meu, ar fi o treaba!

quote:
Originally posted by raca

Creata, da acum le-am vazut. F frumoase pozele si ce par super...dar cred ca e un adevarat chin sa-l intretii. Ei, asta e, frumusete fara sacrificii nu se poate asa ca.....

20+

Vine Barza!

Mergi la inceput

Creata ai grija ca daca fetita mosteneste parul tau si ochii sotului ... va trebui sa ii angajati paznic ca o sa o fure baiatul meu!!!!si ne incuscrim!

gabrittza 20sapt+

Mergi la inceput

Creata mai ai putin si pleci la dr.iti doresc multa bafta si sa vii cu vesti bune!

gabrittza 20sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Danonique, din pacate ma voi alatura tie. am fost azi la control si nici gand de Albena, ca sa nu mai spun ca o sa-mi iau iar medical 2 saptamani. Macar sa fie totul bine pana la sfarsit si sa nasc o bebelina sanatoasa si frumoasa.

Mari 21+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Creata, te asteptam cu vesti bune de la dr
Marii, nasol,. stiu cum e cu patu', io v-am zis ca nu prea imi iese,dar macar consoleaza-te cu faptul ca nu prea ii fain la bulgari, eu asa am auzit de la cei care au fost.
Meda 17+

Mergi la inceput