Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (33)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
nadiapetcana2002 spune:
Buna din nou !
am incercat din greu sa scanez poza de la eco cu bebe dar nu a iesit prea clara. Eu totusi o pun , sper sa intelegeti ceva.
Are un chip de ingeras oricum.
In legatura cu subiectele de azi , eu la inceputul sarcinii am slabit , nici nu am avut burta pana in sapt. 20. Acum abia incepe sa nu ma mai cuprinda pantalonii.Daca mare parte din voi aveti dimensiuni cat de cat normale , eu ma incadrez in categoria persoanelor grasute , sa nu spun supraponderale.Dupa operatia de rinichi am luat cam 10 kg pe care nu le-am mai dat jos nici pana azi.
Adevarul e ca imi si place sa mananc numai " bunutz" ( vorba mamei)
De cand am ramas insarcinata am observat ca mi-am scimbat drastic obiceiurile culinare.Nu mai mananc asa de mult , nu ca nu as vrea , pur si simplu nu mai simt nevoia. Am observat ca organismul meu tanjeste dupa fructe , legume , chestii pe care pana nu demult le mancam si nu prea . Deoarece regimul meu hidric e unul deosebit , in sensul ca beau doar apa plata pentru rinichiul unic pe care-l am , si bebe beneficiaza de aceeasi hidratare , ceea ce e un lucru foarte bun din cate am citit.
Bebelusul meu a inceput sa miste la 20 de sapt.
Stateam intinsa pe burta la TV si deoadata am inceput sa simt fluturasi , jos sub buric.E o senzatie super.
De atunci avem program de "dansat" la 5 dimineata imi da trezirea si la 9 seara inainte de culcare mai facem o tura de burtica. E tare haios.
http://community.webshots.com/user/nadiapetcana2002
Va pup , NADIA 22+
CALIN
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
nadiapetcana2002 spune:
Sunt si eu pe aici , numai ca mesajele mele intra dupa moderare. Trag tare sa scap de ea .
NADIA , 22+ cu bebe CALIN
raca spune:
Creata, da acum le-am vazut. F frumoase pozele si ce par super...dar cred ca e un adevarat chin sa-l intretii. Ei, asta e, frumusete fara sacrificii nu se poate asa ca..... 20+
Vine Barza!
creata2008 spune:
Mercic, mercic! Da' m-am obisnuit cu intretinerea... Si sper ca fetita mea sa ma mosteneasca in privinta parului. Daca ar avea si ochii verzi ca ai sotului meu, ar fi o treaba!
quote:
Originally posted by raca
Creata, da acum le-am vazut. F frumoase pozele si ce par super...dar cred ca e un adevarat chin sa-l intretii. Ei, asta e, frumusete fara sacrificii nu se poate asa ca.....20+
Vine Barza!
gabrittza spune:
Creata ai grija ca daca fetita mosteneste parul tau si ochii sotului ... va trebui sa ii angajati paznic ca o sa o fure baiatul meu!!!!si ne incuscrim!
gabrittza 20sapt+
gabrittza spune:
Creata mai ai putin si pleci la dr.iti doresc multa bafta si sa vii cu vesti bune!
gabrittza 20sapt+
nemary spune:
Danonique, din pacate ma voi alatura tie. am fost azi la control si nici gand de Albena, ca sa nu mai spun ca o sa-mi iau iar medical 2 saptamani. Macar sa fie totul bine pana la sfarsit si sa nasc o bebelina sanatoasa si frumoasa.
Mari
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
medamaya1 spune:
Creata, te asteptam cu vesti bune de la dr
Marii, nasol,. stiu cum e cu patu', io v-am zis ca nu prea imi iese,dar macar consoleaza-te cu faptul ca nu prea ii fain la bulgari, eu asa am auzit de la cei care au fost.
Meda 17+