Comori de nov-dec 04 (156)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

miha pe toti 3 burtika, robertelul si pe tine

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Monica,si noi va pupam cu mare drag.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Multumim de aprecieri fetelor, pupam is noi la randul nostru si savantii si chiulangii, si mancaciosii si mai putin mancaciosii.

Roserb, nu cred ca-n zilele noastre ochelarii mai sunt asa de ras cum era pe vremea cand eram noi copiii. Acu me la moda sa porti ochelari si sunt considerati un accesoriu pt oricine. Asa ca sa nu cumva sa rada careva de Mihnea ca are de-a face cu mine (imi apar gasca de ochelaristi, deh).

Paxelino, sigur pe fi-ta ai nascut-o la termen? sa nu fi fost postamatura cu vreo cateva luni . da' e mortala cum se ridica ea singura in picioruse si ce bine isi misca picioarele.

Noi am fost ieri la operatie, azi din pacate a trebuit sa-l las pe tac-su sa-l externeze ca eu a trebuit sa vin al servici sa stau de paza (ca mai toti si-au luat liber) si basca sa rezolv si delasarile altora care pe ultiam suta de metri se trasforma in probleme, asa e cand nu le faci la timpul lor.

Adrian e bine, oepratia a decurs cum trebuie. Insa m-a dat peste cap faptu lca inainte de operatie, cand am facut analizele de sange, a iesit ca hemoglobina i-a sazut la 10,7. Nu a scazut mult, (ultiam citire a fost in iulie - 11,7), dar pt mine e ingrijorator avand in vedere DBA-ul. Sa speram ca e doar o oscilatie de moment. Oricum, dupa operatie, cu toate posibilele infectii cu care se lupta un organism ce-a fost "lucrat" sub bisturiu, ma stept la o scadere si mai mare. Marti merg la hematologie sa vedem ce si cum.

Pana atunci puiul meu e acasa si abia stept s-ajung la el.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Noi avem vesti proaspete rauu.Miercuri m-am hotarat sa vad gradinita la care aveam de gand sa-l duc in primavara si din vorba cu directoarea m-a convins sa-l aduc cat mai repede, care la mine a insemnat maine.Asta nseamna ca de joi avem una bucata puiut la gradinita.In prima zi a fost foarte incantat dimineata si cuminte, a avut pe la 10 un mom in care a intrebat unde-i mami si a vrut la mine, dupa care i-a trecut.In schimb azi, pentru ca l-am sculat si mai devreme adica la 7 ca sa mergem sa facem exudatul pt fisa, a fost foarte prost dispus si la gradi a facut scandal si nu-mi dadea drumul.In schimb cand plecam nu vrem sa plecam de fapt, stau o jum de ora sa-l conving sa mergem acasa.
Pun poze imediat.
Dar...pe langa fata busita la topogan, l-a muscat ceva de pleoapa sau langa si i s-a umflat pleoapa de zici ca s-a batut la box, fara vanataie.I-am tras si asa o poza sa nu uit cate emotii mi-a dat si ce strangere de inima am cand il vad asa ''ciuntit''.

Hai ca incerc sa descarc.

am vazut si e un intelectual si-i dorim sa se rezolve repede.E frumos oricum.

Poze noi jun.

Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis cu pozici proaspete. (28.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

try, ma bucur din suflet ca ati mai trecut de-un hop...Doamne ajuta sa-si revina si hemoglobina si sa fie totul ok pe toti
miki, super...ai deja baiat gradinar... sa-i treaca toate "bubele" rele

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Try ma bucur ca a fost totul bine cu operatia!bafta multa si sa creasca valoarea hemoglobinei inapoi!pupicei la "veverite"!

vazuram una bucata de "intelectual"-Mihnea -mey da ii sta tare tare bine cu ochelarii.cand o sa-si revina ochisorul ai sa vezi ca nu o sa vrea sa-i mai dea jos!

pupicei lui Deliuta plimbareata!cand am vazut cum o imbratiseaza Silviu mi-am adus aminte ca asa face si Ken cand il"plimbaresc" pe Amon.

Mikidutzo ti-am vazut flacaii.ce dulci sunt ei acolo in pat!ai sa vezi mai tarziu cum o sa se joace impreuna si o sa te topesti nu alta.vezi ca asa-mi facea si Ken,nu vroia sa plece de la gradi.la el era o forma de protest caci nu vroia sa mearga acasa unde era Amon ,cel care ii "furase" mamica.nu stiu cat ii place lui Alexander la gradi dar ia in considerare si aspectul asta.

Fulgu mama am crezut ca te-am pierdut definitiv in vara asta cu caldurile care au fost!da vad ca nu te-ai topit asa ca iti iert absenta!fug sa-ti scotoces in album poate poate vad vreo poza din concediu

vazuram si una bucata graviduta sexy:pupam Robertelul,bebelina din burtica si pe mamica.

noi suntem asa si asa:Ken e pe vindecate,Amon mai are mucusori iar mami ieri a fost robinet.30 min la sauna,2 paracetamol,1 ceai de tei cu lamaie din belsug si repaos la pat vad ca m-au facut ca noua astazi.nu zic ptiu ca nu se stie cum evolueaza ziua.

Oti si Moni daca mai venit sa-mi faceti in ciuda cu kg-mele voastre.am ajuns si eu la 68,5 si ma dau mare si veniti voi sa-mi stricati"inima" cu 62-63.auzi la ele!hmmmm relelor ce sunteti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Ken mi-a venit sfartecat de un mic canibal de la camin.imi era asa de mila de el caci papa salata(pt prima oara) cica ca sa faca muschi sa fie tare si sa.

Amon a inceput cu traznaile.imi scoate oalele din dulapuri,mi-a tras comp jos de pe masuta,trage de firele de la Tv iar ieri mi-a desfiletat capacul de la o sticla de Clorox si a varsat-o pe covor.asa ca astazi am dus-o la gunoi ca se ingalbenise toata(era verde).bine ca era langa mine si nu a apucat sa guste din miraculoasa licoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Try multa sanatate lui Adrian, sa fie doar o oscilatie de moment, sa se refaca repede

Miki felicitari noului"gradinar"

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

he he he
vesti noi
Deliuta are un dintisor

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

buna fetelor!

vazut "intelectualul" mamei; Roxana sa stii ca ii sta f. bine, si mai ales ca pe el nu-l deranjeaza deloc, este numa bine, dar trebuie sa nu rada nimeni de el in fata lui, caci atunci nu-i va mai accepta deloc, va deveni complexat; oricum succes sa se rezolve cat mai repede problema.

Miki vai ce frumosi sunt puii tai, ce dulci sunt cum stau unul langa altul; abia astept pozele cu "gradinarul"!; sa suparat tati ca s-a lovit Alex?; al meu sot daca Arisa se zgaraie numai un picut face o adevarata tragedie; pe cucuiul lui Alex.

Paxelino

Mergi la inceput