Comori de nov-dec 04 (156)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

...vai, ca mult mi-a trebuit sa va citesc. Am intrat saptamana asta de vreo doua ori, dar apucam sa citesc cate o postare doua si intervenea altceva.Noi suntem asa si asa, Diana mi-a racit duminica trecuta, in prima faza i-am dat doar nurofen, oscillococinum si picaturi vibrocil, dar pe seara arata tare rau asa ca am desfacut sticla cu amoxicilinaA doua zi arata mai bine dar, a inceput si tusea, iar nasul parca era un robinet defect.Am incepu sa-i dau si de tuse si incet, incet era tot mai bine.Vineri dimineata s-a trezit pe la 4 ca face pipi si-a inceput sa planga in timp ce facea si mi-a spus c-o doare...de somnoroasa nu itelegeam ce-o doare, asa ca saraca cu lacrimi in ochi mi-a spus ca nu vrea sa mai faca pipi a doare rau...offfffstiam clar, "infectie urinare" (mai facuse odata cand i-am scos pampersul si-l puneam doar noapte, deci fata mea e sensibila)
Asa ca acu' am gata un tratament si-am inceput altul cu sumetrolimasta asa ca n-am mai avut treaba cu ea cam de mult si acu' vin toate odata...
In rest e vesela si energica, ai zice ca n-are nimic dar, avem probleme cu mancarea, nu vrea sa manance efectiv spune "nu vreau sa manac" nu primeste dulciuri, sucuri doar fructe de ceva timp si tot degeaba...ma omoara faza asta cu mancatul, am lasat-o si sa vad daca cere si nika, nu functioneaza nici faza asta si nici nu pot s-o las asa, ne certam toata ziua cand e ora mesei, pt ca a ajuns sa nu maoi vrea nici supa/ciorba care erau preferatele ei, daca ar fi mai mare as zice ca-i anorexica...Am inceput si trat cu helmiflores, poate are viermisori si astea se dau si preventiv(la noi sunt niste laboratoare pt analize de 2 lei, ori esti sanatos tun ori esti in ultima faza.Am vb cu dr, si ea mi-a spus sai dau picaturile tocmai ca-s preventive si dau pofta de mancare...
Acu' ma innebuneste toata ziua cu nunta.Pe 13 mergem la o nunta si i-am spus c-o voi lua si pe ea la primarie, biserica...ca tot mereu cand vede cate o nunta, imi spune ca si ea vrea la nunta, asa ca-i voi indeplini dorinta
Saptamana trecuta mi-am luat si-o rochie si-s tare multumita de ce am gasit, bineinteles nu la noi ci in Tg Jiu.
Am mai facut si ceva poze
Doresc multa sanatate lui Silviu, sa se faca bine!
Bafta, celor care cauta gradinita!
Try, sa stii ca si Diana inainte sa se vaite c-o ustura, se cam scapa pe ea...
Ioana, pai anul trecut, oeleva de-a mea, de clasa I a incercat sa copieze la autodictare...aud si ei pe la fratii mai mari sau vecini si incearca si ei, marea cu degetul...Cum e cu gradi?I place ui Paul? S-a acomodat? Nepotica mea deja are prietena si-i place grozav, sa nu mai spun ca-i un mic lider, ne-a spus educatoarea(e vecina si prietena cu mama) ca a doua zi, ea si-a facut un grup de cateva fetite, le punea pe fiecare sa stea pe un anume scaun si tot ea le dadea si jucarii deci, s-a integrat grozav...
Vasi va doresc o duminica frumoasa!

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

paxelina , multumesc mult de info ref felis...ma buur din suflet ca sunt bine...sa-i pupi si din partea mea cand ii mai vezi si sa-i spui lui felis ca mi-e dor de ea
piticii tai cum mai sunt? il mai doare urechiusa pe silviu?
mihaela, sanatate multa printesei

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

ochi verzi wow cw mamica. apetisanta rau; iar Diana este o frumoasa, mai ales cum prezinta ea moda cu cizmulitele ei; si ce fustite mini poarta!;
nu-ti varsa nicidata mancarea pe covor?, caci la mine cred ca ar fi lac!; cel mai mult ma enerveaza, ca am mari pretentii la Arisa care de-acum este mare, si ar trebui sa se comporte ca o domnisoara, dar de unde, tot timpul da pe ea(sotul spune ca este perfect normal ptr. varsta ei), varsa pe jos, muuuuuuult mai mult decat Emily; oooooo, pai tu si asteptat numa` 15 minutele si vad ca a papat aproape toata ciorbica, pai la mine este muuuult mai dramatic, stau si cate o ora jumate dupa ele pana papa tot, de la sfarsit explodez

miki unde pe ce insula???; cand plecam?, decoleeeeeez!!!
; acu` de ce sa nu recunosc cred ca mi-ar prinde taare bine o mine vacanta pe undeva, nu numai singura, chair si in doi(eu si sotul), caci in ultima vreme doar noi doi face to face n-am
mai fost, si se simnte al naibii de tare, dar...... slabe sanse, nu exista posibilitate, nu exista nici o portita, nici o iesire
miki dar ce-ai patit?

otilia la inceput limba jap. am urat-o pe cat se poate de mult, chiar si pe ei ca natie ii uram, dar nush cum de am ajuns sa-l indragesc pe sotul meu, si uite asa am ajuns sa invat si limba, care nu este nici pe departe perfecta inca in vocabularul meu, mai am muuuulte greseli gramaticale(ah gramatica nici la scoala n-am iubit-o), dar sper ca odata cu Arisa, care din primavara va merge la scoala, voi invata muuuult mai multe!; bine toti din jurul meu spun ca vorbesc perfect, chiar unii nu isi dau seama cand vorbesc la tel. ca sunt de alta natie, numai daca le spun eu, dar eu stiu ca mai am muuuuult de invatat, dar am c-am obosit, plictisit, nu stiu ce am, dar am o stare asa de nash face nika ptr mine, m-am plictisit de mine?(cum vine asta ca eu nu mi-o pot explica)

felis spor la munca!

onitza, ce este ala copiat la clasa a 2-a, ca nu pricep?; si cum ai reactionat?; sanatate lui paul!

roserb cred si eu ca-i taaare groaznic sa faci atata timp pana la serviciu si inapoi tot atata, bine ca ai masina ta si nu cu transportul in comun; sa stii ca, si la Tokyo, se circula muuuult mai bine cu trenul decat cu masina, ptr ca la orele de varf este infernal, mai bine o iei pe jos; iti dorsc succes sa gasesti un serviciu muuuult mai aproape si cat mai usor!!!

try cum ati petrecut???

monica esti o super gospodina, ti-am admirat "operele" culinare, cred ca familiata tee apreciaza f. mult!!!

la noi nu prea multe noutati;
una singuara de care sunt taaaare mandra, mai ales Arisa este nespus de fericita, este faptul ca Arisa a urcat inca o treapta la carate, susutinand te stul si primind centura visinie la karate!!!; sper s-o tina tot asa, ca vad ca-i prieste!; la inot deja inoata 25 m de bazin normal cu usurinta fara nici o oprire, si mai nou a inceput si pe spate tot 25 m, tot fara opriri; tanjeste dupa medalia de aur, dar i-am spus de mii de ori ca nu medalia ii importanta, ci ceea ce ramane "lipit" de ea(ceea ce asimileaza ea), dar concurenta intre copii este f. mare, asa ca o las pe ea sa decida, pana unde vrea sa ajunga, eu nu o oblig deloc, doar ii "cultiv" ideea;
la gimnastica este atrasa f. tare, si se pregateste intens ptr serbarea de sfarsit de an, de anul viitor din martie, ii place si face totul cu usurinta, si mai este si faptul ca la o clasa mai mare decat ea este o fetita tot asa, provenita dintr-o fam. de amestecatura, jum. mama de alta natie si tata jap., care o atarge f. mult, cum se vad parca au magnet intre ele, parca ar fi doua surori; nu stim cum o cheama, unde sta, dar ele se potrivesc f. bine una cu alta; fetita respectiva, la clasa de varsta ei, este cea mai buna, si chiar asezata in frunte, iar Arisa mea nu viseaza altceva decat sa fie si ea ca fetita respectiva, are o motivatie, asta o fi bine , o fi rau?, voi ce parere ave-ti?
Emily misuna si ea pe langa noi, ii o maare strengarita, si face muuuuulte lucruri pe care sorusa nu le-a facut la varsta ei, cum s-ar spune ale mele cucuiete se completeaza una pe alta, adica daca la Arisa imi doream sa faca ceea ce face Emily acum( sa se uite pe o carte cu maaare placere, sa-mi povesteasca despre personajele povestii, sa coloreze cu placere, sa se joace frumos, sa doarma mai mult dimineata, sa manance bine, sa se tina de mana mea cand mergem afara etc), acum uneori parca sunt beata de fericire,si ajung la concluzia ca oamenii chiar daca sunt frati, proveniti din aceeasi mama, sunt total diferiti unul de altul, si daca la inceput nu intelegeam acest lucru "de ce?", acum chiar imi place, si am ajuns la concluzia ca asa trebuie sa fie; sunt nebuna nu?
in schimb al meu sot incat tanjeste si mai ca-i dau lacrimile uneori si ofteaza "of,of, mai bine aveam si eu un baiat!", iar pe mine ma dispera; crd ca il sperie gandul ca fetele vor pleca odata si odata la casele lor, si va ramane cu mine???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

'neata fetelor!
Ionela, mersi pt aprecieri,ma faci sa rosesc.
Sa nu crezi ca Diana umbla toata ziua in fusta, ei asa cand si cand cand e cald afara, in rest pantaloni.
Felicitari pentru centura visinie!!! azi-maine o vedem la .
De regula Diana manaca doar la masa dar, de cand nu prea mananca, mai facem si exceptii doar, doar... Odata a varsat si pe covor, dar era mai mica. Si crede-ma ca-i mai incalzisem o data ciorba si nici nu tin neaparat sa manace singura, i mai dau si eu dar, cat pot evit ca devine obisnuinta si apoi in clasa I ma voi duce sa-i dau sa manance in pauza. Acum juma' de an, manca doar singura dar, dupa ce-am vazut ca nu prea mananca am inceput sa-i bag din nou in gurita...
Va

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

buna fetelor,
mihaela d-na cea in roshu...f frumoasa rochitza ta sa o porti sanatoasa...de pitica ce sa mai zic...este o cumintica si o frumushica...si ce mandra e de cismulitele ei pe amandoua
ionela, felicitari arisei pentru centura visinie... cucuietele si pe mamica lor.
noi suntem ok,ieri am fost la zoo si prin parc si la balta sa dam la peste azi...nu-sh ce facem...dar am vazut ca unii pe-aici au fost azi dim la petrecere si n-au pus poze noroc ca le-am vazut de la cris
Duminica placuta tuturor

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

paxelina , multumesc mult de info ref felis...ma buur din suflet ca sunt bine...sa-i pupi si din partea mea cand ii mai vezi si sa-i spui lui felis ca mi-e dor de ea

MONICA... si noua ne e dor de voi...
IONELA ... ca va ganditi la noi...
Am trecut putin sa toate mamicile... si copilasii ca ne e dor de voi... dar de citit nu am avut timp... aici doar pe ultima pag am aruncat un ochi
Mihai e acum putin racit, dar nu cine stie ce... AM terminat abonamentul semestrial de innot si incepem iar cu abonamentele lunare... dar individuale. De data asta doar o sedinta pe saptamana... Nu ne avantajeaza deloc abonamentul semestrial, asa ca le prefer pe cele lunare. La prima vedere e mai avantajos la pretz semestrialul, dar cd te gandesti ca nu poti recupera decat 4 sedinte, restul le pierzi... daca nu poti ajunge (si s-a intamplat ca Mihai sa fie bolnav o luna in timpul asta si sa mai lipsim de cateva ori din diverse motive...) per total am pierdut muuult mai mult am depasit cu mult reducerea. E scump, dar mergem ca a data rezultate si asta e cel mai important te ia ameteala cd auzi pretz (160 euro 4 sedinte- 40 euro sedinta de 45 min)
Eu in rest lucrez de nu mai stiu de capul meu... Va pe toate

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
mart 07,aprilie 07,iunie 07,august 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MONICA si eu ma numar printre invitatii de la ziua lui Ale, asa ca m-am simtit "cu musca pe caciula" si am pus poze
A fost tare placut mai ales ca le-am revazut pe Viovio si Andreap cu printesele lor, Bianca si Maria.
Ieri Paul a mancat pentru prima data ciorbita singurel si sunt mandra de el, chiar ma hotarasem sa il las de acum sa manance singur, nu ii mai dau eu. In schimb , azi la somnul de pranz a scapat pipi pe el, insa era ffff obosit, s-a culcat tz si fusesem si la ziua lui Ale si in parcul Cismigiu, deci are scuze eu sunt grasa si frumoasa cum ma stiti , sunt bine, doar ca tot timpul in criza de timp
AAAAAAAaaaaaaaa, m-am intalnit si cu Ioanadu si Bianca ei draga, sambata in Auchan, Bianca este don'soara in toata regula, o scumpa, vorbeste cu tine ca si cum am fi de-o varsta, ar eun vocabular bogat! Iar Ioana printesa!!!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

felis, ma bucur ca ne-ai scris lui mihaitza sa-i treaca mica raceala.
onitza...da...stiam ca v-am vazut in pozele de la cris si ma bucur tare mult ca v-am vazut si pe tine si paulica, pe andreap si mariutza ei, pe flory si baieteii si nu in ultimul rand pe vio si bia pe toti si mamici si copilashi unul mai frumuhsel decat celalalt.

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

doamne, fetelor...de cand nu am mai intrat pe site .... am si uitat de cand. nici nu stiu daca ma mai tineti minte. iar eu ar tb sa citesc mai mult din urma ca sa ma familiarizez din nou ....
m-a apucat nostalgia, pt ca ne-am hotara tin sfarsit, sa incercam sa il facem pe bebe 2 .... in cateva luni, dupa ce rezolv niste probleme, ne apucam de treaba.
intre timp...ce sa va zic...teodor...care este si el un prichindel de nov-dec 2004, este la gradinita acum, si este istet foc ca deh....fiecare cioara zice ca puiul ei este cel mai frumos
am sa incerc sa pun poze cu el aici...in rest...ce sa mai zic,
astept sa intru din nou, activ,alaturi de voi
ce dor mi-a fost...........

anne-marry mamica lui teodor alexandru pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39227" target="_blank">ziua in care am devenit mamica

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Salutare si de la noi
Am recuperat una bucata fetita de la bunici;un pic bolnavioara(a vomitat sambata de 2 ori,plus Kk cam moale),desi nu cred ca-i vina socrelei,am cam 'certat-o';apoi mi-a fost mila de ea,ca a inceput sa planga.Eu stiu ca o iubeste de moare si are grija de ea,dar asa e cand o lasi sanatoasa si o iei bolnava; tot imi vine sa zic ca-i vina celui la cre a fost.Acum e mai bine,am 'pompat' medicamnete in ea.sambata am avut o petrecere si duminica alta,chiar muream de nervi sa le pierd.
deci am fost la 2 petrecei;sambata la planet Kids si duminica la Mac.Mariuca s-a distrat de minune,numai ca prea putin..ar mai fi vrut,dar aici te tin limitat..asa ca...le-am revazut pe Vio(pe care chiar si eu o vad rar..),pe Flory cu Andrei si Rares,Onitza cu Paul..Poze a pus Onitza,de la cea de duminica.Poate voi pune si eu daca am timp,normal ca facute de altii..eu nu ma 'adun'sa cumpar un aparat foto
In rest suntem bine,ne bucuram de vremea inca frumoasa.
Ionela,pupam Arisa cea sportiva si Emily scumpa
Ochi_verzi,sanatate multa!
Anne-marry,bine ai revenit!
Pupici

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput