Comori de nov-dec 04 (156)
Raspunsuri - Pagina 13

bits spune:
hello si de la noi!
suntem mai binisor dar tot cu muci care curg in gura!
astazi trebuia sa mergem la inot dar m-am razgandit si asteptam sa treaca mucozitatile si apoi mergem.Ken vad ca a inceput sa se imbrace si sa se dezbrace singur si sunt tare mandra de realizare.isi aprinde singurel lumina la baie,isi da pantalonii jos,isi face nevoile se imbraca si apoi stinge lumina.daca ar progresa si la mancat tare bine mi-ar mai fi caci si la mine ca si la Ionela ,mananca intr-o ora si jumatae

onitza spune:
Azi a fost prima zi de gradi in care nu a plans Paul la dus ( a durat o sapt asadar acomodarea) eu sunt mandra de el. Acasa a mancat singur, dar la gradi s-a lasat ajutat, bine ca nu il lasa sa moara de foame, e puturos rau; eu le-am transmis vorba educatorei dim sa incerce sa il lase singur ca acasa a fost ok, dar se pare ca la gradi o sa mai dureze un pic pana se invata sa pape singur. In continuare avem si noi muci, nu febra, nu tuse, doar muci. L-am programat pt maine la doc , la 4.30, ca sa aflam daca e contagios, sa nu aiba infectie in gat sau ceva.Si abia iau si aviz daca e apt pt colectivitate. In rest , dosarul e gata sa il depunem pt inscriere, ce bine! Eu sunt fff obosita de la un timp, ma gandesc sa iau niste magne B6 , suparata foc pe copiii de la scoala, dar nu mai comentez altceva
asta e serviciul si cu bune si cu rele.
BITS , felicitari lui Kenzo pt cum se descurca el singurel! bravo!
ANDREAP deja mi s-a facut dor de voi cand povestesti de Maria...
MIHA rochia rosie iti vine de minune!!! sa o stapanesti sanatoasa! am vazut si eu o rochie neagra superba dar ffff scumpa!
Oana si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL

monica-elizabet spune:
buna fetelor,
anne-marry, bine ati revenit si spor la treaba pentru bb 2
andreap, ma bucur ca este bine mariutza acum si ca v-ati distrat la petreceri, am vazut pozele de la cris(maria, ale si bi) au fost vedetele emisiunii numai cu microfonul in mana au stat
bits, onitza, prichindeii sa nu mai fie muciosi
noi suntem ok..va pup pe toate si pe copilashi
sa aveti o saptamana minunata
monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

try spune:
Mey, trecu si duminica si iar veni luni, bat-o vina. Iar la munca, iar departe de copiii. Duminica ne-am sarbatorit si noi un pic, dar ce supriza frumoasa ne-au facut ai mei. Cand ne-am sculat dimineata si-am coborat si-am gasit un buchet de trandarifi frumosi so masa pusa frumos si gatit. Cu salata de fructe si tortulet. Nu ne asteptam, a fost o supriza placuta pt amandoi.
avem si www.flickr.com/photos/8947508@N02/1464521093/in/set-72157602223206354/" target="_blank">pozici noi ca sa-mi vedeti flacaii frumosi.
In rest, sapt. asta o sa fiu ocupata cu tot felul de drumuri si cu operatia de hipospadias a lui adrian, asa ca o sa intru mai rar.
Anne-mary, bine-ai revenit si spor la treaba. Ai pus pozele cu juniorul sau urmeaza sa le pui ca n-am inteles.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic" Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

monica-elizabet spune:
try, ma bucur ca ati avut parte de o surpriza atat de placuta... pentru parintii tai...La multi ani! fericiti...sa va traiasca copilashii sa creasca mari si sanatosi si sa aveti parte de muuulti nepoti
mai ce frumosi si haiosi sunt "cipandeii"
monica

mikimi spune:
Offf..uite asa mi se inmoaie inima cand vad copilasii scumpi.Andra nu-s cu care sa incep...ca-mi venea sa pup ecranul la manutele lui Adrian cand tinea painica in mana, sau la fatzuca lui Alex chippaledin ca un adevarat star? si se vede la amndoi un pufulet blondut pe obrajori spre ureche unde-ti vine sa-i mangai ca sa smti ce ''ufosi'' sunt !!! ce mai
Ionela pai propun BoraBora ca-i la capatul lumii si avem scuza sa nu ne intoarcem repede...
Eu am patit un fel de mastia acum vreo 3 seri..deja am uitat dar in noaptea aia a fost oribil ! pe la 3 s-a trezit juniorul sa manance, am simtit ca mor de durere de un san, nu intelegeam de ce ca el noatea mananca la 4-5 ore si nu trecuse mai mult cat sa plezneasca de lapte, a mancat cat a putut si el dupa care s-a clcat cumintel, insa eu am ramas cu el dureros in partea de jos, fara sa fie pietrifica.Am bagat pompa si dupa ce am scos un bibe de 200 am consierat ca e ok.In momentul in care m-am bagat in at, m-au apucat niste frisoane oribile, zguduiam tot patul, care m-au tinut nici mai mult nici mai putin de 4 ore !.dupa 4 ore nu mai puteam din nou sa respir de durere de san si l-am pus pe pitic la tzitza ca pompa nu scotea nimic desi era plin( banuiesc ca nu reuseam eu s-o manuiesc de zgaltiituri), a tras mititelul destul de bine insa nu-mi trecuse durerea.Dupa am reusit sa vars si asa mi-au trecut si frisoanele.Eram pur si simlu epuizata si eu si barbate-miu care normal ca statea de paza si patura, nu mai stia ce sa-mi faca, imi dadea ceai fierbinte cu lingurita ca sa nu vars din cana...in sfarsit, m-am linistit si pana la pranz Yannis mi-a rezolvat si tzitza, adica a desfundat-o banuiesc ca nu m-a mai durut dupa-aia.Intodeauna am zis ca alatatul este firesc si usor si nu exista sa ai probleme decat daca faci ceva gresit...na ca am luat o lectie de viata, se mai intampla si nedorite fara sa gresesti ceva.Dar orice suferinta trece cand te gandesti ca uiul tau ramane cu ceva nepretuit pentru sanatatea lui.Aaaa si am uitat, aveam si febra 39...
Ochi-verzi in ce album vad si eu rochia ca am cautat un pic pe acolo dar nu am gasit?
Am vazut niste poze de la Onitza si nu am recunoscut decat okiosul de Paulica si vedeta Mariuca.Care sunt copilasii lui Florypop?
Yannis a mai crescut un pic, am trecut luna cu 1 kil si 300 in plus, a facut falcutele de care vorbea Cicisor, in plus are si gusita si la baie cand sta in forma de baie zici ca e Budha.nu reusesc sa-i fac poze ca trecuie sa-l azesc de frati-su care vrea sa-l sele pe oki,pe gura, oriunde numa la picioruse nu unde are ''voie''.
In continuare este foarte bine acceptat de Alexander, cu mici exceptii cand il mai strange de manuta sau picior sa vada ''daca e mic''.Nu-l cert dar nici nu gasesc modalitatea sa-l conving sa nu mai faca asa.Tare mi-e frica de oscioarele alea mici, daca il sca vreo secunda din privire?? altfel nu l-ar dar, l-a intrebat soacra-mea daca il lasa pe Yannis la ea si i-a zis un NU hotarat, ca trebuie sa aiba mami grija de el LA NOI ACASA.M-a uns pe suflet.n schimb a avut o reactie ciudata cand l-a luat taica-su in brate e Yannis, Alexander a sarit ca ars si-l impingea la o parte dn brate si se caraia fara motiv.Probabil ca a acceptat ideea ca mami trebuie sa aiba grija de Yannis..dar si tati?? plus ca tati si-a luat concediu sa stea cu noi mai mult in ultimele 3 sapt si s-a legat familia extraordinar de mult, eu ma minunez cand vad ce mult inseamna pentru copilasii astia mici sa petrecem mai mult timp cu ei si ma iau toate mustrarile de constiinta posibile gandindu-ma ca ma voi reintoarce la servici destul de repede...dar ce sa fac..am promis si apoi chiar daca postul sta in loc pierd mult daca schimb planul si mai stau cu e acasa.In fine...mai am 5 luni, nu ma mai gandesc acum.
Placinta am fost, scuze ca v-am impuiat capul cu ale mele, va pup.
Poze noi jun.
Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis cu pozici proaspete. (28.08.07)

monica-elizabet spune:
miki, ma bucur ca sunteti bine...numai cand ai povestit prin ce-ai trecut si m-a laut cu frisoane, sanatate multa si ai grija de tine si de pitici pe toti
monica

Otiliav spune:
Try, ce sratosi sunt baietii mai, pozele. Ce parinti dragutzi aveti sa va faca asa o surpriza. Cica ne-am serbat si noi pe 27 Septembrie doar cu prajituri si vin ca de iesit in oras nu am mai avut energie.
Bafta cu operatia lui Adrian, sa vina cu putzica perfecta acasa mai ales daca vrea sa faca spectacole .
Miki, Ionela, ma bucur ca aveti iar postari lungi si .
Anne-Mary, nu te-am uitat, bafta, sa vina bb2 cat mai repede ca parca pe Teodor l-ati cam asteptat. Ce s-a intamplat de nu ai mai scris?
Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Otiliav spune:
Mihaela, gata am gasit pozele, degeaba cautam in text daca la emoticoane nu ma uitam . Este o printesa Diana, si-mi dau seama cat este de inalta daca cizmulitele ii vin asa. Are picioare frumoase si chiar este pacat sa nu poarte fustita mai des.
Cu rochita m-ai dat gata, eu nu am tupeu sa port ceva mai transparent si nici rosu, nu ca as avea explicatie.
Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

bits spune:
Try bafta la operatie si refacere raipda lui Adrian!aa si La mai multi ani ani de casnicie!sa va iubiti si sa va respectati pana la adanci batraneti!
Anne-Marry bafta la bebe 2 si sa nu se lase asteptat prea mult!
pe mine m-a luat iarasi raceala,uffffff sper sa nu o tin asa toata iarna!
fetele pot sa-i dau Osciloccocinum lui Amon?