Comori de nov-dec 04 (156)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Bits eu stiu ca ii oti da si lui Amon Oscilo, nu am in casa acum sa citesc pe prospect, poate ne ajuta cineva...e homeopat si stiu ca nu au restrictii.
Sa te faci bine !

Oti as scrie romane..dar n-am timp mereu.
Am pus niste pozite noi, proaspete de azi dim cand iezii mei m-au trezit amandoi la 8.Iata ce a iesit: http://news.webshots.com/photo/2466513330067394262SgBwcS?vhost=news

Pupici

Poze noi jun.

Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis cu pozici proaspete. (28.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Miki, scrie cate romane vrei, da mai pune si poze, is minunati copiii tai, cum stau amandoi la sfat...mi-au placut pana la lacrimi crede-ma si sa nu mai treci prin nimic rau. Sanatate!

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Neata mai la pranz si de la noi! Am vazut numai poze frumoase in dimineata asta.

Miki, m-au topit baietii tai, sunt asa de dulci in pozele de azi!

Try, frumoasa surpriza v-au pregatit ai tai! Ti-am admirat Chippendale-ii, pozele sunt mortale.In unele ipostaze , Adrian e bucatica rupta din tati. Multa bafta cu operatia, va tinem pumnii sa fie totul OK. Cand o veti face?

Onita, Andreea, va tineti numai de petreceri din cate vad. Si la noi incepe in curand sezonul, cred ca o sa avem distractie in fiecare week-end.

Ochi verzi, e o frumoasa domnisoara ta, iar de mami ce sa mai zic.

Miha, voi ce mai faceti ? Iti ascunzi burtica de cinstita noastra fata?

Noi de maine suntem posesori de baiat ochelarist, asta e, nu putem evita din pacate. Pana la urma are un strabism divergent numai la ochiul stang, cel drept e OK, iar dioptrii nu are deloc, macar vede perfect.Problema e ca din cand in cand ochiul cu problema migreaza catre exterior , cica in momentele alea i se dubleaza si imaginea si din cauza asta il inchide. Va purta deci ochelari, va trebui sa-i acopar ochiul bun 1-2 ore pe zi, plus exercitii 5-10 minute zilnic. Asa e posibil ca ochiul sa-si mai dobandeasca din elasticitate in ani, daca nu, va trebui la un moment dat operat (la varsta mare), dar prefer sa nu ma gandesc la asta si sa sper ca se rezolva asa. Din pacate deviatia e destul de mare, atunci cand apare- cam 1 data, de 2 ori pe zi. El insa e tare incantat ca va fi "intelectual" saracutul, si-a ales singur ramele dupa ce s-a tot admirat in oglinda.
Bianca se apucase ieri dimineata sa-mi zica:
"mami, Mihnea e un baietel asa dragut".
Eu "Da, este"
Ea: "nu-i asa ca arata foarte bine acum?"
Eu : da.
Ea:"tot ce-i mic e dragut, si el e mic acum, nu?:
Eu : "asa e"
Ea:"pai , daca o sa-i pui ochelari, o sa fie un caraghios!" Zbang! Off, da-i si explica-i sa nu cumva sa faca astfel de consideratii in prezenta lui ca jar mananca. Sa vedem cum va fi.
In plus, ca sa am si azi o zi misto, mi-a bocit Mihnea pentru prima data la gradinita, nu ma mai lasa sa plec, pana la urma l-a pacalit Bianca si am sters-o . dupa, cica a urmat un mini-circ, noroc ca s-a potolit destul de repede.
Ieri, pe de alta parte au avut ora de dansuri la gradinita si cica omul meu nu se mai oprea , i-a placut la nebunie. Din cauza asta ma intriga plansetele, e foarte incantat de ce face acolo si deja a invatat o gramada de chestii, inclusiv sa vorbesca incontinuuEducatoarea mi-a spus ca probabil l-a ajuns oboseala din cauza programului,asa o fi.
Cam asta de pe la noi.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Roxana sa dai "intelectualului" tau mic si ne-"caraghios" un pup dulce si apasat si sa treaca cat mai repede peste acomodare.
Cred ca sunt niste ghidusi, amandoi...
Al meu copil, inca nu merge la gradi si vb incontinuu, dar cand va merge ...sambata a stat cu ai mei un pic si sa vezi remarca (admirativa!!!!) la taica-miu "copilu asta nu sta, decat cand doarme si gura nu-i tace, decat cand bea apa, ptr ca vb si cand mananca"

Admirat si eu micii canadieni, in unele poze Adrian e copia Alexutului, asa mi se pare mie, la gurita, la oki...Pupam si bafta la doctori.

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Miki..ce emotionant!Sunt asa draguti impreuna...Iar tu ai mare grija,sa nu dai in alte necazuri.
Roserb,pupam ginere 'caraghios'.Sper sa se rezolve in bine problema...iar despre distractie..nu sunt petreceri destule pentru cata pofta are fata mea...
Try,felicitari(desi cu intarziere) pentru cei 7 ani de casatorie.Si bafta cu Adrian.
Bits,sanatate multa!Cred ca-i OK oscilo...eu i-am dat Mariucai mai demult.
Noi suntem bine,chiar nimic nasol in olita..sper sa fi fost de la mancare,nu viral.
Pupici

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Buna, fetelor!
Bits, eu i-am dat Dianei prima oara oscillococcinum, la 1 an si 8 luni, am acasa prospect ca tocmai i-am dat pt raceala si uite am gasit pe net cum se da www.farmaline.ro/?cid=1&pid=4821" target="_blank">oscillococcinum si sanatate multa!!!
Try, am vazut niste poze grozave iar de micul stripper ce sa zic,o sa franga multe inimi cand va creste.Felicitari pt aniversara...Multi ani fericiti!
Ioana, Paul e un scump la petrecere
Miki,hai ca mai pun o data pozele
Alex, vrea si el, un parinte "doar al lui"
Otilia, de ce sa nu porti si transparent ca arati tare bine. Mie nu-mi place negru, imi da sentimentul de doliu si in general eu umblu destul de colorat, bine nu papagal Diana, intradevar e destul de inalta...chiar azi cand am venit de la scoala era cu bona la leagane si mai era o doamna cu un baietel, cu o luna mai mic ca Diana si-a crezut ca are deja 4 ani.
Roserb, sunt convinsa ca-i va sta bine si cu ochelari, astept sa pui si poze...
Aime, tot asa-i si Diana, vorbeste continuu...de exeplu, ieri la masa mi-a spus povestea fetitei care s-a jucat cu chibriturile, nu stiu daca va mai amintiti, era pe vremea noastra in manualul de citiri, i-o spusese bona...iar la sfarsit a precizat "eu nu ma joc cu focu' ca pleaca papusile daca le ald lochitzele" mi-a fost asa drag s-o ascult...
Ieri si azi a mancat tare bine.
Deja e mai bine, azi noapte n-a mai facut decat o singura data pipi, de cand cu infectia asta pacatoasa, facea cam la o ora, o ora si jumatate, deci suntem pe drumul cel bun...
Eu, m-am acomodat bine l-a scoala, ma refer la copilasi, cu doamnele doar am mai lucrat. Sunt tare draguti si isteti si-mi este asa drag cand i vad ca deja au prins drag de mine, vin in pauza la catedra si-mi povestesc lucruri pe care le fac in timpul liber. Am si-o fetita isteata dar tare obositoare...daca explic ceva nu se poate sa nu completeze si ea cu ceva...are o mama care ar vrea s-o vada perfecta si-i incarca capshorul cu notiuni care le vor invata abia mai tarziu. Azi am dat doua calificative de FB unor baieti care au fost rapizi si au dat raspunsuri corecte... nu mai putea de ciuda si ca sa primeasca atentie din partea mea, a inceput sa invoce tot felul de dureri de cap si ochi...si-n pauza i spunea unei fetite "ce ma enerveaza ca le-a dat la astia FB", sincer nu m-am confruntat pana acuma cu o astfel de situatie la clasa asa mica.E drept ca asa se ambitioneaza copiii dar pana la astfel de afirmatii e drum lung...
Hai ca v-am zapacit cu ale mele...
Apropo, unde-i Danette, sa ne povesteasca cum a fost la "Sarbatoarea castanelor"?
Va si va doresc o zi frumoasa!!!

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
roserbina, bine ca ati fost cu el la timp la dr Doamne ajuta sa-i treaca asa doar cu ochelari si exercitii micutul intelectual si pe surioara lui
...si alexutul meu poarta ochelari(la pc si tv ) sper sa scapam de ei curand
bits, sanatate multa pe toti
mihaela...ce faza cu fetitza cea isteatza...pacat de ea...ca se "consuma" cu prostioare
printesica ta vorbareatza
miki ingerashii mici
andreap, ma bucur ca este ok mariuca
va pup pe toate, noi suntem bine fara nimik nou de rap

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Miha multumesc mult de prospect!crede-ma ca nu am mai avut timp sa-l caut pe net.Amon e numai intre picioarele mele,e marait si vrea numai in brate

am apucat sa citesc doar pagina asta si am vazut ca domnu Mihnea va purta ochelari dar si cu ei tot frumos va fi.mutrisoara aia de nastrusnic nu-i o acopera ramele.pupicei si asteptam poze.

ufff am vazut ca vb de poze tare-s curioasa sa ma uit si eu dar acu is rupta de oboseala(asta noapte am stat la scos muci) si mai am de intins rufele asa ca o las pe maine.

revenim!.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

cea fost de dimineata a fost...sa vedeti fetisoara acu la Alexander.Azi a cazut din caracatita in parc, e un topoganel mic din care nu ma asteptam sa cada...dar deh..pot cadea ei si din picioare cand nu sunt atenti si si-a facut ditamai cucuiul si zgarietura pe frunte si nas.Stati sa se trezeasca sal pozez...am cu ce ma mandri.Cand o veni tati acasa sa vezi scandal ca el nu pricepe ca nu-l poti lega cu sfoara si grija nu inseamna sa-l tii in lesa ca sa nu pateasca nimic...

revin

Poze noi jun.

Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis cu pozici proaspete. (28.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

of miki, imi pare rau lui alexander sa-i treaca repede
mai cand e sa se intample se intampla...noi eram toti in curte, ruxi nu era catarata pe nimik, mergea...nu fugea...s-a impiedicat si s-a julit pe toata fatza si alta data se catzara peste tot, fuge, sare...si nu pateste nimik...
Doamne ajuta sa-i pazeasca pe toti copilashii sa fie sanatosi

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

Mergi la inceput