Comori de nov-dec 04 (156)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by try

Am uitat sa va spun ce a facut alex ieri. Mi-a inmuiat sufletul.
La pranz iar a facut pishu pe el in pat (nu-sh sincer ce-i cu el, in 2-3 sapt. a facut de atatea ori pisu ba in somn, ba treaz, ba pe jos cat n-a facut de la inceputul anului pana acum). E ceva cu el de face asta. Pana acum am gasit mereu cate-o explicatie: ba a fost pus la nani fara sa faca pisu, ba a baut f. multa apa+suc inainte de culcare.
Dar ieri maica-mea mi-a zis ca l-a pus sa faca pisu inainte si nu pare sa fi baut prea multa apa inainte. Ce ma pune pe ganduri e ca si la somnul de pranz, care e scurt, a ajuns sa faca asta? Ma rog, ajung acasa, imi spune maica-mea si-i spun lui alex (care tocmai era in bratele mele si ne harjoneam): ce zici mami, punem pampersi ca la adrian? Pai de ce-ai facut iar in patut? Ce sa-mi raspunda bietu' copil? Mi-a zis doar ca nu v'ei pempeshi ca la aidan. Cert e ca si el e constient de asta. Pt ca aseara la culcare s-a dus si si-a luat o paturica (cu care de regula ne invelim noi seara la tv) sa si-o puna in pat ca sa nu mai faca pisu in pat. Imi tot explica cum pune el patutica pe pat sa nu mai faca pisu pe pat (sigur a auzit-o pe maica-mea care-mit ot spunea ca de ce nu-i pun o paturica sub el ca sa nu mai ajunga pisu la saltea). Si vine cu paturica de jos si m-a asteptat sa-i dau lui adrian sa suga si apoi ma intreba cum sta putu'ica pe pat? (vroia sa spuna cum sa puna patura ca el nu stie).
Si apoi stateam si ma gandeam oare ce-o fi in capsorull ui, mititelul, o fi crezand ca daca pune paturica, nu mai face pisu deloc? M-a miscat faptul ca el singurel vroia sa gaseasca o solutie la problema.
Si vreau sa va spun ca inainte ed culcare s-a dus de 3 ori la baie sa faca pisu ca sa fie sigur ca nu mai are nici u npic de pisu in el. Odata a facut inainte sa intre in cada la baie (lucru pe care-l face in mod regulat). Dar apoi si dupa ce-a facut baie il vad ca se duce sa faca pisu. Si cand m-am dus sa-l pup de noapte buna iar mi-a zis ca vrea sa se duca sa faca pisu, se vedea ca-l stresa ideea. Era ca un om mare care are responsabilitatea proriei griji. De-aia m-a miscat asa de mult.

Dragul de el, m-a impresionat tare!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by Otiliav

Roxana, in ce metropola stai draga? 3 ore este enorm si ai un motiv tare intemeiat sa schimbi locul de munca.

Draga mea , nu la Tokio sau la New York, ci in banalul Bucuresti, din Pipera pana in Dr Taberei.
Din fericire , dupa ziua aia sinistra , au pus politistii la treaba la orele la care vine lumea de la servici, asa ca am facut numai o ora dus si una intors, boierie de-a dreptul. Locul de munca am impresia ca mi-l schimb cu unul cu vreun sfert de ora mai aproape, doar celelalte elemente se imbunatatesc.Mai dureaza oricum cateva luni, cat sa prind aici si luan decembrie in care sigur fac 2 ore la intoarcere pe putin.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Am din ce in ce mai multe "surprize" cu alex la masa de seara, asa ca schimbam foia de azi incolo. E singura masa din zi cand stam cu totii la masa si vreau sa stam cu totii fara scandal, smiorcaieli, alergari prin casa etc. Inclusiv adrian, care nu trebuie sa manance intotdeauna cand mancam noi la ora aia, e pus si el in high chair si ori roade ceva de voie, ori are o jucarie pe tava si se joaca cu ea (dar de cele mai multe ori cere sa i se dea si lui ceva caci ne vede si pe noi mancand).
In schimb domnisorul meu trebuie sa ne rugam de el cu surle si trambite sa vina la masa, sa stea frumos pe scaun (el ar vrea sa stea 2-3 minute si-apoi sa alerge tac-su dupa el cu mancare) si sa manance. La masa de dimineata mananca exemplar si destul de substantial, apoi inainte de culcarea de pranz mananca ceva usor (iaurt, cascaval etc.), cand se scoala mananca ciorba, iar seara am pretentia sa ia cateva inghitiuri de felul doi. Sotul ma tot bate la cap ca fortez copilu' sa manance, insa eu stiu foarte bine sa fac diferenta intre nu-mi place, nu mi-e foame si n-am chef sa stau pe scaun sau am mai mult chef sa ma joc. Si nu vreau sa ajungem sa nu ne mai intelegem cu el la masa. De cand sta taica-su langa el seara la masa si-i da sa manance, to urat face. Apreciez foarte mult ca si-a luat aceasta responsabilitate de a-i da lui alex sa manance seara (si fara ca macar sa-i fi sugerat eu ceva), insa e prea permisiv cu alex si alex speculeaz orice, e la varsta cand e mai important sa te joci decat sa mananci, ori eu tin la niste reguli ale mele. Urasc mofturile la masa. Si cu cat simte mai mult ca taica-su are o tactica in favoarea lui, cu atat persista mai mult in acest comportament. Aseara in timpul mesei a trebuit sa-l duc de 2 ori sus la el in camera ca sa se potoleasca. Cand vedea ca-l iau de-o aripa pe sus si mergem in camera, incepea cu vrei sa manaci, vrei sa mananci. De-abia dupa a doua tura de dus sus a cedat si s-a comportat cum trebuie. Si dupa ce-a mancat (nu i-am pus mult, nu-s exagerata nici eu, n-am pretentii mari de la el, doar sa ia acolo in gura doua linguri de garnitura cu o bucatica de carne) i-am spus ca uite ce repede am terminat si putem sa ne uitam si la desene un pic.
Asa ca de azi o sa stau eu langa el la masa si taica-su langa ala micu'.
Am mai intrat eu odata in el mai tare si doua zile s-a comportat exemplar la masa, dar apoi taica-su iar i-a dat voie sa coboare de pe scaun, i lstriga sa mai vina sa mai ia o bucatica etc. Pt el important e sa vada copilu lca mananca si nimic mai mult. pt mine important e sa aiba un comportament adecavat si sa se supuna unor reguli minimale, ca 2-3 imbucaturi doar nu fac mare diferenta in alimentatia lui.

Mey, duminica face 7 ani de convietuire oficiala. Mergem si noi cu totii la un restaurant, nu ceva pretentios ca luam si piticii cu noi, dar vreau sa sarbatorim si noi acolo ceva ca sa nu uitam la ce ne-am inhamat si la cat mai avem de indurat impreuna ca sa crestem copilasii astia .

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor, intru scurt sa va pe toate si pe copilashi si sa va urez un we fain

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

try maulti ani fericiti de-acum incolo alaturi de jumatatea pe care ti-ai ales-o acum 7 ani, multe impliniri sufletesti si materiale de-acum incolo impreuna, sa imbatraniti frumos, puiutii sa va aduca numai bucurii si sa auzim si de a 100 aniversare!!!; sa ave-ti o seara cat mai placuta, plina de romantism

no, tot este bine ca voi macar va mai serbati, noi nici macar o data nu ne-am serbat, si nici sperante nu sunt; daca inainte nu, acum nici atat cu puradeii dupa fundul nostru; sotul meu nu este de acord cu asemenea mondenitati(?)

cine spunea ca ar avea ideea de a-si lasa sotul acasa cu copilul si ca ar pleca ptr. catva timp singura???;
recent aici la tv a fost o emisiune(de fapt este pe perioade), cu o fam. de jap., care au 8 copii, realizati in primii 8 ani de casatorie( anul si copilul), la care sotia s-a saturat pe sot( nu cunosc exact cauza, dupa cate am inteles el dorea tot mai multi copii, ea ura tot ce se poate numi a avea grija de casa si copii), ce mai s-a suparat si si-a luat "jucariile"(bagajul) si a iesit pe usa, lasand tot, si casa si copii, TOTI, cel mai mic avand 7luni, cel mai mare 8 ani!!!; in tot acest timp normal ca tatal copiilor a avut grija cum a putut de ei, in legea lui, ajutat sau ne-ajutat, i-a fost greu sau nu s-a descurcat cum a putut, locuind intr-o casa saracacioasa, cu un venit f. mic ptr. o asa fam. numeroasa( el avand acasa un mic cabinet de masaj?); la un moment dat n-au mai putut locui in acel loc, copii crescand, cerintele materiale devenind din ce in ce mai mari ptr. buzunarul tatalui, au trebuit sa plece in alt loc mai ieftin; asa ca tatal copiilor s-a zbatut, a gasit un loc ieftin, o casa veche, cu o chirie f. ieftina a primit de la cinva o bucata de pamant care sa de-a roade de-ale gurii(legume), realizate prin propria munca, bucata de pamant la care nu plateste nici un ban, decat o mica atentie proprietarului, el continundu-si meseria, iar ce era de fortza majora, transportul copiilor pana la scola, care merg pe jos, ptr. ca bani de autobus nu au;el facandu-le de mancare(cu meniuri destul de saracacioase, dar pline de vitamine), spalandu-i, educandu-i destul de frumos, si ceea ce l-a avantajat pe el este faptul ca ii place pescuitul, salvand-ul de muuuulte ori de la intocmirea meniului ptr. o cina:
toate bune si frumoase, ei ducandu-si viata lor saracacioasa, dar vesela, la un moment dat "iaca vine un sol de pace, c-o naframa-n varf de bat" , sotul primeste o scrisoare de la fosta sotie, prin care il instiinteaza ca se intoarce la ei; am uitat sa va spun, dar fosta sotie si mama a copiilor, timp de 7ani fusese plecata, ne-antorcandu-se la ei niciodata, ne-cautandui never, cel mai mic pui al lor cand il lasase avea doar 7 luni, deci habar nu avea cum arata masa, dar o data cu lansarea pe postul de tv a programului i s-a inmuiat inima ptr ei, si s-a gandit sa-i viziteze, dar ea in tot acest timp, la 2 ani dupa despartire sa recasatorit, dand nastere la inca 3 pui tripleti!, trei fetite, dar al doilea sot a fugit in lume; venind in vizita, s-a gandit ca ar fi fain daca s-ar intoarce sa locuiasca impreuna, si chiar a avut tupeul sa vina cu to bagajul plus cele trei fetite, peste fostul sot si sa-i propuna sa locuiasca impreuna, la care normal ca a fost refuzata, de fostul si ajutata sa-si gaseasca o modesta locuinta langa ei, dar si asta i-a ingaduit sore binele copiilor; bine povestea lor mai continua, sunt taaaare curioasa sa d cum se continua; sper sa nu va fi plictisit, dar eu dupa ce am vazut aceasta mica istorie, i-am propus sotului meu sa plec si eu in lume, dar cu copii impreuna, si dupa un nr. de ani sa ma reantorc, daca mai face prea multe comentarii,si pot spune ca a ramas fara replica!

sper sa nu va fi pllictisit prea mult!

Mergi la inceput

ionela

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

mai fetelor, nici nu stiti ce am vazut eu azi.... he he he
m-am indragostit, am vazut puiut mic si scump de miki, doamne cat e de dulce si de frumos, nu seamana cu alex cand era mic asa ca mami poate spera ca ii va semana, este mic mic mic si pufos, parca ai mei nu au fost asa, il tineam in brate si ma uitam la capra de fimea care statea in fund si ma intrebam cate secole au trecut iar diferenta nu e decat de 5 luni jumate

try la cat mai multi ani si cat mai frumosi impreuna cu sotul tau

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Rosebina nu mai bine te-ai muta tu in nord aci la noi???? hai ca de cand te asteptam, cartierul nu trebuie sa ti-l prezint e super, parcul aproape...lasa schimbatul de servici.Ce-ati facut la apartament acolo faceti si in altul.Facem galerie?!

PaXELINA , PAXELINA, ce vorbe mey..care capra ca e o printesa zambareata.Nu m-am aproiat bine de ea si era cu gura ana la urechi, e dezvoltata motric de zici ca are 9 luni, e atenta in toate partile, ce mai s-o mananci.Si Silviu mucosu' neastamparat...stateam de vorba cu tati a lui si Silviu tzusti de langa noi intr-o secunda.

Try, Andreea, Ionela, dar de o vacanta intre fete in breo insula in mijlocul oceanului ce-ati zice??? lasati bolile si statul la pat, sa ne relaxam si noi un picut.Try, mai ales ca ai nostri sunt tti baieti, se descurca ei, se calesc...(cine stie ce-om mai gasi de ei la intoarcere...si aici ma refer la program/educatie/rutina)...hmmm, mai bine stam acasa.

Se termina bateria, revin mai pe seara cu ce mi s-a mai intamplat si de ce-am absentat

pup

Poze noi jun.

Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis cu pozici proaspete. (28.08.07)

Mergi la inceput

mama, mama ce-as mai zmotoci si eu deliutza si pe Yannis numai cand povestiti imi faceti pofta
va pup pe toate si pe copilashi

ps.feliiiiiiiisssssss, pe unde esti? ce mai faceti?

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

monica felis si mihai sunt ok, mihaita are bona, iar mami a lui munceste, munceste, munceste

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput