Strumfi de iulie-august 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 16
andicu spune:
Kris_kento bine-ai venit in gasca mamicilor si sa-ti traiasca baietelul!
Selut, bine-ai revenit si felicitari pt Eric!
Lia, imi pare tare rau ca treci prin asa ceva! stiu f bine ce inseamna si eu am patit la fel si la mine, din pacate, n-a functionat nici antibiotic , nici masaj, pompa sau comprese, am ajuns la dr si la ablactare. Sper sa nu se intample si la tine la fel; parerea mea e sa te duci cat mai repede la dr sa vada ce ai acolo si sa insisti pe cat se poate (stiu ca e greu si ca doare) cu bebe la sanul cu pricina! eu am incercat si asa desi plangeam de durere, dar bebe nu vroia si gata! urla de se invinetea si sincer, n-am rezistat sa-l chinui asa, de-aia am ajuns la incizie. Nu vreau sa te sperii, dar mai bine mergi la dr cat mai repede, cu cat intarzii cu atat e mai greu de rezolvat problema.
Si inca ceva: tot citind pe forum am mai gasit o solutie: sub dusul cald, masat bine sanul si apoi muls pana se goleste bine.
Andicu mami de
www.flickr.com/photos/9457501@N02/1351544068/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip-poze noi(27 iunie 2007)
www.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157601740769804/" target="_blank">Botez FilipCum crestem noi

Antoanela23 spune:
Buna seara,
Nimic special de raportat, zi plina cu copiii
. A, ba da, ieri a fost cald si am imbracat printesa in rochita
.
Cris_kento, bine ai venit in gasca, scrie-ne mai multe despre voi.
Selut, bine ai revenit, felicitari pt dimensiunile lui Eric si bafta la vaccin.
Lia, fa-ti rost de o pompa buna si/sau du-te la dr, nu amana prea mult. Insista si pune Minunea la sanul cu pricina cat mai des, chiar daca nu suge mult, important e ca suge. Sanatate!
Andicu, cu inclinatul landoului vezi si tu cum ii place mai mult lui bb Filip, azi vorbeam cu niste prieteni si ne-au zis ca fetita lor prefera sa stea la orizontala perfecta decat inclinata. 30° nu mi se pare mult, daca el are aerul ca sta bine si nu se foieste sau nu protesteaza atunci e ok.
Parca ati intrebat de marsupii mai de mult, de la ce varsta se pot folosi. Depinde de model si fabricant. Stiam ca dupa o luna e in regula. Dar sfatul meu e sa nu luati decat daca aveti spatele bun si sunteti sigure ca-l veti folosi. Eu am de la Baby Bjorn, pe aici sunt considerate cele mai bune, si am luat din acela smecher, cu suport lombar, prostii si tot nu-l folosesc prea des ca nu ma tin balamalele.
Andutzy, marfa de suvite, iti vin bine si s-a vazut ca s-au inghesuit baietii sa se pozeze cu tine.
Carmena, ce bb scump ai, sa-ti traiasca.
Oana, Valen, si la noi e distractiv cand plecam cu amandoi afara, mai ales daca plecam cu masina, pana incarcam carucioarele, apa, sucul, paturica, etc, trece jumate din timpul alocat. Iar eu singura cu amandoi nu am iesit pana acum, nu m-am incumetat.
Oana, cand raspunzi cu quote, nu trebuie sa scrii tu "quote" ci sa scrii raspunsul tau dupa ultimul "quote", astfel raspunsul tau va fi separat de restul mesajului. Poze pa yahoo nu se mai pot pune, s-a desfiintat.
Pup fetele, somn usor,
Anto, mamica de
Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">
Victor (8 octombrie 2005)
Antoanela23 spune:
quote:
Originally posted by Carmena
Lui Bogdan cand respira ii "pulseaza" fontanela. La Stefi parca nu am observat chestia asta, e adevarat ca avea si mai mult par in caput la varsta asta(Bogdi e mai cheliuta). S-a mai intamplat la pujutii vostrii??? O insemna ceva??
Carmen si flacaii Stefansi Bogdan
Citisem undeva ca e normal si nu inseamna nimic.
Anto, mamica de
Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">
Antoanela23 spune:
quote:
Originally posted by lorinaoo1
In alta ordine de idei, am vazut neste pozici faine tare, de la Anto (fetita iti seamana leitsi e o scumpete cu ochii aia mari, or fi negri?)...
Lavi -fericita de
Lorina Maria (5 iulie 2007)
Lavinia, mersi, creste inima-n mine, esti prima care spune ca fie-mea seamana si cu mine. Ochii nu sunt negri...inca, sunt un verzui-caprui, cum imi place mie sa cred
Anto, mamica de
cris_kento spune:
Fetelor va multumesc pt primire
Daca sunteti dragute sa ne treceti si pe noi pe listuta cu datele,vas fi recunascatoare; nascut pe 31 iluie,3460g si 52cm la ora 14:49.Despre noi va spunem ca papam doar sin si nimic altceva si suntem un cumintel.
Vizionat pozele cu strumfi si strumfite si am ajuns la concluzia ca nu exista copil urit,toti strumfei sunt atit de frumosi de nu am cuvinte. Pupici mamicilor si strumfeilor
Simo78 spune:

gata
....laptic, zahar dupa gust...
Anto...poze cu Sonia in rochita, sa vedem si noi cat de cald a fost ![]()
Simo
de Matei Hisham 
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
violetan spune:
Neatza, fetelee! Pupici la toate fetele si bb-ilor! Sa avem o zi frumoasa si linistita!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian (15.08.2007)
nikole spune:
'neata si de la noi!
Vai ce pofta mi-e si mie de o cafea, acu chiar ca profit de bunatatea doamnei Simo...
Lia, acum abia am vazut mesajul tau...daca sunt canalele infundate cum spui, nu stiu cat poti tu rezolva problema cu masajul, ptr ca si eu m-am chinuit sa ma mulg cu comprese , cu masaj, la mine nu a functionat.
Am mers la medic si mi-a facut moasa masaj, vreau sa-ti zic ca in veci nu as fi reusit eu asa manevre.In 10 minute mi-a desfundat tot ce era de desfundat p'acolo...tasnea laptele ca din fantana arteziana
eu care abia scoteam cateva picaturi la muls...
cris_kento
, bine ai venit la noi, sa-ti traiasca strumfelul!
Selut
, bine ai revenit...de ce pedepse vorbesti tu acolo?
poze Kevinutz
Nonna76 spune:
Buna dimineata fetele si o saptamina frumoasa!
Bebele meu doarme,baietii mari au plecat la gradi respectiv la scoala si sunt si eu libera in sfirsit.Asa ca profit de cafeaua data de Simo si o beau cu voi.
Am citi din urma.
Lia imi pare tare rau de problema ta,dute la medic dar la unul bun care sa te ajute sa continui alaptarea.E prea minunata Minunea ca s-o lasi fara laptic.Eu ma rog pt. tine sa fie bine.Daca la Nikole s-a putut se poate si la tine.
Bun venit unui nou romano-japonez-kenta in rindul strumfeilor.
Citeam cum iesiti voi cu copilasii afara si multumesc ca Vlad e la camin .Si eu cind ies cu ambii tre sa am nervi de otel.Am noroc de sora mea care e studenta si ma mai ajuta cu ei .
Mama din pacate s-a internat de joi in spital (are o bronsita urita careia nu-i da de capat)si nu-l mai poate plimba pe Vlad,iar sotul e ocupat cu scoala de parca ar lucra la propria firma.
Am observat ca daca alternez picaturile pt. co;ici bebe se simte mai bine. Probabil voi stiati asta dar eu nu m-am gindit.
Asa ca ii dau bonisan,debridat(pe care nu-l vrea-il scuipa) si sab(dar vreau sa inlocuiesc Sab-ul ca s-a obisnuit cu el.
Nu-i dau asa multe ci doar de 3 ori pa zi alternind tipul picaturilor.
Cam asta despre noi.

http://community.webshots.com/user/Nonna0223
Monica ,mami fericita de Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
jadi spune:
Neata, am baut si noi cafeaua!
Eu am renuntat la picaturile de orice fel, copilul desi nu avea nimic mi se parea mie ca se mai foieste din cand in cand dar am uitat sa i le dau! Doar vigantol seara pe care il ia si Vladut, nu pentru ca ar avea recomandare dar vrea orice ii fac eu lui Dodo! Aseara spalam copiii la patru maini, amandoi in baie, sotul pe cel mare, eu pe cel mic, ne mai certam pe dus! Dupa care amandoi in pat la noi, fiecare pe cate un alizee doar ca Vlad vroia sa il imbrace mama si nu tata asa ca se formase coada la noi. Si nu a vrut sa adoarma seara decat dupa ce m-am eliberat eu de Dodo!
Am descoperit de ce nu dormea Dodo ziua! Il alintam prea mult, acum in afara de 2-3 ore cand mai sta treaz, il alaptez si il pun la el in pat, suge degetul si adoarme singur!
Ieri am fost si in parc cu marsupiul, a fost bine doar ca vorba lui Anto, am oaresce dureri de spate! Deci mai rarut ca e mai dragut!
Lia, inista cu mulsul sub jet de apa sau aplica un prosop cald pe san cand mulgi/alaptezi! Ai sa vezi ca totul va fi bine!
Selut, nu stiu ce sa iti zic cu vaccinurile, asta e treaba de doctor care stie ce contin respectivele flacoane. Stiu ca la Vlad nu am gasit hexa la 6 luni si i-am facut unul cu cinci plus inca unul completare sa iasa 6 dar ne-a spus doctorita ce si cum!
Karligutza mama, trimite si tu de pe emailul comun o poza din aia cu noi burtoase de la Paticut la concursul asta cu burtici! Baga un text dulcishor cum iti shade tzie bine! 
Noi ne pregatim de ziua lui Vlad, am inchiriat locatia, mai am de facut cateva invitatii telefonice si sambata suntem la distractie! Nu stiu ce va intelege el din asta dar sa nu zicem ca nu l-am serbat!
Deni &
Vlad & Tudor

Lorina Maria