Strumfi de iulie-august 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 14
selut spune:
Datorez multe multe scuze, mamicilor de pe DC pt chiulul pe care l-am dat, am avut calculatorul stricat, si cu greu ieri a reusit sotul meu sa-l aduca de la "dr" dupa o lunga
. Cu speranta ca voi fi iertata,va pupacesc din nou pe voi mamicilor si pe bebei vostri, nu stiu daca voi avea destula forta sa va urmaresc toate discutiile de 2 luni incoace, dupa cate am vazut ati avut treaba nu gluma
, dar promit ca de azi inainte nu ve-ti mai scapa de mine.
Pe scurt noi suntem bine, ERiC este un urias de 6200 kg(NAN 1 l-a umflat asa din a 16 zi de viata),sanatos, botezat, acum asteptam sa facem vaccinul de 2 luni si suntem putin cam derutati, pt ca nu am gasit sa luam Infarix si am luat Hiberix (care contine doar anti HIB)cu gandul sa-l facem in completarea celui de la medicul de fam, dar nu stim sigur daca se poate combina.
CARMEN si ERIC 10.07.2007
afibebe spune:
buna dimineata si de la noi.
am o intrebare.
bebe fornaie tare tare urat.nu are nimic in nasuc e curat.fornaitul e undeva intre nasuc si gatulet.
pediatra mi-a spus ca nu are nimic cand l-a consultata.
mai dar parca face ca tractorul- poate exagerez si eu- dar oricum face ft tare.
i-am pus ser fiziologic.si degeaba.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
diane_dun spune:
Multumesc pt primire, Anto!
Multumesc pt apreciere, Karli! Venind din partea ta, ma simt flatata, pt ca eu ma distrez teribil citindu-te. 
Lia, cum te mai simti?
Am si eu o propunere: mi se pare foarte util sa avem trecuta la semnatura data nasterii strumfului / strumfitei. Asa, cand discutam despre ce a mai facut unul sau altul, sa ne fie usor sa ne dam seama ce varsta are.
fetele.
Mami de
Dani (1 august 2007)
oaana spune:
quote:
Originally posted by afibebe
buna dimineata si de la noi.
am o intrebare.
bebe fornaie tare tare urat.nu are nimic in nasuc e curat.fornaitul e undeva intre nasuc si gatulet.
pediatra mi-a spus ca nu are nimic cand l-a consultata.
mai dar parca face ca tractorul- poate exagerez si eu- dar oricum face ft tare.
quote si la noi e la fel,se aude undeva in profunzime,medicul de familie a spus ca nu e nimic,dar totusi saptamana viit.merg la pediatru,pt.ca uneori folosesc batitsta bebelusului,cand nu mai poate respira,si scot destul de mult"material" mi se pare ca totusi se aduna prea mult acolo in nasuc.
i-am pus ser fiziologic.si degeaba.
Oana,mami lui Iosua(5 oct. 2005)&Aaron(21.07.07)
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
cris_kento spune:
Buna ziua fetelor
Sun o mamica de baetel pe nume Kento,nascut in luna iulie.Vreau sa va multumesc din suflet ca existati finca mati scos im impas de foarte multe ori cu sfaturile voastre.Pina acum vam citit din umbra,iar acum am indraznit sa va scriu.Sper sa ne primiti si pe noi in clubul vostru de strumfei,pupici pt toate mamicile si strumfei
Carmena spune:

Nikole
multumim mult de aprecieri. Si Kevin e un mare scump sa stii.. Sa-ti fie de bine molifta!
Mioara, la zece zile este molifta mica, din ce stiu io, mai precis la 8 zile de la nastere. Si eu mi-am citit-o si pe cea mica, dar si pe cea mare de la 40 zile. Da, nu e obligatoriu la 40 zile, dar pana nu este citita, femeia nu poate intra in biserica. Evident, totul tine si de convingerile religioase ale fiecareia dintre noi...
Lui Bogdan cand respira ii "pulseaza" fontanela. La Stefi parca nu am observat chestia asta, e adevarat ca avea si mai mult par in caput la varsta asta(Bogdi e mai cheliuta). S-a mai intamplat la pujutii vostrii??? O insemna ceva??
Oana ce bine te inteleg cu iesitul afara...Identic si la noi. Ne pregatim o ora pentru a sta afara alta ora...Iar io tot nepieptanata apuc sa ies din casa...
Pupici.
http://www.flickr.com/photos/10678611@N07/?saved=1
Carmen si flacaii Stefan
si Bogdan
witchy_witch spune:
Afibebe si Alexutzu fornaie, tot spre gatutz. Cand ii astup pe rand narile vad ca respira ok, deci nu sunt infundate. Dar are mucizori lipiciosi pe faringe cred (sa ma corecteze Anya daca gresesc) si din cand in cand mai rupe cate o bucatica de mucisor alb si lipicios care ajunge intr-adevar pe una din nari. De abia atunci iese la ser fiziologic. In schimb pe Alexutzu sunt momente cand cei de pe gat il impiedica sa manance, pentru ca il deranjeaza si scuipa tzitzica.
Anya poate ai un sfat pentru noi... de pe gat nu stiu cum sa ii scot, am incercat si cu o fiola intreaga de ser fiziologic ieri noapte, si nu am reusit decat 2 bucatele mici sa si le rupa el singurel si sa le scoata pe nari. Apoi gata, a ramas cu ei pe gatut, dar tot il cam jeneaza cand mananca, desi de respirat respira f bine cand nu mananca.
Afibebe, apropos La Multi Ani pentru ieri, ca si voi ca si noi ati facut o luna. La cat mai multe!!!
afibebe spune:
Witchy merci de urari si La multi ani si voua.sanatet si mult mult noroc in viata.
eu sunt disperata cu fornaitu asta.dar vad ca nu e numai la noi problema asta.
pupici.
Happiness_4_us spune:
Nikole, draga mea prietena, iti trimit o
iar ptr Kevin un
dulce, dulce si va imbratisez cu mult drag pe amandoi.
Multumesc din suflet pentru gandurile frumoase pe care mi le-ai impartasit. Ai reusit sa ma faci sa plang.
SImt cum incet, incet, asteptarea asta care nu se mai sfarseste se transforma intr-o oboseala crunta care pune stapanire pe mine incet incet. Sper sa nu clachez ca am multe de facut dupa ce se naste Andrei. Eu sunt o fire puternica si imi place sa cred ca asa voi fi pana la capat. Numai Dumnezeu ma poate ajuta sa raman asa.
Apropo de Razvan, nu ai visat. Initial eram hotarati la Razvan Andrei, insa din anumite considerente, pe care o sa ti le povestesc dupa, am renuntat la Razvan si il pastram doar pe Andrei. In cazul in care ecograful a dat eroare si o sa iasa fetita, atunci clar se va numi Stefania. Sper totusi sa nu, ptr ca avem totul cumparat pe bleu.![]()
Multi pupici si aveti grija de voi.

Pupici si
tuturor mamicilor de iulie-august!
Aveti niste comori de bebei. VA urmaresc zilnic si invat multe d ela voi.
Nana,
41+
AndreiNunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
valen spune:
kris_kento, bine ai venit in grupul nostru.NANAMOTOC, ce bine ca mai treci pe la noi. Chiar m-am uitat zilele astea la mamici de sept-oct sa vad daca ai nascut; iti tin pumnii ca Andrei sa se nasca repede si usor si sa ne anunti cand il vei tine in brateOAANA, si la noi e la fel cand iesim seara afara. Mananca sarah, o imbrac, apoi ii dau sa manance si lui Ines insa intre timp sarah se plictiseste; cat o linisteste taica-su eu strang repede punguta pt. afara si incercam sa iesim, doar ca atunci o apuca pe sarah: ba vrea sa se incalte cu stiu ce, ba vrea sa iasa cu perna, ba vrea la desene, ba se ascunde prin casa amuzata de situatie; mai incepe si Ines, noi suntem deja traspirati...si tot asa.