MAMICI DE ITALIA (6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Bravo-Mikuta-tine-o tot asa si ai sa vezi ca o sa slabesti!
Qualcun'altra??? unde ati fugit gagici?

asa cresc eu

GIULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

eu zic ca cristinuta deja ishi tine comorica in brate:D la cate contractii a avut cred ca nici nu a mai fost loc de epidurala dar poate greshesc:D

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Cu siguranta Cristinuta noastra isi stringe printesa in brate daca nu a dat ea nici un semn pina acum.

MIRELA 28+

SARA-MARIA ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Si eu cred ca deja a nascut Cristina, parca avea nr unei fete pt sms.
Katia, din spital am venit fara vre.o 8-9kg, apoi cam in 3-4 luni am dat jos tot ce pusesem, de...nopti nedormite, alaptat
Parca Roxali intreba de produse pt stimularea lactatiei, eu am baut doar ceai de finocchio, nici nu prea a fost cazul ca aveam lapte, il beam ca era bun pt burtica lui bebe, cand ii dai sa suga la bebe te apuca setea mare (tu cunosti senzatia, ca parca l-ai alaptat pe flacau) si decat sa beau apa preferam ceaiul!
V-am pupat , ies afara cu piticul!

Oana - mami de Eduard (19 ian 2006 )

Mergi la inceput

Chiar nu putem afla dak a nascut sau nu??

Mergi la inceput

eu mai am d dat jos vre 5 si 8 k sa fiu cum vreau eu....nush dca oi mai reusi:d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

'Neata ! vin la o cafea ca eu n-am chef nici sa mi-o fac Fetelor,da ce dragute sunteti...am citit ce mi-ati scris...va multumesc...
Roxali-de asta am ales Osp.Mangiagalli ca au una dintre cele mai performante sectii de neonatologie prematura...m-am interesat in stanga si-n dreapta inca inainte de a ramane gravidutza.
Si eu zic ca Cristina a nascut...

+23 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Raluk-nu ai vesti de Cristina?
daca bine imi amintesc zicea ca are nr.tau si te anunta
sper ca e bine si a nascut usor in caz ca a nascut daca nu inca oricum noi ne gindim toate la ea,daca vb cu ea sa-i transmiti din partea noastra ca sintem alaturi de ea si sa aiba curaj

asa cresc eu

GIULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Ciaooooooo !!!! Desi cred ca nu mai e nimeni pe-aici ... sunteti la riposo sau plimbari ...

Daaaa ... am fost la analize, dar a fost mai usor decat ma asteptam ... adica mi-a luat numai o data sange (2 eprubete). Dupa aia am fost la shopping ... si sunt fff multumita ca mi-am gasit o pereche de pantaloni negri, mai grosuti pt. cand va fi mai racoare ... In rest ... nimic deosebit ...

ginger - merci ... stii tu de ce !!!

katia - roxali zicea ca are nr. cristinei ... si eu cred ca a nascut sau oricum e in spital ...

Aaaa ... cu kg. eu stau mai bine (nu vreau sa ma laud sau sa fac in ciuda cuiva) si chiar ma mir ... ma asteptam sa fie mai rau ... Am luat pana acum cam 7,5-8 kg. (sapt. 32). In primele 3 luni slabisem 2 kg. pt. ca nu aveam pofta de mancare ... nu m-am infometat, mancam, dar fara gust, mancam doar de nevoie ... si fara dulciuri pt. ca nu puteam sa le vad ... mai mult acrituri si sarat ... Dupa ce mi-a dat vit. Materna (sau cel putin eu asa am interpretat) mi-a venit o foameeeeeeeeee ... mancam de toate dulcuri, mancare ... Si asa am reusit sa pun aceste kg. pana acum. Bine, eu deja eram plinuta de la inceput si dr. m-a linistit de fiecare data ca nu sunt probleme cu bb, chiar daca nu am luat mult in greutate .. ca e in grafic, greutate normala ... Stiu ca voi mai pune ceva si aceste ultime doua luni ... dar sper sa nu depasesc 10 kg. ca dupa aia sa nu imi vina fff greu de dat jos. Si acum, spre diferenta de prima perioada ... mananc dulciuri la greu ... ooofff ...

Eu mari probleme nu am avut in sarcina asta si multumesc lui DD ... doar cu tensiunea mare ... da' am eliminat cafeaua, cioco, cola (bine, mai calc pe alaturi uneori ) si asa poate am mai ameliorat situatia ...
Gata, v-am plictisit cu povestile mele .... am terminat !!!

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

petronala sa porti cu palcere pantalonii.Esti super cu kilogramele oricum toate o sa slabiti super rpd

Fetele cum ziceati ca se zice la gris???

Mergi la inceput