Gravidutze si mamici din CLUJ - 16
Raspunsuri - Pagina 3
antoni spune:
Lavinia-incearca crema hemosan e pe baza de plante. pe mine ma ajuta.si tie ti-au iesit dupa cateva saptamani de la nastere? si eu am patit la fel.la ce urgente ai fugit cu pitica cand a facut o alergie?pe motilor?
pupici la toate
Meli
OanaAlina spune:
oare cum trebuie imbracat bebe cand vine acasuca de la maternitate???
OanaAlina
bebele nostru scump si drag
CristinaGoji spune:
Ciau! Am fost la intalnire si le-am cunoscut pe fete! Toate sunt niste gravidute frumoase!!! Si Vladut s-a comportat aproape exemplar, parca nu era copilul meu Eu una m-am relaxat
OanaAlina - pai de date, eu zic pentru inceput data nasterii, data nasterii si numele copiilor (cei care au deja) si pe masura ce apar bebelusii din burtica, ii trecem si pe ei.
Mami 10+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza
OanaAlina spune:
ma bucur v-ati simtit super la intalnire!
unde gasesc paturica groasa de bebe???
OanaAlina
CristinaGoji spune:
Lavinia - imi pare rau ca micuta a facut alergie si v-a speriat. Eu la Vladut folosesc produse Klorane. El a facut alergie de la ceva ulei de la Chicco in primele zile.
Haideti tu fetelor, sariti cu datele despre voi sa pun de-o listuta!
Poze
aproape major
barza
CristinaGoji spune:
quote:
Originally posted by OanaAlina
unde gasesc paturica groasa de bebe???
OanaAlina
Cat de groasa?
Poze
aproape major
barza
OanaAlina spune:
cristina, ma gandeam la o paturica groasa pentru cand o o sa scot pe bebelina la plimbare si o sa fie rece...
OanaAlina
antoni spune:
oana-incearca pe eroilor la iana sau cum se numeste magazinul. eu de acolo am luat si paturici si plapumioare tare dragute.e deschis de la 12 pana la 18.e langa magazinul fierul.
ma bucur ca v-ati simtit bine, tare m-as fi dus si eu.altadata.
haine pt bebe-un body si o salopetuta ii ajunge in casa
pupici mamici
Meli
OanaAlina spune:
meli, multumesc de sfat! chiar azi am fost la iana dar am uitat de paturica! ufff! voi ati pus ceva intre cearceaf si salteaua de la patutul bebelusului????
OanaAlina
CristinaGoji spune:
Si eu tot de la Iana i-am luat lui Vladut o paturica super faina, am mai vazut si in Selgros ieri ceva paturici mai groase. Vezi poate sunt si in Metro. Eu am vreo 3 paturici pentru Vladut, ca am mai primit cadou si mi-au prins bine, ca una era la spalat, una il inveleam in casa si una afara.
Poze
aproape major
barza