Gravidutze si mamici din CLUJ - 16
Raspunsuri - Pagina 2
antoni spune:
Ramonela-mersi, o ador,hm si ce bine imi cade daca zice cineva ca seamana cu mine.
pupici
Meli
veronicka spune:
fetelor eu care sunt din Dej nu prea imi este comod sas vin cu voi la intalnire dar imi este tare ciuda pe voi ca va puteti intalni. sper ca la o intalnire sa vin si eu POFTA BUNA!
Mandymerg si la dej la Arash de care sunt extrem de multumita comparativ cu toti medicii la care am fost pana acum la Cluj.este fff calm si are ff multa rabdare, sta si se uita la bebe fara sa se grabeasca. eu la Cluj am vazut gravide care stateau in jur de 6-7 minute inauntru, deci nu prea apuca medicul sa vada mare lucru.si merg si la CLuj ca sa pot sa nasc la cluj, pt ca imi este frica de dej,in caz ca apar probleme(Doamne ferste)la dr Puscas care este si ea o draguta si numa de bine am auzit de ea,vorbeste frumos, cu timpul sta mai rau ca merge multa lume la cabinet.tu unde ai nascut?
veronica 17+
CristinaGoji spune:
Fetelor, eu sigur o sa fiu in itarziere, ca Vladut a dormit 3 ore jumate pana la ora 2, si in cel mai bun caz numa la 5 se mai culca. Sper sa doarma nu mai mult de 1 ora, dar si sa adoarma la 5, ca daca nu...nu stiu daca pot veni...Cu el asa nedormit nu ma risc, ca face urat de tot daca i-i somn si n-are unde
Mami 10+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza
ALEX29 spune:
MELI timp de mai bine de 4 ani am tot fost un dute -vino cand in CA cand in tara ,suntem in CJ de vreo 2 ani si ne place tare mult aici ,oricum
daca nu ar fi fost sotzul meu cu sigurantza nu m as mai fi intors ,dar am hotarat ca ne este mai bine la noi acasa din toatep.d.vedere
la vara poate o sa mai merg cu fetitza dar pt o perioada mai scurta de vreo luna ...sa vedem ce zice tati
BEX firma caruciorului e EVENFLO aici n am auzit de ea ....o sa intru pe net sa vad poate gasesc ceva
ANCA mersi mult ,hai ca ne vedem la 6 si vb
va pup fetelor si mi pare tare rau pt cele care nu putetzi veni :(
37 de saptamani TIADRIS ANDREEA
http://community.webshots.com/user/ALEX290178/profile
mandyksch spune:
Codruta,io m-as mai duce la Dorna dar stam cam prost cu timpul liber. Mie imi place tare mult acolo.Liniste, aer curat parcul f fain. Poate ca mai spre iarna, sa prinda si piticul mai multa zapada, ca pe la noi n-a prea prins saracu'.
Veronicka, eu am fost doar la Cluj in timpul sarcinii la dna Dr.Mironiuc. Mie mi-a placut de ea, imi explica pe indelete tot ce o intrbam, minim 30-45 minute stateam la ea in cabinet. Am nascut la Gine 1. Tu unde lucrezi? In Dej? Poate punem si noi de o intalnire.
Ripley, nu ai cumva placenta maturata? Ca io problema asta am avut-o. La un moment dat nu-l mai hranea pe bb si s-a declansat nasterea cu 2 saptamani inainte de termen. M-am tot gandit la chestia asta. Nu vreau sa te sperii, dar poate ca "afara" i-ar fi mai bine, ar creste mai repede. Tin pumnii sa fie bine tot.
Meli, (apropo, asa ma cheama si pe mine), piticul meu la 2-3 luni dormea peste zi destul de mult. Mai incolo a inceput chinul meu, ca dormea doar cate 30 minute, fix, parca avea ceas despteptator in el. A fost groaznic-groaznic.
Fetelor sa aveti pofta buna.
laviniaN spune:
Dupa cum va spus si Raluca noi am avut primul episod neplacut din viata Mirunei....mi-a facut o alergie de toata frumusetea saptamana asta intr-o seara,am luat copilul si am fugit la urgenta...am stat toata noaptea de am pazit fetita ,am plans ca o disperata ...dar acum suntem mai bine a inceput sa treaca.
nu stiu exact de la ce a facut dar sar putea de la laptele de corp Mustela sau de la picurii pt colici.
laptic nu prea am,papam supliment...mi-am facut rost si de Galactogil dar parca mie frica sa-l folosesc din cauza alergiei fetitei.
azinoapte m-am trezit si cu o criza hemoroidala groaznica de nu stiam ce sa ma mai fac
daca stiti ceva tratament naturist pt crizele hemoroidale sa-mi spuneti.
Meli tare draguta papusica ta sa va traiasca1cat timp are acum??
Alexeu am pus in sarcina 23 de kg si am dat jos in doua saptamani 13 kg...mai sunt 10 in plus
Riplaynu-ti mai face atatea probleme si mie mi-a spus ca e cu 2 saptamani in urma...ca la 40 saptamani arata ca de 38 si cand am nascut avea 53 cm si 3 kg.....mai fac si erori la masuratori,depinde de cum masoara.
Raluca nu cred ca are rost sa mai faci eco daca maine mergi la monitorizare.
Oana ce mai faci scumpa?daca mai ai intrebari poti sa ma suni linistita nu ma deranjezi,daca nu raspund inseamna ca alaptez fetita sau o schimb.
Gabriela cum stai cu lapticul?
PUP TOATE FETELE
LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
CristinaGoji spune:
Vladut doarme...Dar cel tarziu la 18.30 il trezesc eu, ca dupa aia nici nu mai adoarme degraba, daca depaseste ora asta.
Fetelor, haideti sa incerc sa fac o listuta care sa apara pe prima pagina - scrieti datele despre voi, despre pitici (cele care deja ii tin in brate ) si incerc eu zilele astea s-o fac.
Mami 10+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza
OanaAlina spune:
acum am terminat insa e prea tarziu ca sa ma vin... sper ca v-ati distrat pe cinste!
nu stiu de ce incep sa ma agit! mi-e frica sa nu nasc asa devreme! as vrea sa il "clocesc" cat mai mult pe bebe!
lavinia, ma bucur ca acum sunteti mai bine!
cristina, buna idee cu listuta!`scrie numai ce date anume doresti!
OanaAlina
bebele nostru scump si drag
antoni spune:
mandyksch-hihi, ai avut noroc, a mea doarme in mod normal cate 30 de minute pe zi.
lavinia-imi pare tare rau ce s-a intamplat, Doamne, bine ca sunteti bine si acasa. de la Mustela nu prea imi vine sa cred ca poate fi ca e hipoalergen. cu toate ca... cine stie.aveti grija de voi. saraca de tine. cum esti? ai tras cred ca o sperietura...
alex-important sa va fie bine, daca aici, aici. si mai bine pt noi, avem cu cine sa iesim cu piticii. hihi
Meli
Raluca spune:
Lavinia, ma bucur ca ti-ai facut timp de forum..asta inseamna ca lucrurile merg bine cu tine si bb!Multa sanatate si cat mai putine probleme!
Gabriela, sunteti bine.Nu te-am "vazut" de multisor pe forum, sper sa fie doar lipsa de timp.
Fetele din Dej....un salut special ptr voi. Desi mutata in cj de ani buni la origini sunt si eu din dej.
Raluca , mami de Ilinca si...
http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png