Gravidutze si mamici din CLUJ - 16

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Bunadimineata fetelor,

Multumim tare frumos pt laude,fetita este o scumpa si suntem topiti dupa ea....mai ales taticul care a trebuit sa se intoarca la Bratislava si trebuie sa-i fac poze zilnic si sa-i trimit.

Tot timpul suntem ocupate,ba papam,ba trebuie sa ne schimbam ,ba trebuie sa ma mulg,ba spalam haine si uite asa o luam iar de la inceput....timpul liber e cam putintel acum.

Alex sotul intradevar este inalt pe langa mine,eu sunt mai micuta de inaltime si se pare ca fetita al mosteneste ...a avut 53 cm la nastere.

Veronica nu stiu daca e chiar indicat sa faci masaj acuma si mai ales sa folosesti creme anticelulitice care contin cofeina,eu zic sa amani pana dupa nastere oricum nu rezolvi mare lucru pt ca nu poti face pana la 40 de saptamani si se pune oricum,trebuie sa ai grija doar cu dulciurile si cu grasimile in alimentatie.

Raluca de ce doar peste 2 saptamani te mai duci ,monitorizarea trebuie facuta saptamanal.

Gabriela ma bucur ca sunteti bine amandoua.

LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Aseara am facut si prima baita ...a venit nasa sa ne imbaieze,ne-am comportat foarte bine nu a plans absolut deloc
fetita era foarte mirata de ce se intampla cu ea...a fost o scumpa

LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

ce frumos lavinia ca nu face figuri la baita! si eu abia o astept pe bebelina!

OanaAlina

bebele nostru scump si drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

salutare fetelor!
ce mai faceti? ce frumos e afara , dar totusi rece. eu ma pregatesc la intalnirea de 10 ani cu liceul. azi e la Deja vu. asa emotii am, abia astept. pe majoritatea dintre colegi nu i-am vazut de cand am terminat scoala.cam atat pe la noi. piti e bine. va pupic, sa aveti un weekend frumos
Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Salutare

RALUCA si MONICA salteaua e cea a patutzului (graco) dar parca i cam subtire are numai vreo 3 cm si se pare ca nici nu i perfect dreapta ...o sa caut pe net poate gasesc ceva sa mi comand

VERONIKA tipa ce mi face mie masaj mi a spus ca nici vb de masaj anticelulitic pe perioada sarcinii

O.Alina temperatura cam in care sta bebele trebuie sa fie intre 23-25 de grade

MELI distractie placuta la intalnirea cu fostii colegi ,ce super
eu am avut o anul trecut dar din pacate nu am fost in tara

37 DE SAPTAM. TIADRIS ANDREEA

http://community.webshots.com/user/ALEX290178/profile

Mergi la inceput

MONICA am inteles bine sau chiar vrei o retzeta de spaghete?

hai ca ti scriu eu una :

calesti 4 cepe (dupa ce le ai taiat marunt )
apoi pui carne tocata de pui sau ce vrei tu si amesteci pana se calesc toate f bine
separat fierbi spaghetele ,potzi sa adaugi si ulei de masline pt gust mai bun
iar dupa ce s fierte le dai printrun jet de apa rece dupa care le pui peste compozitia din ceapa si carne ce le ai calit f bine
le amesteci bine si adaugi sos pt spaghete ,se gaseste sos praf ,super bun ,daca nu ai potzi pune putzin bulion ,rosii ...sau chia putzina boia
dar de preferat sunt sosurile ce se gasesc sub forma de praf
iar deasupra parmezan sau branza rasa sau ce le place puiutzilor tai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

buna fetelor

vreau si eu pe listutza
sunt nascuta in 22.08.1973 iar datele de nastere ale fetelor sunt in semnatura, ma ajutati sa ma treceti si pe mine?multumesc frumos.

am avut o saptamana nebuna, sunt ff prinsa cu o gramada de treburi si cu fetele.suntem bine!
mamarutza e totala, are un joc de fundic pe care il arunca intr-o parte si in alta in incercarea de a se intoarce.insa cu somnul e haos total ziua, are zile cand are somnuri de 3 ore alte cu 40 de min...dar e atat de dulce ca-ti vine s-o papi.
iar Theodora e super scumpa si ea, s-a indragostit de Bethania e tare sfatoasa si le iubim pe amandoua tot mai mult in fiecare zi.

ma simt tare implinita cu ele!

acuma va citesc in urma ma bucur ca sunteti bine!un pupic special proaspetelor mamici si comorilor lor.

Oana legat de temperatura la noi tre sa fie 24 de grade ca eu mi-s tare friguroasa si nu ma simt ok la mai putin.

va pup we placut

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

meli, distractie placuta la intalnirea cu fostii colegi... si noi ar fi trebuie sa avem intalnirea anul trecut insa nu s-a tinut....

ma bucur ca sunteti bine toate!

OanaAlina

Mergi la inceput

si la baita cam cat trebuie sa fie temperatura??? cu doua grade mai mult????

OanaAlina

Mergi la inceput

O.ALINA cred ca apa trebuie sa aiba 37 de grade
nu sunt sigura ,hai sa vedem ce o sa ne mai zica si fetele

Mergi la inceput