Mamici de Martie-Aprilie 2008 (15)
Raspunsuri - Pagina 17
aditi spune:
Am gasit un site despre gravide si ingrijirea lor si m-am gandit ca va poate fi de folos mai ales celor cu sarcini mai mici, asa ca a mea.Macar ma ajuta sa stiu ce sa o mai intreb pe dr. mea in caz ca mai uita si ea sa-mi transmita unele info.
http://www.medicina-materno-fetala.ro/downloaddoc.php?docId=45
Aditi
cory3maz spune:
Aditi,
foarte multumesc de link-ul recomandat!
Sanatate maxima si tie, si lui bebe!
11+ si mamik de Larisik
cory3maz
cory3maz spune:
Randunici,
ia uitati aici o veste care suna promitator!!
http://www.antena3.ro/Indemnizatia-de-crestere-a-copilului-in-functie-de-salariul-mamelor_act_39398_ext.html
Eu vreau mai multi bani pentru cresterea lui bebe!
cory3maz
zozela spune:
Cory iarta-ma..Nu vreau sa creez polemici insa mie nu mi se pare nimic promitator..Este vorba despre indemnizatia pentru cresterea copilului-pana la 2ani-nu?! Cum vine asta..unii copii au nevoie de mai mult si unii de mai putin?! Mie asta imi suna a discriminare!!
Inca odata-scuze pt.ton!
Ela.. in 14+!!
Varsta mogaldetzei
Photos
aditi spune:
Multumesc Cory pt urari!
Va mai trimit un link cu analize medicale etc. Sotul meu a devenit obsedat de analize in ultima vreme si a inceput sa le interpreteze el inainte de a merge la dr. ca sa stim ce intrebari sa mai punem.
http://www.netmedic.ro/
Aditi
cory3maz spune:
Zozelina,
eu nu vreau sa polemizez cu nimeni...dar mie, raportat la nivelul salariului meu actual, actuala indemnizatie de crestere a copilului mi se pare RIDICOLA!!! Si ma enerveaza acest nivel, cu atat mai mult cu cat am 13 ani vechime in serviciu si la plata contributiilor sociale!!!
Si sa nu uitam ca traim in capitalism! Egalitate absoluta nu exista!
Si mi se pare corect ca nivelul indemnizatiei pentru cresterea copilului sa fie in echilibru cu nivelul veniturilor mamei!!!
Repet, nu vreau sa polemizez cu nimeni!
cory3maz
cory3maz spune:
Membrii Consiliului pentru Combaterea Discrimin#259;rii au analizat plângerea depus#259; de femeile magistrat #351;i au #351;i trimis o recomandare Ministerului Muncii. “Am propus un sistem mixt, ca pân#259; la un anumit salariu s#259; se dea o indemniza#355;ie fix#259;, iar cele care câ#351;tig#259; mai mult s#259; beneficieze de un procent sau de alt#259; sum#259;”, a declarat Corina Com#351;a, vicepre#351;edinte CNCD.
Cu acest sistem mixt as fi de acord!
cory3maz
zozela spune:
Cory-repet si eu(si gata-pe urma numai zic nimik) ca aici este vb.despre indemnizatia pt. cresterea copilului si nu cred ca unii copii au nevoi mai...speciale(si aici nu ma refer la cei cu probleme de sanatate)!Nu are nicio legatura cu salariul parintilor-cui nu-i convine-se intoarce la servici si-si ia banutii munciti,cuveniti-iar lui BB ii gaseste o bona.Si la mine este o diferenta de 500RON intre salariu si indemnizatie si eu am ales sa renunt la ei si sa stau acasa cu BB 2 ani.
Nu stiu..nu pot accepta chestia asta..Nu e drept si nu sustin ideea!
Ela.. in 14+!!
Varsta mogaldetzei
Photos
underqueen spune:
interesant subiect...am si postat la el. inca nu mi-a aparut mesajul acolo, asa ca reiau aici ideea:
e normal ca mamelor cu salariul mare sa nu le convina sa stea 2 ani pe 600 ron. dar totusi o pregatire profesionala de nivel inalt nu este echivalenta cu un salariu mare. care este diferenta in pregatire intre un magistrat si un profesor cu 4 ani de facultate si studii de master(adica eu)? doar salariul...asa ca nu mi s-ar parea corect ca o judecatoare sa ia indemnizatie mai mult ca mine...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 16+
underqueen spune:
Ela, ai perfecta dreptate! desi la mine salariul e aproximativ la fel cu indemnizatia...cred ca nimic nu poate substitui prezenta mamei in primii doi ani din viata...nici toti banii si nici toate bonele din lume
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 16+