Mamici de Martie-Aprilie 2008 (15)
Raspunsuri - Pagina 16
simonette spune:
Ella...da, vreau!
Adela, ma bucur mult ca bb este bine si tu te-ai linistit! Felicitari!!!
Simo,mami de Luca si 17+ cu
PozeLuca
BB2
numeioana spune:
Ce faceti, randunici?
Vad ca aveti chef de ciripit... Mereu gasesc cateva pagini in plus de citit...
Eu am venit de la munca cu gandul sa fac o supa de pui cu taitei. Numai ca am fost la supermarket sa cumpar morcovi si pastarnac si mi s-a facut pofta de cartofi prajiti cu carnaciori, asa ca tocmai m-am ridicat de la masa....
Poate mai tarziu fac si supa...
Ioana
17+
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Clabuc spune:
Elara,
Cu multa intarziere iti urez si eu FELICITARI pentru printesa ta. Sa fiti sanatosi si fericiti cu totii si sa ne aduceti numai vesti bune. Si, distractie placuta si odihna cat cuprinde la munte!
Unde ai fost la Iosup? La Centrul Medical Unirea? Poti sa-mi spui, te rog, cat te-a costat si ce anume a trebuit sa duci la el (analize, CD, eu stiu?!). Si inca o intrebare si, te rog sa nu te superi, parca imi aduc aminte ca tu aveai programare pe 15 oct; eu am pe 17 dar, ma gandeam ca daca renunti cumva la programarea din 15, ma lasi pe mine sa merg? (chiar daca sunt numai 2 zile diferenta)?! Te rog, nu te supara ca te intreb.
MULTA SANATATE puiutilor bolnaviori!!! Sa aveti grija de voi si de ei.
Va pup mult pe toate .
Frumoasa povestirea, inteleapta.
Laly 13+
aditi spune:
Hello randunici vesele!
Ma bucur sa citesc mesajele voastre ca imi mai revin si eu putin.
Sovieticamultumesc pt grija. Esti o draguta iar site-urile youtube mi-au readus zambetul pe buze , ca mi-l pierdusem de 2 zile. De ce ? \Din cz. analizelor, bineinteles, ca bebe sper ca e bine. Am fost depistata cu HBs pozitiv , adica sunt o purtatoare"sanatoasa"(ciudat suna, nu?)de hepatita B. Nu se stie exact daca se transmite copilului. Asa ca mai fac o data analiza la sanepid si daca iese tot asa, imi va trimite o mostra de sange la Bucuresti sa-mi faca HBE care ar determina exact daca se transmite sau nu. Il duc si pe sotu acum sa-i faca si lui. Daca stiti ceva despre asta spuneti-mi si mie.
Sapt. viitoare merg sa fac si toxopl. si merg si la eco. Sa dea Domnul sa fie bine macar bebe ca eu ma voi descurca.Bineinteles de 1 luna tusesc continuu, acum se straduie med. meu homeopat sa-mi gaseasca leacul cel mai potrivit, sper sa se intample repede ca tare am facut muschi la abdomen si spate.
Cred ca voi avea 10 sapt luni, voi vedea ce spune dr.Rugati-va pt. mine sa fie bine si trimiteti-mi par avion macar 10% din optimismul vostru.
Aditi 9+
cory3maz spune:
Salutari, iubite Randunici!
Eu cam lipsit de pe forum in ultimele zile, dar am fost extrem de aglomerata, si la serviciu, si acasa...Chiar si acum, cand scriu, abia vad tastele de somn...
Dar nu ma duc la culcare fara sa va las (celor interesate) reteta de chiftelute cu smantana...asa cum le-am preparat aseara. Am facut o compozitie de chiftele pe baza de carne de vita (fara usturoi)...am modelat chiftelele si le-am pus la prajit in baie de ulei, lasandu-le numai sa se aureasca, fara a se rumeni (nu trebuie prajite prea tare, pentru ca altfel nu se mai simte gustul delicat de smantana)...scoase la scurs pe hartie absorbanta, pana se pregateste sosul de smantana...intr-o cratita se pune o lingura de unt (50g) la incalzit, peste care se desface faina si se amesteca energic, fara ca faina sa-si schimbe culoarea. Se stinge cu lapte infierbantat (cam 5 linguri) si vreo trei linguri de smantana. Acest sos se toarna peste chiftele. Chiftele cu smantana se fierb pe bain-marie timp de 20 minute pana se ingroasa sosul si se patrund foarte bine chiftelele.
Secretele acestei mancarici ar fi astea: nu prajiti chiftelele prea tare; sosul poate fi pregatit ca la puiul cu smantana; sosul iese minunat, fierbe bine si nu se afuma, daca folositi metoda bain-marie.
Dupa plac, puteti aromatiza sosul cu piper si marar tocat.
Merge si cu mamaliga, merge si cu paine.
Pofta buna!
Acum ma duc sa fac nani...Larisa e "pasaportata" pana duminica la parintii mei, sotzul vine tarziu (ca face ziarul)...mancare este, curat este...asa ca am dreptul la odihna netulburata.
P.S. Cine se apuca la opt seara de facut fursecuri??? Si a terminat cu bucataritul pe la zece noaptea???
Gata, somn de voie! Deja dorm...
11+ si mamik de Larisik
cory3maz
cory3maz spune:
Si la sfarsit, dupa ce sosul a fiert bine, il lasati putin la racorit si mai adaugati smantana...dupa gust.
cory3maz
underqueen spune:
eu ma duc sa-mi fac spaghetti cu sos. improvizez sa vad ce iese...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 16+
natynic spune:
Cory, suna bine de tot reteta, numai ca eu sunt intr-o stare de spirit taare dificila azi, nu stiu cum voi fi la nunta dar incep sa resimt totul ca pe o corvoada...
Pe la serviciu m-au contrazis toti ca n-are cum sa se vada ca e baiat la 12 saptamani, dar NU-I ADEVARAT, daca el a vrut sa arate putza...De acord ca vroiam fata, dar acum mai obisnuiam si eu cu ideea ca o sa am un Fat-Frumos!
Nu e voie baie calda la picioare! Nici baie in cada, doar dush.
Mihutza, felicitari pentru convorbirea cu sefa. E tare bine pentru cele care am avut parte de intelegere la serviciu, cand ma gandesc ca am colege de la alte sectii care faceau garzi (asta inseamna 24+7 ore a doua zi) pana prin luna a 6-a mi se zbarleste pielea...
Ei si acum va las ca iar am de umblat pt nunta
naty 11+ cu f probabil
zozela spune:
Simo ti-am trimis PM!
Cory-gospodina,Laly,Aditi si Ioana!
Naty saracutele colegele tale..Si eu fug de garda de 12 ore..Sa-mi fie rusine!
Ela.. in 14+!!
Varsta mogaldetzei
Photos
cory3maz spune:
Naty-Scumpo,
nu ii mai asculta pe toti egzpertzii si pe toti frustratii!!!
Pai daca tu zici ca eghograful era performant si cordonul si mainile si picioarele erau in alta parte...clar ca se vedea "PUTZA"!!!
Si invidia e clasica si clasicizata la noi...mai ales in sistemul sanitar, unde, cam 70% e personal feminin!!! Si rautatea feminina isi arata imediat sau cand ti-e tie lumea mai draga coltzii otravitzi! NU SE VOR BUCURA TOTI (TOATE) DE SARCINA TA!!! Asa ca, ai grija!!!
DAR, sfatul meu e sa te bucuri la maxim de evenimentul fericit din viata ta...NUNTA!!! Nu lasa prostiile si prostii sa-ti intoxice momentele astea, absolut unice si, poate, IREPETABILE!
Ai grija sa fii FRUMOASA SI VESELA...si sa te SIMTI IUBITA!!! RESTUL, NU CONTEAZA!!!!
cory3maz