Mamici fericite cu mai multi copilasi (3)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

adita multa sanatate la copilasi! sa treaca febra si raceala cat mai repede!
dupa prima zi de gardinita deja are mucisori sper doar sa ramana la stadiul de muci si sa nu inceapa iar cu tusea!

kati sunt hotarata sa cumpar un aparat de aerosoli si in primavara cred ca o sa-i scot si vegetatiile adenoidale...de doi ani tot aman...vara e bine pt ca nu raceste dar iarna...

multa sanatate tuturor bolnaviorilor! iar pentru cei sanatosi sa nu se imbolnaveasca!
o saptamana frumoasa!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)
poze
denisa la bucatarie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

diana, si eu i le-am scos cind avea 2 ani si 8 luni, ca nu se putea, una intruna am tinut-o cu antibiotice din cauza otitelor. de atunci n-am mai avut probleme cu urechile si cu mucii, doar cu bronsitele.este o procedura usoara, am avut si eu dubii dar am mers pe mina orl-istei si de data asta am nimerit-o.
la robi i-au trecut mucii si tusitul, cred ca a fost de fapt o reactie la vaccin(priorix), in schimb krisztina tuseste destul de urit. inca n-am fost la dr, incercam tot ce putem acasa, apoi daca nu merge, mergem si pe la dr ca ne potcovim sigur cu vreun antibiotic
cami, voi cum mai stati cu trezirile?
multa sanatate la bolnaviori!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

kati in ce consta scoaterea vegetatiilor? trebuie anestezie generala? am inteles ca pe vremea asta nici nu e indicat...
sanatate krisztinei sa-i treaca tusea cat mai repede!

poze
denisa la bucatarie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

diana, pai din cite am inteles de la dr orl, este indicat sa se faca cel mai devreme primavara, cel mai bine la inceputul verii sa nu fie pb cu frigul.
da, este cu anestezie generala (cel putin la noi asa a fost), totul dureaza cam 30 minute, cu tot cu adormire si trezire. primele citeva minute dupa trezire au fost mai neplacute, cu agitatie si plins, in rest a fost ok. ne-am dus la ora 8 la spital, am intrat in sala la 8.30, la 9 era in salon, la 12.30 am plecat acasa. peste trei zile am revenit la control. de mincat a mincat normal, fara dureri sau jena de cind am ajuns acasa (a vrut coltul de la piine).
multa sanatate!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

merci kati! mie mi-e frica tare de anesteziile astea! cand i-am facut paracenteza si am citit ce scria pe foia aia...m-am ingrozit! nici nu-mi venea sa semnez, vroiam sa-mi iau copilul si sa plec acasa!

poze
denisa la bucatarie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Fetelor,

multa sanatate la copilasi !

noi tot cu problemele noastre cu mutatul, in curind voi scrie la tara NZ, relocata in Austria

adriana, si eu care credeam ca daca sint mai mici copiii se adapteaza mai usor, uffff. Si pe mine ma bate gindul de homeschooling in conditiile astea dar nu stiu cit de buna as fi eu la asta iar al meu copil are nevoie de socializare si organizare ...

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

noi ne-am pus pe picioare asa ca de maine reincepem gradinita, in formatie marita (il dau si pe Nectarie). sa vedem ce o sa mai fie. din pacate am ramas fara calculator si nu stiu cand mai intru sa vad ce faceti, sa nu ma dati disparuta

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

KATI sper sa nu vorbesc intr-un ceas rau...am trei nopti dormite....la rand...eu care daca aveam o noapte pe saptamana eram in extaz....sper sa o tina naravul.
Si Rares mi-e mucos si a facut putina febra dimineata si dupamiaz cand a venit de la camin....deocamdata mergem pe antitermice si picaturi in nas...sper si eu sa ne rezolvam asa si sa nu ajungem la antibiotic.

Sanatate maxima la copilasi si la mamici.

Camelia mami de Rares Petru (04.07.2002) si Daria Maria (17.05.2006)
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
www.flickr.com/photos/47782891@N00/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Buna seara fetelor!
De fiecare data cand ajung sa citesc la subiectul acesta observ ca sunt o gramada de copilasi bolnaviori, imi pare tare rau. Sper sa se insanatoseasca cat mai repede si sa nu se mai prinda boala de ei.
Noi la capitolul acesta stam bine, doar lui Alexandru ii mai curge nasul, dar nimic grav, in rest suntem bine, inca nici o raceala, adevarul este ca ei si-au cam format imunitatea.
Gabi 25 ma bucur pentru tine, si la noi sunt foarte, foarte rare noptiile in care nu ma trezeste nici unul.
Adita tot ma gandesc cum te descurci tu cu copilasii, sunt totusi de varste apropiate si te simt asa de optimista si energica, nu ca eu n-as fi optimista, dar simt ca mi s-au cam descarcat bateriile si nu le-am mai incarcat demult.
Marimar cand va mutati? Ce se mai aude cu bb3? Nu stiu daca este o idee buna cu homeschooling-ul.
Katik noi nu am fost la gradi in perioada vacantei (nu am mai apucat sa scriu). Azi au fost copii la lectia demo la fastackids si au fost tare incantati. Am vorbit sa fie in aceeasi grupa, sa nu trebuiasca sa merg cu ei pe rand, asa ca ramanem la curs in fiecare marti. Voi cand mergeti?
Va doresc multa sanatate!

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)&Alexandru(29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Tot eu.
Mira scria-i ca ai probleme cu copii cu mancarea, ca nu mananca nici mancarea preferata si ca ar vrea toata ziua dulciuri. In primul rand incearca sa nu le mai dai mancare intre mese, doar apa sa bea daca le este sete. Pana se invata sa manance, adica sa aleaga ei ce mancare doresc, ofera-le tu doar doua variante: vreti asta sau asta? La mine functioneaza tare bine, daca se stramba le spun ca doar asta avem si ca din doua tre sa aleaga una (adevarul este ca eu am doar un mofturos din trei si s-a cam lecuit si el) si daca nu le convine nu primesc altceva pana la masa urmatoare. Sa incerci eventual asa si sa ne spui cum merge.
Va doresc multa, multa sanatate!

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)&Alexandru(29.09.2006)

Mergi la inceput