Mamici fericite cu mai multi copilasi (3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misha-germ spune:

si eu ma confrunt cu racelile cu bbeii mei ieri am fost la spital cu cel mic si are faringita, cu o inhalatie s-a remediat putin, dar mai dureaza pana ii trece detot.
Voi tot asa va confruntati cu bolile?
Cel mare are numai o luna de gradinita si jumate din ea a luat numai medicamente, toti virusii ii aduce acasa, ca nu st ce sa mai fac..nici nu-mi mai vine sa il dau la gradi.
Duminica are serbare si in loc sa mearga si el sa se bucure, stam acasa..ca suntem raciti.
numai bine

miki-mami de trei muschetari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

miki si la noi tot asa e cu racelile, doua saptamani la gradi una acasa... m-am hotarat sa cumpar aparat de aerosoli, mi-a recomandat mai demult doctorita dar mi s-a parut prea scump si nu mi se parea prea folositor. o cunostinta si-a luat pt baieteii ei la 2.500.000 lei vechi si a zis ca este f bun...asa ca voi cumpara si eu.
sanatate multa puiutilor!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Ne vaitam si noi de raceli ca e sezonul.Miercuri dimineata s-a trezit Phillip cu febra, astazi Rebecca.La el e mai rau, amigdalita acuta si ii dau antibiotic, ea e usurel- facem inhalatii.Of ca si imunostimulatoarele astea te apara pana intr-un punct.
Bine c-am avut un week-end lung, de ce sa nu profitam si sa stam numai in casa

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Of iar copilasi bolnavi....pup sa fuga virusii.
Eu sunt in criza de timp...nu mai stiu de pe unde sa il adun. Ma bucur ca sunt copii bine, vad ca manaca de rup dupa siropel...deja se cunoaste pe ei.
GABI ti-am scris pe mess dar nu stiu daca ai vazut mesajul...ieri seara a trecut prin Dorna, Cosmina si a venit pentru 1 ora pe la mine....o dulceata de fata.

Avem si noi pozici recente:
- opera Dariei, de azi....a papat o violeta:
http://www.flickr.com/photos/47782891@N00/1831714393/
- treaba multa:
http://www.flickr.com/photos/47782891@N00/1831714393/
- copilul razatoare :
http://www.flickr.com/photos/47782891@N00/1831718069/in/photostream/
- papaciosii:
http://www.flickr.com/photos/47782891@N00/1832012323/

Camelia mami de Rares Petru (04.07.2002) si Daria Maria (17.05.2006)
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
www.flickr.com/photos/47782891@N00/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

buna!
azi am fost bucatarese...am facut impreuna cu denisa niste fursecuri...a fost foarte incantata. ma intreba intr-una ce trebuie sa mai faca! o sa pun si poze cand voi gasi cablul de la aparat
camelia am vazut pozele...ce-as dormi si eu acum chiar si pe jos poza aia imi place cel mai mult

poze

Mergi la inceput

buna si o saptamana frumoasa tuturor!
am pus pozele cu denisa gospodina la bucatarie!
azi iar la gradinita, s-a terminat saptamana de vacanta...sper sa nu inceapa iar cu racelile

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

pupam si noi toti copilutzii bolnaviori!
gabriela, cum va simtiti? sper ca le-a trecut copiilor!
diana, si eu mi-am luat aparat de aerosoli de cind avea fii-mea probleme cu urechile. l-am folosit mult si ne-a ajutat.
si noi am inceput gradi, m-a terminat in vacanta asta. nu stiu ce a fost, ori eu sunt prea obosita, ori ea e prea agitata dar a fost groaznic. plus ca n-a vrut sa manince mai nimik
sa aveti o saptamina usoara!!!!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

noi suntem bolnaviori, de doua nopti fac copiii mei febra, cand unul, cand altul

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

off adita,multa sanatate la toti!!!! si tie multa putere sa poti avea grija de ei!!!!
la toti sa va faceti bine repede!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Sanatate multa la copii!

Camelia mami de Rares Petru (04.07.2002) si Daria Maria (17.05.2006)
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
www.flickr.com/photos/47782891@N00/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput