Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(80)
Raspunsuri - Pagina 8
Victo spune:
pai draga..asta lucr la proiectul ala..de vreo luna..nu-s ce mama naibi ii tot face. si cd il termina...la craciun, probabil..
ne cheama si pe noi sa ne dam cu parerea..
pierdere de timp, d ebani, de nervi..certuri in casa..iaca rezultatul..
33+ piticul Stefanut
AMR 7 SAPT
ancadragoman spune:
Iti spun eu cum sta treaba...au alte pr mai mari si pe al tau il lasa la urma si cand isi aduce aminte mai trage cateva lini...eu astea mici le faceam acasa ca la servici aveam multa treaba
anca 33+
Maria
poze
AMR MAXIM 7 SAPTAMANI!!!!!!!!!
RAMONELLA spune:
Salutare!!!
Azi am ramas acasa.Am avut de lucru la acte si inca nu le-am terminat.
M-am uitat la pro tv si au aratat cum niste baieti au omorat in bataie o pisicuta.O dadeau de pereti si dadeau cu picioarele in ea,pana si-a dat ultima suflare.Magarii dracului.M-am apucat de plans...
Pussi sa-ti traiasca printesele frumoase!!!!!Doamne ce a mai evoluat tehnologia asta...Cu cine seamana????
Eu m-am epilat acum 2 saptamani si ceva,a zis cosmeticeana sa mai vin pe la mijlocul lui octombrie,cam cu 2 saptamani inainte sa nasc.Si a zis sa nu-mi fac probleme,ca ea epileaza de mult,si a epilat tipe si cu 2 zile inainte de nastere si n-au avut nimic.
Ma duc sa pap.
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel33+ Beatrice Alessia
AMR 7 saptamani
darleena spune:
si eu ma duc de mult la aceeasi si nu a comentat pana acum. Chiar zicea ca e bine ca sunt obisnuita cu epilatul. Si de aici a si inceput sa-mi povesteasca de fata aia.
Nici eu nu stiu cand sa ma mai duc, pe la jumatatea lui octombrie? Dar daca nasc la DPN creste la loc si mai trebuie sa ma duc o data
33+ si baby Kara
AMR 7 saptamani
darleena spune:
Ramo eu nu am vazut reportajul dar imi vine sa plang numai cand ma gandesc.
Cum or putea unii oameni sa fie atat de ......inumani?
33+ si baby Kara
AMR 7 saptamani
ancadragoman spune:
Eu nu ma mai uit deloc la stiri...imi fac rau
anca 33+
Maria
poze
dany2007 spune:
Fetelor va intreb ceva,poate stiti mai bine...
Prietena mea e programata maine pt ceza,dar e o pb. doctorul nu o baga in operatie pana nu incep contractiile,are el un fix din care nu il poti scoate.
Ea are deja 40 de sapt si bubulina nu vrea sa iasa ...nu da nici un semn.
Vb cu ea de vreo 2 ore pe mess si e f speriata,vrea ceza.... nici sa nu auda de normal.
Eu i-am spus sa se trezeasca maine la 6 si pana la 8.30 cand tb sa fie la spital sa urce scari...sa faca miscare.Nu mai stiu ce sa ii zic... voi ce parere aveti?
Dana 27+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
darleena spune:
Dany nu ma pricep dar cand am fost la Medlife am stat de vorba si cu neonatoloaga. Si ea imi spunea ca din experienta ei, cel mai bine e copilul sa se nasca atunci cand incep contractiile (ea avea impresia ca eu vreau cezariana si de aia imi povestea de chestiile astea).
Mi-a zis ca s-au nascut copii la 34-35 de sapt care nu au necesitat incubator sau ingrijire speciala, pentru ca se declansasera contractiile si a vazut si copii la 39-40 de sapt care au avut probleme pentru ca au fost scosi fara ca mama sa aiba contractii.
Concluzia: cel mai bine sa se astepte ca bebe sa fie pregatit.
Cred ca pe principiul asta merge si doctorul prietenei tale.
33+ si baby Kara
AMR 7 saptamani
ancadragoman spune:
Am uitat sa va spun ca aseara la eco am vazut ca fata are par
anca 33+
Maria
poze
ellis spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Ellis asa te lauzi tu?/
anca 33+
Maria
poze
Asta e de laudat?! Am pielea proasta si a crapat toata, efectiv sunt ca o panza de paianjen, iar parul din cauza hormonilor din tratament...am inteles ca va cadea singur dupa nastere si nu prea as vrea sa-l epilez..
Ellis30+