Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(80)
Raspunsuri - Pagina 20
RGE spune:
STEFANIA bucura-te ca momentan nu simti chiar asa rau..stai sa vezi cand o sa ajungi la sapt mele si cand te ridici noaptea din pat bebe e tot strans si face nani cuibarit in partea opusa si cand te ridici ai impresia ca te loveste in burtica o bila de bowling..de acum bebe e mare, greu..e normal sa simti asa ..daca ati vedea burta mea noaptea ati face infarct....se vede bebe foarte bine..burtica e mulata pe el ..cateodata ma sperii si eu...mai ales cand face nani cu funduletul in sus..e jale am o burtica de SF si dr mi-a spus ca asa forma chiar nu prea a vazut pana acum...
ROXANA 35+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 5 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
dany2007 spune:
creem,eu sunt invatata sa dorm pe burta si cateodata uit ca sunt insarcinata si ma intorc brusc. Nu iti spun ce dureri inghilale am...imi vine sa plang.
Dana 27+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
creem spune:
Roxana...si bebe meu doarme tot cu funduletul in sus (sau spatele..ce o fi) ca e tare si galmat...si e burtica intr-o parte asimetrica...e asa de haioasa!
pussi spune:
o chestie pe care nu o simt... am o burtica ca un fulg
victo DICARBOCALM, asa se numeste!
PUSSI 28+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 9 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
adinag spune:
Buna,
mi-e asa o foame!!!
Si eu ma trezesc des pe burta. Adica cu un picior ridicat/indoit, dar pe burta. Asta este, ce sa fac?
Ieri am inceput cu ordinea in camera fetei, duminica va capata pat etajat, ea abia asteapta. La inceput nu am vrut, dar e mai practic si economisim spatiu (patul actual are 1,65m).
Vreau sa-i si decorez cumva sus la ea si prin octombrie ii voi lua covor (nu are, nu suport vara covoarele).
Voi sunteti ok?
Adina 26+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Roxxy80 spune:
Dany2007, sa-ti traiasca sotul si sa fie sanatos. Uita-te pe PM.
Fetelor, si mie mi se intampla noaptea cand ma intorc de pe o parte pe alta (singurle pozitii in care dorm sunt pe stanga sau pe dreapta), sa-l sim tpe Matei cum cade ca o minge. cateodata am niste dureri cumplite. Mi-l inchipui cum sta agatat cu mainile de ovarele mele si nu vrea sa-si dea drumu. ce imaginatie am si eu. De 2 zile am inceput sa-l simt in capul pieptului. dar nu prea imi dau seama ce parte a corpului lui e acolo. E posibil sa se fi intors de pe acum si ceea ce simt sa fie piciorusele lui?
Roxxy 29+Rares Matei
alfa_anca spune:
Eu am noroc cu bebelina mea ca in partea de sus a burtii are fundul si nu picioare sau altceva sa ma impinga sub sani sau prin coaste. De aceea eu nu am probleme de respirat sau alte cele cauzate de o burta prea sus pozitionata. Bebelina mea e cu capul in jos dar si picioarele le are indoite cu genunchii spre fata in partea dreapta si vad ca inca nu a gasit coastele mele.
Ups , am uitat sa schimb semnatura azi, am implinit 34 de saptamani .
Anca 33+ Elena
poze
alfa_anca spune:
Gata, am schimbat si semnatura si dc asteptati putin fac si capitol nou.
Anca 34+ Elena
poze