Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(80)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

DANY, MULTI ANI FERICITI SA-TI TRAIASCA SOTUL SI SA AVETI O VIATA PLINA DE BUCURII!

Ellis30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by dany2007

Noi azi suntem avem in plan sa facem numai bun...(nu va mai spun ce sa sa nu ).
Pt noi azi e o zi f importanta, tati a mai imbatranit cu un an si vrem sa ii facem cand va veni acasa.

Dana 27+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica

care....? ca deja ne-ai facut pofta...asa ca...nustiu ce pregatesti...da' vreau si eu....sa stii ca ma las si de dieta...eu sa fiu sanatoasa si bb bineinteles...in rest...are DD grija!

aniversar fericit lui tati al tau! numai bine!

Stefania x 2
27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

pai mai..sg efort pe care-l fac e faptul ca stau in bucat si gatesc..altceva nu fac nica..nu pun mana pe aspirator sau alte cele..
plimbari incete ca babele de 80 de ani...

33+ piticul Stefanut
AMR 7 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

mai fetelor voua vi se intampla vreodata(sau vi s-a intamplat .." la varsta mea"28sapt....sa va simtiti burtica grea cand va ridicati din pat sau de pe scaun...? se zice ca te asezi in pat sa te odihnesti nu?..acum cand m-am ridicat..am simtit ca se lasa bebelina asa de grea ca si cum ar face anumit...stiti cand erati mici si cineva vroia sa va ridice de jos si voi nu vroiati..si va lasati cat mai grei..? cam asa am avut eu senzatia mai inainte...si nu e prima daca...dar dupa un timp trece...ce poate fi?

Stefania x 2
27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Fetelor multumim pt urari ! Va invitam la o felie de tort si un .

Dana 27+ Luca-Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Stefania si eu simt asa cand ma ridic brusc de pe scaun.
Nu stiu explicatia. Am crezut la un moment dat ca sunt contractii, dar trece repede senzatia si nu mai apare, asa ca am asociat-o cu ridicatul brusc sau cu miscarile rapide.

33+ si baby Kara

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

quote:
Originally posted by slimatei

mai fetelor voua vi se intampla vreodata(sau vi s-a intamplat .." la varsta mea"28sapt....sa va simtiti burtica grea cand va ridicati din pat sau de pe scaun...? se zice ca te asezi in pat sa te odihnesti nu?..acum cand m-am ridicat..am simtit ca se lasa bebelina asa de grea ca si cum ar face anumit...stiti cand erati mici si cineva vroia sa va ridice de jos si voi nu vroiati..si va lasati cat mai grei..? cam asa am avut eu senzatia mai inainte...si nu e prima daca...dar dupa un timp trece...ce poate fi?

Stefania x 2
27+

Nu iti fa probleme in privinta asta.
Eu si cand merg pe strada am senzatia asta. Noaptea trecuta nu m-am putut intoarce de pe o parte pe alta din cauza lui, se lasa greu intr-o parte.

Dana 27+ Luca-Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Stefania..si eu imi simt burtica grea, tot cam de la 27-28 de saptamani...dar mai ales cand ma ridic de pe pat, toaleta si cand merg mult pe jos...aaa...si cand urc scarile o simt grea grea, parca as cara un sac de cartofi pe burta. Eu cred ca e normal pentru ca b creste si se ingreuneaza burta...am citit pe undeva ca dupa un timp se obisnuieste corpul cu noua greutate si nu mai simtit chiar asa, dar cand s-o obisnui nu stiu, ca la mine e parca din ce in ce mai greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Neatza burtici! ( de fapt ne-am trezit mult mai devreme dar de abia acuma am ajuns la calc, am stat in pat pt ca ma doare spatele rau de tot)

Stefania eu aveam (si inca am) aceeasi senzatie ca tine cam de pe la varsta care zici tu. Cred ca e ceva normal, asa ca nu te speria.

Eu azi am program de lenevit. Nu am chef de nimik si nici nu vreau sa fac nimik. Asa ca mai stau putin cu voi si apoi ma bag iar in pat (nici nu am facut patul ).

Va pup.

Anca 33+ Elena

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Dany...eu noaptea cand ma intorc de pe o parte pe alta imi ridic burtica cu mana...caeodata de la intoarceri bruste am niste dureri inghinale cam ascutite si trebuie sa stau nemiscata pana trec (cateva minute) apoi ma intorc usor usor ca sa nu ma mai doara. Cand ma doare asa mi-e cel mai frica!

Mergi la inceput