Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(80)
Raspunsuri - Pagina 17
slimatei spune:
cu siguranta am moralul mult mai ridicat...am incercat sa fac dieta..dar nu tine nutz....azi dim. m-am trezit cu o foame...si am bagat vreo doi biscuiti..cu crema de lamaie...asta e... am carenta de dulce.sa rad sau sa plang....mai bine stau linistita!
sa imi las copila sa creasca in liniste fara carentze...cum adik am avut grija de ea pana acum sa mananc de toate.si acum sa renunt ...si... nutz...cat mai pot pune pe mine...cat mai pun...daca ma simt bine am sa mai lungesc un pic plimbarile...fac un pic mai multa miscare..dar eu sa nu mananc ,acum..? nici nu ma gandesc...cine e capabil sa stea la dieta in timpul gravi...n-are decat....eu am decis sa reduc din grasi..din zahar si sare...dar nu pot detot....
sa avem o zi buna!
Stefania x 2
27+
slimatei spune:
o cafeutza ceva...? vad ca sunteti cam somnoroase azi...sau e mai mohorat prin tara....
Stefania x 2
27+
creem spune:
Neatza!
M-am trezit si eu...am papat un iaurt si acum un mar...sper sa reziste in stomac.
Vreau sa va cer o parere...pana ajung eu marti la dr.: acum trei saptamani bebelina era in poz craniana si dr. mi-a zic ca "mai are timp sa faca o tumba". Acum simt cum ma loveste cu piciorusele in partea dreapta jos, pe la apendic pe acolo, iar spatele il simt in partea stanga, dar transversal. S-o fi intors? sau isi poate misca doar picioarele pana acolo?
Voua vi s-a intamplat sa il simtiti pe bb cu picioarele mai pe "jos" chiar daca e in poz craniana?
32+
creem spune:
quote:
Originally posted by slimatei
o cafeutza ceva...? vad ca sunteti cam somnoroase azi...sau e mai mohorat prin tara....
Stefania x 2
27+
E tare mohorat...la noie frig si cred ca incepe si ploaia...nici nu m-as duce azi la servici, cred ca trag un chiul si stau la paturica, si asa m-am simtit cam rau in ultimele zile. Trebuie sa imi revin ca mai am o saptamana de servici...dupa aia..prenatal
RAMONELLA spune:
quote:
Originally posted by creem
Ramonela...mi-a placut mult patutul tau..de unde l-ai luat si cat a costat?
32
Creem l-am comandat de pe babydesign.Uite aici adresa.http://www.babydesign.ro/mobilier.php?selid=22
E transformabil.
Eu sunt la servici,am de lucru putin,dupa aceea ma duc in oras sa-mi iau ceva pt nunta,ca samabata viitoare am nunta...si nu incap in nimic.
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel33+ Beatrice Alessia
AMR 7 saptamani
creem spune:
Ramo, multumesc...spor la cumparaturi ca sa fii bela belisima la nunta
Dar spune-mi cat te-a costat..tu ai luat cu toate accesoriile?
adelamaria spune:
Buna dimineata!
Am revenit si noi din concediu! Suntem pe ultima suta de metri cu renovarea apartamentului, asa ca de asta nu prea scriu...dar va citesc de cate ori pot!
Moniland, sterge-ti lacrimile si alunga tristetea, pui! Eu iti stiu povestea si e normal sa nu te poti abtine sa compari si sa te gandetsi "cum ar fi fost daca"...Dar nu dispera, te rog eu mult! Pur si simplu n-a fost sa fie atunci, dar va fi in curand! Nu renunta! Puiutza ta te asteapta s-o gasesti, s-o chemi, s-o ajuti sa vina! Promite-mi ca vei lupta in continuare, te rog!
In rest, suntem bine...doar bebe era cam micutza...Astept eco din saptamana 34 sa vad daca a mai crescut...Sper ca da...Misca intr-o veselie si tare sunt curioasa cum o fi asezata...Inca nu stiu cum voi naste...probabil voi lasa dr. sa decida...Mi-as dori natural cu epidurala, dar cum o fi...Pentru asta insa voiam sa va intreb daca aveti ceva documentatie despre Lamaze...Ca as vrea si eu sa citesc...Mi-e groaza ca nu voi sti sa imping...Iar la cursuri n-am cum sa ajung pentru ca se fac la Giulesti si n-am masina... Ma puteti ajuta cumva?
Pupici si mai vorbim, acum ma duc la munca!
Ade, 30s+
ellis spune:
Neata!
CREEM, si la mine fata e in prez craniana si eu simt ca ma loveste in dreapta jos, dar ma gandeam ca or fi manutele, desi cred ca poate ajunge si cu piciorutele acolo.
Eu am visat intr-un scurt somn de dimineata ca iesea fata si eu eram acasa si il strigam pe sot sa o impingem inapoi sau sa o tina! Asa m-am speriat ca m-am trezit imediat si m-am controlat sa nu iasa. Au inceput cosmarurile!
Ellis30+
RAMONELLA spune:
Creem,patutu m-a costat 10 mil jumate.Salteluta de cocos a fost 3 milioane.Am comandat-o tot de la ei.Poate gasesti mai ieftina.Asternuturile au fost 1800000,m-am cam prostit cu asta,ca a gasit mami super faina,cu aparatori pe tot patutul,la 700000.E drept in Tg.Mures.
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel33+ Beatrice Alessia
AMR 7 saptamani