Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(80)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

fetelor sunt rupta d e oboseala..
cu cat nu fac mai nimic, cu atat sunt mai obosita..
dar mai astept sa mi se digere pizza..

33+ piticul Stefanut
AMR 7 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

Noi mergem la nanica, ca e tarziu si maine o luam de la capat cu zugravitul. Abia astept sa termin, sa pun totul la loc, sa montam patutul. Fac poze cand e gata.
Pupici si somnic usor!

Laura 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Buna seara...am intrat sa vad ce mai faceti, ca azi am fost plecata la servici...offf, mai am o saptamana si intru in prenatal, abia astept!

Victo si Pufu felicitari pentru grasunei...chiar sunt grasunei!
Se vede treaba sa le-ati dat papa bun!

Victo, sa stii ca mi-a trecut raceala, mai am doar putin nasul infundat, dar nu tot timpul...si am luat doar 2 zile oscilococcinum si de supt propolis cu vit C+ceaiuri cu lamaie si miere. Chiar m-am mirat si eu ca mi-a trecut repede...

Stefania...eu am recurs la o solutie foarte practica, si am observat ca si alte fete au facut la fel: nu ma mai cantaresc decat inainte sa merg la dr. ca sa stiu ce sa ii zic....in rest, sa vb cine vrea ce vrea, eu sunt mai artagoasa de cand sunt gravida si ii reped si pe prieteni daca nu imi convine ceva. BB e cel mai important lucru acum si eu fac ce cred eu ca e mai bine pentru el!

In afara de faptul ca ma "chinui" la servici, au inceput iar graturile si varsaturile....si vomit in fiecare dimineata de vreo cateva zile. Azi am de doua ori si mi-a fost grata toata ziua! Nu va doresc asa ceva.

Saptamana viitoare trebuie sa fac si vaccinul ala...voi il faceti, l-ati facut, ca parca mai intrebase cineva. Si daca l-ati facut cum v-ati simtit dupa?

Felicitari tuturor pentru inaintarea in sarcina...am implinit si noi 7 luni!
32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Ramonela...mi-a placut mult patutul tau..de unde l-ai luat si cat a costat?

32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Dragele mele, va felicit din toata inima ca ati ajuns pana aici. Majoritatea dintre voi stiti si sexul copilasului, ce frumos trebuie sa fie tot. Sa nu credeti ca v-am uitat. Va citesc de cate ori intru pe forum. Am observat ca fetele cu DPN 09.11. vor avea fetite. Si eu as fi vrut una. Va doresc sarcini usoare in continuare si nasteri la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Neata burtici!
Avem o pizza ...vrea cineva??

Dana 27+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

quote:
Originally posted by Moniland

Dragele mele, va felicit din toata inima ca ati ajuns pana aici. Majoritatea dintre voi stiti si sexul copilasului, ce frumos trebuie sa fie tot. Sa nu credeti ca v-am uitat. Va citesc de cate ori intru pe forum. Am observat ca fetele cu DPN 09.11. vor avea fetite. Si eu as fi vrut una. Va doresc sarcini usoare in continuare si nasteri la termen!

Multumim pt felicitari !
Si daca iti doresti o fetita,cu siguranta intr-o zi o vei tine in brate.Iti doresc tot binele din lume si o minunata.

Dana 27+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Pupacim burticile de dimineata buna
Azi m-am trezit bine dispusa, am visat ceva tare simpatic :)
Am visat ca piticutul nostru cind l-am adus de la spital deja vorbea, si mi-acerut sa ii dau sa suga ca ii e foame ...:))
Si ma gindeam in vis ca uite ce simplu e, vorbeste si imi zice ce vrea asa ca o sa fie f usor :))

------------------------
Flory 32+ Joshua Raphael
AMR 8 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata!multumim de incurajari..sunteti tare dulci.......

pufu bravo pt. baietel grasunel...sa-ti traiasca si sa fie sanatos...ma scuzi ca iti zic pufu si nu flory dar e mai dulce si imi place tare...

Stefania x 2
27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Buna dimineata Stefania :)
Poti sa imi zici cum iti place tie :)
Esti mai bine azi?

------------------------
Flory 32+ Joshua Raphael
AMR 8 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk