Mamici de septembrie - octombrie 2007 (83)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Roxana, si pe Stefan l-am adormit la meci aseara. Si nu e prima data. A incercat sotul sa il adoarma, dar inca nu stie cum.

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Ma duc pe-afara sa cumpar una-alta!
Si e asa frig.Brrrrr....
Sim,erau frumoase hainutzele la Cora?Ca body-urile nu-mi placeau asta-vara....
Cu ce m-oi incalta?Cred ca imi iau adidasii sotuluiSunt 43....Si eu care purtam 37,imi aduc aminte de ce-mi povestea Rox cu bocancii sotului la Alex!

Teodora 36 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Da, erau frumoase. Dar tot mai frumoase mi se pareau alea pt fete, sa stii. I-am luat hainute mai groase ca vad ca nu mai e de joaca. O sa le fac poze dupa ce se usuca daca vrei. Acum mi-a fost mai usor sa cumpar, avandu-l langa mine si pe bb.

Poze

Mergi la inceput

Uite acum, ca ai pomenit tu de body-uri, imi dau seama ca nu imi stricau nici mie niste body-uri cu maneca lunga ca nu am decat 4. Dar ma duc sambata cu sotul la cumparaturile alea serioase si recuperez atunci. Pe el o sa il trimit cu lista prin magazin, si eu o sa ma duc la raionul pt bebelusi sa fac aprovizionarea.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Mai pe fuga azi.
Felicitari noilor mamici si bebici!

Bravo Andrei de Rox! Cumintele lui Mami!
Tomitza, aseara ne topeam cu sitzu admirand-o pe Natty!
Cristina85, contractiile tale: daca sunt mai mult de 3 pe ora si lungi (30sec-60sec) nu mai sunt BH/de exersare. Probabil ca a venit vremea.
Danilearadu, e normal si sa stranute (ca si sughitzul). BB stranuta sa-si curetzte caile respirätorii sau sa-si desfunde o nara turtita/lipita de la supt inghesuit in san. Nici o grija.

Piciulika 38+ Michael
Si suntem in luna 9!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Betty, la cursul de lactatie spunea ca 6 ore e absolut max intre supturi - exact efectul pe care-l descrii tu (scadere laptele). In mod normal nu e necesar sa te mulgi, ca sa lasi deplin efectul cerere-oferta si sa nu supra-stimulezi productzia.
Tzuc, tin pumniii sa stai cumintei impreuna. Si cu grija o sa statzi! va fi bine!
BRAVO NANA!!! Ce vesti bune!

Piciulika 38+ Michael
Si suntem in luna 9!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Fata Roxana, ce conteaza daca s-a mai epilat sau nu vreuna dintre noi? Daca nu mai suporti go for it... Ce crezi ca ti se poate intampla? Eiiii..

Bine ca ati aparut mai (inca) ! Ca a fost la un moment dat p'aici invazie de mamici.. care mai de care mai vorbarete.. si eu ma uitam ca la masini straine la ce ziceau ele... - ca nici nu sunt asa bine pregatita ca Picea, care zici ca face al 12 lea copil, asa le stie. Tomasa2, nu alta...

Sim, bine ca te-ai intors la cumparaturi.. ca era o tristeteee printre vanzatoareeeee!

37+ cu Ioana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carpatina

Sim, bine ca te-ai intors la cumparaturi.. ca era o tristeteee printre vanzatoareeeee!

37+ cu Ioana

Pai nu? Si inca nu m-am lansat, am fost doar asa, usurel, in recunoastere...

Poze

Mergi la inceput

Unde ati disparut? S-a lasat brusc linistea...Hmmm, daca e asa, o sterg si eu.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Eu leganam copil cu colici, nu m-a lasat nene nici juma de ora de somn azi. Si vine sor-sa acusica sa ma ia de buna.

Ana, la fel e si la noi, parca se agraveaza problema cu colici. Nah ca si acum tot asa o tine. Voiam sa te intreb cat doarme Vladut, ca Andrei din pricina colicilor nu inchide ochii si cate 5 ore. Nu prea e normal. Acum e atipit dar se cam chinuie si casca cu gura cat casa. Pe prospectul de la espumisan scria in timpul mesei sau dupa masa, mie asa mi-a venit ideea sa ii dau dupa. Cam la jumatate de ora, maxim o ora, incerc sa am grija sa nu il apuce durerile. Dar acum vad ca e o criza continua. Si la Alex era asa, dar avea numai colici de dupa-amiaza. Andrei are 2 ture, offf.

Sim, zii mai, body Z de 3 luni ...stii pe unde gasesc? Stiu ca ai fost doar la Cora, dar cine stie, senzoul tau de shopping poate stie.

Apropos, gravidutele care mai fac cumparaturi si intra la Z, va rog vedeti daca au si body de 3 luni din cele in 6 capse.

Carpatina, pai nu mai suport firele de par, dar nu sunt sigura nici ca suport smulgerea lor. Voiam sa vad daca a incercat cineva si a supravietuit.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Mergi la inceput