Mamici de septembrie - octombrie 2007 (83)
Raspunsuri - Pagina 20
Marunzika spune:
quote:
Originally posted by Roxali
Marunzika ce pompa folosesti??Totusi ai lapte daca reusesti sa extragi atata.
Folosesc pompa Medela model "Symphony", electrica, cu 2 capete (sau cum s-or chema) de pompare.
slippers76 facem clubul, dar tre sa-i gasim un nume haios :))
Mogaldeata
YANNISA MILENA
24.08.07
Foto Burtika
slippers76 spune:
Nana, sar'na pentru informatii. Dar iti jur ca are si preferinte de culoare: ii place verde si galben si se stramba la roz.
Piciuliko, mie-mi place Strauss. Crezi ca e cam frivol pentru bebei?
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad
cecilia L spune:
Diwana sa-ti traiasca bebeul, sa fie sanatos si norocas, iar tie mamica felicitari.
Noi am fost azi la plimbarica, am stat 25 min, acum dormim ca si ursuletul.
Tot vorbeati de kg, eu inainte sa nasc aveam 65kg, din spital m-am intors cu 60 iar acum am 58-59pe acolo. Burta se mai vede putin, ce este mai vizibil ...... aripioarele si popoul....hihi, mai am pana la 52 cat aveam ininte sa raman insarcinata, sincer nu imi fac probleme..... cat alaptez nu-mi impun nici o restrictie....apoi mai vedem.
Aaaaaaaaaam tot vrut sa va intreb, voi aveti un anumit regim alimentar, ma refer la cele care alaptati? eu nu mai stiu ce sa fac de mancare............sta tati cu ochii pe mine ca si pe butelie, sa nu pap ceva ce-i face rau lui bebe.
Gata merg sa dorm si eu cu bebe,
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://community.webshots.com/user/cecilialata
Annisia spune:
Nanita, ca iti pui asemenea intrebari, nu mi se pare chiar aiurea. Ce nu inteleg eu, e de ce ti-au trebuit noua luni ca sa te intrebi chestia asta????? .... Hihihihihihi...
Bebe Yannis creste mare
Pozne
Luna1 spune:
Nana nimic, nimic? offff! Haide ca il asteptam pe Razvanel sa se joace cu noi!
Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!
kriss79 spune:
ANDREI, de AEPERJU (EMMA) a venit astazi pe lume la ora 9.35!!!
sa fie sanatos si sa aiba noroc in viata, iar Emmei recuperare usoara si mult laptic!!
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Cristina 35+ cu Alessia Stefana
amar spune:
Afibebe daca te ajuta cu ceva pe germana se numeste Mutschelmehl..cred ca e mai apropiat de olandeza
carmen siOana Isabella 16.09.2007