Mamici de septembrie - octombrie 2007 (83)
Raspunsuri - Pagina 15
mandarinutza spune:
Emma nastere usoara!
Cecilia, eu ii dau Vigantol 2 picaturi pe zi din ziua 14.
Cred ca au inceput si la noi colicile, dar nu sunt in fiecare zi de aceea nu intelegeam de ce e agitata, am inceput sa-i dau Baby Gripe Water si Baby Calm, asta mi-a recomandat pediatra.
Ieri a implinit si printesa mea 3 saptamani, am cantarit-o si avea 4000 g, deci a luat +800 de la nastere. Eu am un cantar Tefal Prelude primit de la niste prieteni ai nasilor.
Teodoran, ce repede trece timpul, aveti deja 6 saptamani!
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
Carmenita spune:
Buna dimineata! Ieri am avut o zi plina de contractii "de antrenament". Cred ca a mai crescut bebe si si-a facut loc, dragul mamii. Am adormit mai greu, dar m-am odihnit, cat e posibil in conditiile actuale.
Nu mai am chef de nimic, e si o vreme tare urata afara care iti taie orice pofta. Abia astept sa imi vad bebelul, sa il tin in brate.
Voi ce mai ziceti, gravidutelor? Cum e pe ultima suta de metri? Vreau sa ies din starea asta si nu prea reusesc, sunt asa trista si fara nici un chef.
Carmen 37+ Andrei
AMR 11 zile
Asa creste bebele nostru http://bd.lilypie.com/RMNXp10.png
crishtina spune:
Roxali vezi ca ma confunzi cu Cristina85ss . Eu am nascut deja
Crishtina & Robert
09.09.2007
bernix spune:
Ai dreptate, Roxana, ziua mea e vineri.
Observ ca aiurita cum suntn-am dat toate datele legate de ziua mea de nastere si nu voi aparea in lista.
Deci, m-am nascut miercuri, 28 septembrie 1977.
Si uite asa am descoperit motivul pentru care imi esti asa draga, Sabinelu, pe langa faptul ca esti o super prietena si un sprijin la nevoie: ziua asta de nastere.
Bai, Annisia, pai io o sa fiu super fericita daca la sf acestei sapt. Degetica va avea 2200g. Lasa baiatu' ca acu a trecut partea grea si-o sa creasca ca Fat-Frumos.
Bernix si Degetica (Ana Elena)
Poze Bebe
mandarinutza spune:
Bernix, e superba Degetica! E atat de dulce.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
bernix spune:
Sabina, cred ca ai mare dreptate tu ca fiecare copil e o coala alba pe care scriem noi, parintii.
Pitica mea a fost o zvapaiata cand era la mine in burtica si a ascultat prima data sonatele lui Bethoveen. Am crezut ca nu i-a placut.
Concertul celor de la Prodigy de pe lacul morii a adormit-o fara drept de apel, insa.
Acu' ascultam cutiuta muzicala si ce-i mai canta mami. Ieri a facut insa level-up cu brandenburgicele lui Bach, ca mama ei are ceva gargauni.
Poze Bebe
bernix spune:
Si multumin tuturor fetelor pentru aprecieri!
Nu-i asa ca nu arata a bb asa mic?
Poze Bebe
Andries spune:
quote:
Originally posted by Carmenita
Buna dimineata! Ieri am avut o zi plina de contractii "de antrenament". Cred ca a mai crescut bebe si si-a facut loc, dragul mamii. Am adormit mai greu, dar m-am odihnit, cat e posibil in conditiile actuale.
Nu mai am chef de nimic, e si o vreme tare urata afara care iti taie orice pofta. Abia astept sa imi vad bebelul, sa il tin in brate.
Voi ce mai ziceti, gravidutelor? Cum e pe ultima suta de metri? Vreau sa ies din starea asta si nu prea reusesc, sunt asa trista si fara nici un chef.
Carmen 37+ Andrei
AMR 11 zile
Asa creste bebele nostru http://bd.lilypie.com/RMNXp10.png
si eu la fel, am un chef de-mi vine sa ma impusc!!
tocmai am aflat ieri ca cel mai probabil voi fi nevoita sa nasc tot natural, ceea ce pur si simplu imi da o stare de nervi si de neputinta crancena!! pur si simplu m-a daramat chestia asta!! chiar asa greu iti revii dupa cezariana? ia spuneti fetele care aveti cezariana este atat de greu sa te ridici dupa aia si sa te mobilizezi?
Andries
bernix spune:
Bun venit Darius Filip si Gruia! Felicitari parintilor!
Poze Bebe
bernix spune:
Andriesule, o luni fac 4 sapt de la cezariana si am facut, in timp urmatoarele progrese: dormit la 45 de grade, rezemata de perne vreo 2 sapt, dormit pe o parte dupa 3 sapt. Prima zi petrecuta cu bb, dupa 4 zile de la operatie cand a iesit de la incubator, a adus o mica plesnitura a taieturii. Tice cont ca am tinut in brate un pitic de 1600 si ceva grame care dormea aproape tot timpul. Nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi fost sa am langa mine, la 24 de h de la operatie, un copil de 3kg.
NU mai spun de mobilizare...
Io urasc taietura asta pe care o simt si acum seara, cand mi-e frig sau cand sunt obosita. Nu-i o durere mare, dar e persistenta si sacaitoare. Pentru mine, deci, recuperarea n-a fost chiar floare la ureche.
Daca as putea alege io n-as mai face niciodata cezariana.
Astai insa parerea mea. Cu siguranta exista si altele...
Poze Bebe