Durerea unei pierderi de sarcina ( 38 )
Raspunsuri - Pagina 10
andreea16 spune:
Dana, imi pare rau pentru cistita. Uite ce am gasit pe net.
Ce este:
Inflamarea vezicii urinare, de obicei cauzata de niste bacterii care
infecteaza tractul urinar. Simptome caracteristice: urinari dese care
dau senzatie de arsuri, urina tulbure si puternic mirositoare, dureri
de burta si/sau de spate.
Alimentatie
Evita alimentele care dau hiperaciditate gastrica (cele care contin
zahar rafinat si faina, cum ar fi prajiturile sau biscuitii), dar si
carnea, mancarurile picante, sucul de portocale, ceaiul, cafeaua,
bauturile pe baza de cola si alcoolul.
Ce sa bei
Apa, din belsug, fiindca aceasta curata caile urinare. De asemenea,
simptomele cistitei se pot ameliora consumand zilnic: 1/2 litru de
apa, amestecata cu o lingurita de bicarbonat de sodiu (de doua ori pe zi)
- 300 ml suc proaspat de mere si rachitele.
Tratamente naturiste
Remedii interne
* Ceaiul de matase de porumb si cel de nalba elimina durerile
specifice cistitei.
* Incearca si tratamentul homeopatic: Magnesia Phosphoricum si
Cantharis - daca urinezi greu sau des, dar insuficient;
* Apis Mel, Ferrum Phosphoricum si Formica Rufa - daca ai usturimi
si arsuri puternice in timpul urinarii.
* Antibioticele se administreaza numai la indicatia medicului.
Remedii externe
* Cistita si, in general, iritatiile vezicii urinare pot fi
tratate prin acupunctura sau reflexologie.
* Cand simti nevoia sa urinezi, mergi imediat la baie.
* Nu te abtine, pentru ca in acest fel favorizezi dezvoltarea
bacteriilor in tractul urinar.
Cistita
Frigul (de ex. picioarele reci) favorizeaza
fixarea bacteriilor in vezica urinara. Este o
afectiune de care sufera mai ales femeile, al caror
canal urinar este mai scurt, astfel ca bacteriile
ajung mai usor la ?destinatie?.
Tratamentul: Strabunica recomanda sucul de
merisor (coacaz de munte sau afin rosu) ori de coacaze
si salata de nasturel (Nasturtium officinalis). Si
multe lichide.
Efectul: Sucurile contin - in afara vitaminei C
(imunostimulatoare) - si cantitati mari de flavonoide
antibiotice. Uleiul de mustar din nasturel are un
efect antibacterian asemanator cu cel al penicilinei.
Lichidele baute in cantitati mari ajuta
Soacra mea a avut de mai multe ori si stiu ca gasise niste pastile naturiste in Romania pe baza de coacaze. O sa o intreb cum se numesc, poate iti trimite cineva.
Andreea
andreea16 spune:
Lety 32, imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva. E bine ca esti optimista, Dumnezeu ne va ajuta pe toate, trebuie sa nu ne pierdem speranta. Oricand ai nevoie de o incurajare, noi suntem aici.
Musettepink, multa sanatate, sa iti revii cat mai repede! Samburelul cred ca e bine, multumesc de intrebare, faptul ca am in continuare greturi si ca vars ma face sa ma gandesc ca totul e ok.
Laura, de la data conceptiei am 11 saptamani, dupa ecograf, am 12. La urmatorul control merg pe 5 noiembrie (in 2 saptamani), dar pana atunci voi face luni triplu test, asa ca ma bucur pentru ca imi fac eco din nou. Sper sa fie totul ok. E ok sa bei pepsi sau cola in timpul sarcinii? Eu nu mai beau cola de ani de zile, dar acum am o pofta nebuna. Pana acum m-am abtinut, dar poate beau si eu un pahar, macar asa, de pofta. Normal ca se trezeste bebe cand vorbiti langa el, vrea sa participe si el la discutie.
LauMeli, sper sa iti rezolvi toate problemele, e bine ca esti optimista, va fi totul bine. E important ca mergi la medic si ca te ocupi.
Mirelus, imi pare tare rau, eu numaram de la primele picaturi, ca asa pateam si eu. Te rog mult, nu te descuraja, stiu ca Z1 este cea mai grea. Te imbratisez cu drag.
Alinushca, ma bucur pentru vestile bune! Am o superstitie, am zis sa trec cu bine de 11 saptamani si o sa-mi pun semnul de Daca totul e ok luni ca eco, cd imi fac triplu test, o sa-mi pun si semnul.
Carmina, bine ca s-a terminat. Iti doresc multa putere sa mergi mai departe. Stiu ca e greu, imi inchipui ce este in sufletul tau, sper sa iti poti revenii.
Myry, asteptam sa ne dai o veste buna! Cum a fost la targ?
Flavia, cum mai esti? Sper ca esti mai bine, esti prea puternica ca sa te lasi doborata de ceva, sunt sigura ca va fi bine! Ma bucur tare ca lui Dominic ii place la gradi acum, macar din punctul acesta de vedere esti mai linistita.
Michelle, greturile au inceput demult, ma fac ca nu le mai observ. Tu cum mai esti? Cum merge cu invatatul?
Irene Cam, sper sa te ajute pastilele pe care le ei si sa scapi de infectie.
Fetelor, asa cum am scris si mai sus, luni merg la triplu test si o sa imi faca eco, sper sa fie totul ok, am emotii, dar probabil ca asa voi avea la fiecare ecografie. In rest sunt ok, ma ingras pe zi ce trece, nu prea ma mai incap fustele si pantalonii, va trebui sa fac niste cumparaturi cat de curand.
Va pup mult pe toate si va doresc o duminica placuta!
Andreea
andreea16 spune:
Ninia, nu stiu ce sa zic, am mai citit despre alte fete care au ramas insarcinate imediat dupa chiuretaj, poate ar trebui sa intrebi si un medic care ar fi riscurile. Sper sa te ajue fetele, poate stiu mai multe. LInisteste-te, trebuie sa fie o rezolvare.
Andreea
c.myry spune:
Buna dimineata fetelor,
cu vesti bune.Nu stiu cum sa va zic. Nu am mai rezistat si am facut un test de sarcina, 4 zile intarziere, si arata pozitiv. Nu imi vine sa cred. A 2-a liniuta e aproape la fel de intensa ca prima. e un test Sure check. stiu ca astea sunt destul de precise. Si prima data tot din asta am facut, doar ca asteptasem 5 zile de intarziere si atunci au fost identice.
De vreo 2 zile simteam un gust ciudat in gura si eram putin sensibila la unele mirosuri - la parfumul meu preferat si la vopsea. Dar credeam ca e un fel de "autosugestie".
Si ieri la targ mi-a fost teribil de pofta de mici. Eu nu ma prea innebunesc dupa ei. Dar am mincat 3.
Si ma cam doare in stg. Dar poate si pt ca ieri am umblat mult pe jos. Vreo 3 ore la targ si 2 ore la Noaptea alba a Bucurestiului.
Imi vine sa plang, sa ma bucur, dar si mi-e teama. Nu speram sa fie ceva luna asta. Testele de ovulatie nu au fost clare niciodata si in perioada aia am facut de doar 2 ori.
Luni sun la dr. Poate imi da ceva de sustinere pina ajung la control.
Nu vom zice nimic de sarcina pina nu va fi totul in regula si vom trece cu bine de perioada critica.
Flavia -la tine m-am gindit. Ai spus ca erai un pica racita cand ai ramas. Sper ca ai avut dreptate si va fi in continuare pozitiv.
blueeyes2003-Imi pare rau de urati. Si eu numaram de la primele picaturi ca Z1.
Alina-bine ca a venit CM. Vezi sit u daca e la fel si zilele urmatoare. Daca te simti rau suna dr. si intreaba daca e normal asa abundant. Poate e din cauza intarzierii.
Carmina-cum te mai simti? Multa sanatate si .
Danangie -imi pare rau ca esti racita. Remedii naturiste nu prea stiu, dar stai la caldura. Insanatosire grabnica si multa sanatate!
catty-off. nici nu-mi vine sa cred.Stai linistita, poate nu e totul pierdut. Si poate e prea mica sarcina sa vada ceva acolo. Nu stiu ce sa zic, mi-e asa frica si mie. Sper sa iti fie bine si te rog incearca sa stai cat de calma poti. Stresul nu prea ajuta. Gandeste pozitiv, ia tratamentul si odihneste-te!
Lety_33 - imi pare rau de pierderea ta. Ma bucur ca iti revii si ca sunteti increzatori. Multa sanatate si in curand bebe. Si sa privim cu incredere inainte!
andreea16-o sarcina usoara in continuare. Ma rog sa fie totul in regula la eco luni. Sa vii cu vesti bune. Si abia astept sa pui semnul de la semnatura ta.
La targ multa aglomeratie si nu prea impresionant.Ma asteptam la ceva mai mult. Dar ne-am plimbat si m-am ales si cu o placa. Sper sa nu imi para rau ca am dat banii pe ea.
Va pe toate si va doresc cat mai curand liniutele astea rosii! O duminica placuta tuturor!
myry
Mami si tati te asteapta http://tt.lilypie.com/n3Iep3.png
_
Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert
catty spune:
Fetelor, multumexc de incurajari, insa nu cred ca mai e nici o speranta. Deja sangerarea incepe sa se transforme in ciclu. Curge din ce in ce mai mult, in ciuda faptului ca de ieri de la ora 19 si pana acum 1 ora am stat numai in pat. Asta este. Ieri l-am rugat pe DD sa opreasca sangerarea daca bb al meu mai are o sansa. Se pare insa ca nu. Trebuie sa accept cumva ce se intampla si sa vad ce voi face de acum inainte. Nu pot gandi limpede acum, asta e sigur, insa nu pot nici sa plang. Parca inima mea a impietrit de tot.
Pupicvi tuturor
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
blueeyes2003 spune:
Catty imi pare foarte rau ...off,nu e drept!Stiu ca iti este foarte greu dar incearca sa fii puternica...din pacate nu poti schimba ceea ce s-a intamplat...
Multa putere iti doresc!
Andreea bafta multa la eco si la TT.Sigur totul va fi bine si vei trece de 12 s si atunci iti poti pune semnul de gravi la semnatura!Cred ca este ok sa bei cola sau pepsi dar nu foarte mult!
Lety imi pare rau ca ai trecut si tu printr-o astfel de durere!Important este ca esti optimista si ca ai puterea sa mergi mai departe!
Ninia mare lucru nu cred ca mai poti face acum.Poate nu s-a intamplat sa ramai gravi dar daca totusi s-a intamplat,nu-ti face griji,sunt multe fete care au ramas dupa chiuretaj si totul a fost ok.
Iti doresc sa iasa totul asa cum vrei!
Mirela
blueeyes2003 spune:
C.myry, wow...in sfarsit o veste buna! Felicitari din toata inima,sa te ajute DD sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!Ma bucur mult ca ai reusit!!!
Laura, ce frumos povestesti despre bebikul tau...inseamna ca este foarte atent la discutiile voastre,asa ca ai grija ce vorbesti!
Sper sa reusesc sa fac Polidin daca o gasesc pe tipa care ma poate ajuta.Astazi ma duc sa vad ce si cum.
Fetelor,va pe toate si va doresc o duminica cat mai placuta!
Mirela
Ninia81 spune:
Credeti ca este rau daca i-au acum pastila de a doua zi? mai ales ca mie nu a apucat sa imi vina ciclu dupa chiuretaj...De asta imi este frik....as putea avea probleme din cauza asta cu sarcina? Am auzit ca trebuie o pauza de 3 luni ca sa poti avea o sarcina...Voi ce stiti?
N.Petros
danangie spune:
CATTY imi pare tare rau.....nici nu stiu ce sa zic.....sunt asa de dezamagita......atat am sperat sa fie ok la tine. Ca si tu mereti tare mult aceasta minune. Sa nu te bagi tare in butoi......nici nu stiu ce sa zic.....iti sunt alaturi.....
MYRY dar ce-mi vad ochii?? Felicitari dragutza!!! Stii ca esti . Testele nu mint!! Sa ai o usoara si la termen si un sanatos!! Da-mi si mie un ca sa se ia si de mineeeee!!!!
ANDREEA iti multumesc tare mult pentru sfaturi....sunt multe ceaiuri care nu stiu daca aici sunt. Am sa caut la la plafar aici........acum nu ma mai ustura ......am mereu senzatia ca ma ustura si fus repede la baie.....cand urinez nu ma mai ustura. Nu vreau sa ajung la antibiotice. Vad eu....poate a trecut de la sine.
Eu fetelor de alataieri pana ieri seara am zis ca mor. Deci, totul a inceput vineri seara. Simteam o presiune in cap de aveam impresia ca imi explodeaza capul. Deci nu ma durea. Doar aveam presiune extrem de mare. Si ameteam si auzeam in cap un sunet ca vuietul vantului.......Ieri dimineata la fel.....am plecat de la munca de rau ce ma simteam.......aseara a trebuit sa fugim de la magazin ca am zis ca lesin de tare ce ma stringeau creierii!! Am intreabt la mine la munca ce ar putea fi....dar nimeni nu a stiut sa-mi dea o explicatie.....aseara chiar eram preocupata. La urgentze nu am vrut sa ma duc........de azi dimineata de cand m-am trezit.....pare sa fie ok.....chiar nu stiu ce a putut sa fie.....sper sa nu mai revina presiunea asta........m-am interesat putin pe net.....dar spun numai porcarii......gen.....prezenta de tumoare pe creier..........unchiul meu a murit de tumoare pe creier.......
Dana
noi
Ninia81 spune:
Multumesc mult Blueeyes, sincer acum nu stiu ce imi doresc...stiu doar ca imi e teama...nu as vrea sa mai trec prin ceva rau...
Va pup pe toate!
N.Petros