Durerea unei pierderi de sarcina ( 38 )

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

ANDREEA tin pumnii pentru triplu test si pentru eco!!! Poate ai sa pui ceva poze!

MUSSETEPINK multumesc de urare, pare ca a trecut cistita asta.....nu ma mai ustura......

NINIA doctoritza mea imi spusese ca a avut multe paciente care au ramas imediat dupa chiuretaj si au avut copii sanatosi. Nu stiu ce sa zic la tine.....nu-i zis ca daca prima sarcina nu a mers bine , a doua nu va merge. Chiar nu stiu.....

Dana

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

MIHA ai reusit sa faci analizele?

Dana

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

blueeyes2003, danangie-multumesc mult pentru urari. pentru voi si pentru toate fetele de aici. Sa se ia si sa veniti cu vestea buna cat mai repede.
Catty- imi pare nespus de rau. Sincer nici nu stiu ce sa zic ca sa te incurajez. Ma rog sa treci peste durere. Multa sanatate si putere sa privesti inainte cu curaj!

Pupici pentru toate fetele!

myry

Mami si tati te asteapta http://tt.lilypie.com/n3Iep3.png

_

Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by Ninia81

Fetelor, va rog ajutati-ma! Am reusit si eu dupa atata timp sa fac dragoste aseara....si ce credeti? Ni s-a intamplat ceva cumplit, simt ca mor....Prezervativul s-a rupt!!!!!Asa ceva nu ni s-a intamplat niciodata, efectiv park explodase, locul acela care aduna sperma.... Spuneti ce sa fac?
Mie nici nu mi-a venit ciclu dupa chiuretaj....Pot ramane insarcinata? S ama duc sa i-au pilula de-a doua zi? Ma va deregla?
AJUTATI_MA VA ROG!!!!

N.Petros

Ninia, draga, eu zic sa stai linistita. Sansele sa fi ovulat tocmai acum sunt foarte mici. Si eu m-am temut dupa chiuretaj ca nu am calculat eu bine si ca am ramas. Si asa ca m-am interesat si am aflat ca li s-a intamplat multor femei sa ramana imediat dupa chiuretaj si au avut sarcini sanatoase pana la capat. Deci oricum ar fi, ai incredere in corpul tau

In asteptarea lui

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lety_33

citind mesajele voastre, fetelor, mi-am dat seama ca nu sunt singura... si eu am avut un chiuretaj, primul! in iunie.. prima sarcina oprita in evolutie la 9 saptamani... la inceput a fost plansul, apoi intebarile:"DE CE???" dar acum incerc sa imi revin si de luna aceasta incercam din nou... dar citind mesajele voastre imi dau seama ca nu sunt singura care trece prin asa ceva! sotul m-a inteles si ma intelege, desi la un moment dat mi-a spus ca ar trebui sa merg la un psiholog, eram deprimata.. si inca mai sunt, dar mi-a revenit speranta in suflet! Dumnezeu nu ne lasa, doar ne incearca, cred.. multa bafta si CAPUL SUS, INIMA SUS!!!!!!

Letty, inseamna ca am trecut simultan amandoua prin aceeasi experienta. Imi pare rau. Te inteleg perfect. Eu am descoperit de atunci grupul asta de fete si mi-a fost mult mai usor ca m-au inteles si m-au ajutat mereu cand nu intelegeam cate ceva sau cand eram suparici. Bine ai venit si sper sa ramai cat mai curand!

In asteptarea lui

Mergi la inceput

Catty, Doctorul m-a avertizat ca se poate intampla asa dupa ce am pierdut prima sarcina. Imi pare foarte foarte rau sa aflu ce ti s-a intamplat. Dar tot el mi-a zis si ca desi pierderile astea de sarcina se intampla, totusi vin apoi si sarcini sanatoase. Ooof. Gandeste-te cum era pe vremea mamelor si bunicilor noastre ca aparuse moda aia bolnava a avorturilor pe banda rulanta. NU e o priveliste prea placuta. Dar demonstreaza cat de mult e dispus corpul unei femei sa lupte pentru a avea o sarcina sanatoasa. O sa vina si randul nostru. Imi pare rau ca nici eu nu stiu ce cuvinte bune sa mai spun. Si eu sunt foarte speriata si oarecum impietrita. Te strang in brate si sper sa iesi cu bine si din incercarea asta grea!

In asteptarea lui

Mergi la inceput

[red]myry,[red] nu imi vine sa cred ce repede ai ramaaas!! Ce ma bucur pentru tine!!! Sa fie perfect pana la 9 luni! Curaj mult si fara temeri!

In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lety_33 spune:

Multumesc pentru incurajari, fetelor, mi-am dat seama ca nu sunt singura care trece prin asa ceva! ma bucur ma am net si ca am gasit forumul acesta!
alinuscha: imi pare rau ca ai tercut si tu prin asa ceva? a fost prima sarcina? la mine a fost prima...dar si mama mi-a spus ca a pierdut primele 2.. si din cate am citit pe net, si asta conteaza, daca o ruda de gradul 1 a pierdut vreo sarcina.. dar apoi mama mea a avut patru copii, eu fiind singura fata si cea mai mica.. dar sper sa nu o pierd si eu pe a 2-a
analizele ai iesit bune, dar acum medicul mi-a spus sa fac mai multe analize.. nu stiu ce sa fac.. de luna asta, fiind a 3-a dupa chiuretaj, a spus medicul ca putem incerca iar... unul mi-a zis sa imi mai fac o gramada de analize costisitoare,
altul a zis sa nu ma mai stresez si sa nu dau banii pe analize, ci sa incerc sa raman si a doua oara, si sa merg imediat la el! nu stiu ce sa fac! sa mai fac analize amanuntite? dar nu mai vreau sa astept!
dar daca nu le fac si se intampla si a 2-a oara, o sa am mustrari de constiinta.. nu stiu...
va pupic si pastrati speranta!!!!! BANC: stiti care e cea mai mare cu..a din lume??????......... SPERANTA....toata lumea traieste cu ea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lety_33 spune:

va doresc tuturor sa ramaneti cat mai curand, sa aveti o sarcina fara probleme, sangerari, stress si emotii, sa aduceti pe lume un sanatos si sa intram in randul mamelor, ca parca sunt un outside, asa ma simt... ca cineva care nu e in randul lumii.. dar daca te uiti mai atent si intrebi, aproape fiecare femeie a trecut prin asa ceva, cu stiinta sau impotriva vointei ei..
multi
am uitat sa mentionez ca si cateodata Stiu ca trebuie sa renunt la tigari, dar nu stiu daca o cafea pe zi face rau.. nu cred!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

CATTY, imi pare atat de rau ca se repeta ce s-a intamplat in aprilie...Ai grija de tine. Stiu cum e sa te simti impietrit si neputincios. Imi pare foarte rau...

Mergi la inceput