micutul Edi s-a stins din viata
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_man.png)
iulianleuce spune:
buna Principe am si eu o intrebare ce este cu "ODISEEA"? mie nu imi spune nimic este cumva un viitor subiect?unde vom putea intra si dezbate tema lui?sau ce este?
te rog sa imi spui si mie.iti multumesc Magda
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
marybell spune:
Draga Magda odiseea este o sectiune din forum unde viitoare mamici (gravidutze) discuta despre problemele si bucuriile sarcinii.
Va doresc numai bine si multa putere pentru a reusi sa depasiti aceasta grea incercare a vietii.
Marybell de
Erik (23.12.2006) si
Edy (22.06.1994)
www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/713424899/in/set-72157600639165474/" target="_blank">poze bb
varsta lui Erik
principe spune:
Magda,ai gasit"odiseea sarcinii in 40 de saptamini"?daca nu,
in josul paginii ai "alege forumul", dai clic si-ti apar toate forumurile.
sanatate si numai bine!
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Imi pare tare rau, sincere condoleante !
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe ingerasul vostru, iar voua sa va dea putere sa treceti pestea aceasta grea incercare.
Nina, mami de
![](zana.gif)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
![](images/user_man.png)
iulianleuce spune:
buna seara
am si eu o rugaminte daca ma poate ajuta si pe mine sa imi spuna cum pot salva mesajele private,sau cum se pot copia (salva)in pc-ul meu?
Antoanela23 spune:
Buna seara,
Dumnezeu sa-l odihneasca pe micut, sincere condoleante.
S-a stins repede puiul mic si nevinovat, dar asa cum au spus si altii, Dumnezeu a avut alte planuri pentru el.
Va doresc sa aveti puterea sa treceti peste asta, nu-l veti uita niciodata dar cu timpul veti invata sa traiti fara bucata de suflet pe care v-a rapit-o aceasta cumplita pierdere.
Pentru salvarea mesajelor, o solutie e sa faci un copy/paste al textelor mesajelor.
Probabil administratorii forumului va pot da o alta optiune.
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">
Victor (8 octombrie 2005)
![](images/user_man.png)
iulianleuce spune:
buna Monica am gasit "odiseea" iti multumesc de indrumare si am reusit sa salvez si mesajele private cu ajutorul lui Alina careia ii multumesc si ei pt ajutor
Se salveaza cu "file-save page as"
va multumim tuturor pt incurajari si d-zeu sa fie cu voi.
elllena spune:
nu stiu daca are rost cuvantul dumnezeu sal ierte nu are ce sa ierte dumnezeu un copilas de o luna nu are pacate nu vreau decat sa le trasmit parintiilor sa nu-l uite niciodata ca nici el nu va uita ca astat in burtica mami atatea lunii nu pot decat sa spun fruntea sus :((((
![](images/user_man.png)
iulianleuce spune:
Multumim pt regretele postate si oricum nu-l vom uita niciodata pe micutul nostru,speram sa-i fie bine acolo unde este,sa nu mai sufere ca a suferit destul aici,datorita diagnosticului cumplit si a unor oameni fara suflet care nu au vrut sa traiasca din diferite motive desi el nu suparase pe nimeni cu nimic.Sambata ii vom face parastas de 6 saptamaini sper ca il voi visa macar,daca nu il voi mai putea tine in brate niciodata,as vrea sa pot merge si eu linga el, ca sunt mamica lui si asa ar trebui sa fiu langa el.Va multumesc tuturor ca ati fost alaturi de noi in aceasta cumplita incercare.Dumnezeu sa il odihneasca in pace pe Edi,puiutul nostru scump.
Magda