micutul Edi s-a stins din viata
Raspunsuri - Pagina 8
cristina1974 spune:
Magda si Iulian,capul sus! Fiti tari! E greu, insa sunteti tineri, viata e frumoasa si merita traita,cu bune si rele. Edi nu va mai fi in bratele voastre, insa mereu va fi in inimile voastre, si asa cum am mai spus inainte, atata timp cat amintirea lui e vie, el va exista, chiar daca nu il veti putea vedea. Visul cu el va apare cand va veti mai linisti un pic, cand timpul se va mai cerne peste durerea voastra.
E crunt ce s-a intamplat, dar trecutul e trecut, nu va mai faceti inima amara. Priviti inainte, micutul Edi e intr-un loc mult mai bun si de acolo va vegheaza si se bucura cand vede ca sunteti bine.
Haideti, fiti puternici asa cum ati fost de la inceput!
Ajutati-o pe Sonia
iulianleuce spune:
buna la toatalumea revin dupa un timp destul de indelungat si tin a va multumi tuturor celor care ne-atisustinut si incurajat de a fi optimisti si de a trece chiar si cu pasi marunti da siguri peste incercarile la care am fost supusi.
Magda este din ce in ce mai bine multumesc lui d-zeu canu a ramas cu sechele pt ca sincer ma asteptam la asa ceva in felul in care gandea la momentul de atunci insa acum este mai optimista si nu se mai gandeste numai la ce este mai rau.va pup si sarbatori fericite alaturi de cei dragi "LA MULTI ANI"
Magda si Iulian
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by iulianleuce
buna la toatalumea revin dupa un timp destul de indelungat si tin a va multumi tuturor celor care ne-atisustinut si incurajat de a fi optimisti si de a trece chiar si cu pasi marunti da siguri peste incercarile la care am fost supusi.
Magda este din ce in ce mai bine multumesc lui d-zeu canu a ramas cu sechele pt ca sincer ma asteptam la asa ceva in felul in care gandea la momentul de atunci insa acum este mai optimista si nu se mai gandeste numai la ce este mai rau.va pup si sarbatori fericite alaturi de cei dragi "LA MULTI ANI"
Magda si Iulian
Ma bucur ca ai scris si ca incercati sa treceti peste momentele grele. Va doresc sa aveti un an nou mai bun si sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti, un bebe sanatos.
Criss si Alex