Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (81)
Raspunsuri - Pagina 12
Donia spune:
fatima, multumesc pentru retetele de sufleu si budinca. Din cate inteleg, singura deosebire e smantana, nu? La budinca da, la sufleu nu.
desiree, multumesc pentru papanasi, se pot face si in ulei?
dianocica, felicitari pentru aniversare!
Sa cresteti mari, sunteti de varsta Roxanei, ba chiar cu o jumate de an mai mici ![]()
ruxandra, pentru suplimentarea calorica si proteica a hranei, uite niste trucuri:
- se adauga branza (rasa sau cascaval ras, mai tarziu) la pireuri de legume, fructe, supe, cereale
- se adauga unt, ulei la pireuri de legume
- se adauga lapte praf la pireuri de legume, fructe
Ideea e ca la orice masa poti sa suplimentezi cu ceva care sa nu creasca prea mult volumul.
Iti mai spun daca imi vin idei.
a_deju, momentul farfuriei de sarmale pe tocuri trebuie imortalizat... ![]()
Lavinia, nu-ti fa griji, la voi operatia e mult mai usoara, in plus Mihaita e baietel mare, Edi era atat de micut si operatia complicata. La voi e cu totul alta situatie, nici nu se poate compara, stii asta, da?
dayanara, si mie mi-a fost foarte frica si sunt la al doilea copil. Dar am incercat si merge. Bucatele mici de tot, sa zicem de maxim 1 cm lungime si 0,3 cm grosime si treptat le-am mai crescut, fructe moi sau legume fierte la inceput. I-am dat piersica, banana, morcov fiert, cartof fiert. Acum stam impreuna la masa si el isi papa (si scuipa) bucatelele lui, noi mancam mancarea noastra.
roxanica, la multe lunisoare pentru David! 
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
flore26 spune:
Asa stiam si eu: cat alaptezi nu vine...dar ma uit la " Zodia Fluturelui" si d/na doctor invitata asa zicea 

FLORE
ALESSIA LIANE (16-12-2006) LUNA 10
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI
dayanara spune:
anateo mi.a spus pediatra ca e timpul sa incep sa.i dau bucati, cu cat intarzii cu atat e mai greu, daca gasesti o solutie spune.mi si mie cu ce ai inceput
poate stiti deja dar scriu totusi http://www.dhu.com/ medicamente homeopate, eu am incercat siropul de tuse expecto dhu pentru oameni mari si e foarte bun si vad ca exista si varianta pentru copii
bamboletta spune:
Am fost la banca
am renuntat la platirea datoriilor direct din cont
m-am trezit de mai multe ori ca-mi taie gazul pt ca nu retragea nimeni bani din cont
m-am lipsit de servicile lor de 2 lei ![]()
Mami_n-d-multumim de retete 
Lavinia-deci nu mai votam?
Miki04-![]()

Danutz-nu mai stiu ce se zice,si ultimul neuron ma lasa
dar cred ca da asa e, aseara a facut scandal nu vroia la somn
eu cu tasu in pat,ea umbla prin camera si tipa de veselie ![]()
Flore-eu am auzit mamici cale alaptau bebeii la 1 an si ceva,nu aveau CM si nu erau ingrijorate,dar pt linistea ta poti face un control 
Roxanica-
Davidutu
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
Donia spune:
quote:
Originally posted by mami_n-d_06
CE-AI FACUT CU MIRONA??????
Mirona, ne auzi? poti sa ne citesti? Te tine mami prizoniera in bucatarie? Te exploateaza?
Daca ne auzi da un semn si venim dupa tine, dam buzna peste mami si te eliberam!!!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
flore26 spune:
Am uitat : DIANOCICA daca doriti sa sarbatoriti deseara, la noapte, sau
...poti sa/l lasi pe dmic la mine...o singura problema este: trebuie sa doarma cu Alessia in pat...si daca aude Oana ![]()
FLORE
ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 10
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI
dayanara spune:
donia am sa incerc cu legume fierte cartof sau morcov taiate mic de tot, merci
ah vad ca aia au si pagina in romaneste http://www.humana.ro/dhu_categorii.php
fatima spune:
donia, stiu ca intr-un fel, sar din lac in put cu adormitul pe picioare, dar mie imi usureaza intarcatul..
eu abia astept sa vad 432..imi plac la nebunie filmele romanesti.."Moartea d-lui Lazarescu" e preferatul meu de pana acum..
eva ioana (08.11.2006)
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006
Buna , mamicilor!
Multumim pentru urari!
N-avem friptane, mici sau pastrama, pt. ca suntem tot bolnaviori. parca tusim mai tare, mai mult si mai urat ca ieri si asta tare ma-ngrijoreaza.Ambroxolul asta nu-si face bine treaba. David are un tonus tare bun, e tare vioi, dar seara si dimineata trage niste reprize urate de tuse. Secretiile nu sunt galbene, febra n-are, dar totusi dr. a zis sa mai asteptam pana maine, iar daca situatia nu se amelioreaza sa trecem pe Augumentin. Offfffff, eu n-as vrea sa-i dau antibiotic, dar nici n-as risca vreo complicatie urata.
Am observat ca tuseste mai ales cand se aseaza pe spate in patuz sau cand adoarme afara in carucior. Daca sta in picioare in tarc sau prin casa nu tuseste deloc.
Roxanica e normal sa tuseasca cand sta la orizontala.. nu-mi vine acum cum sa-ti explic, e ceva legat de secretii..
Si tusea poate persista mult la o viroza/dupa.. chiar si 1 saptamana. Dar daca zici ca David e bine, vioi, fara febra, mananca si doarme.. eu as zice ca ar tb sa-l asculte mai intai la plamani si abia apoi sa-i prescrie antibiotic. Adica sa vada daca nu cumva a facut o complicatie acolo in urma virozei (putin probabil din ce povestesti) si de acolo tusea.
Tusea e seaca(uscata)- adica ca si cum l-ar irita ceva sau expectoranta(productiva)- adica ca si cum ar rupe ceva?
Multa sanatate!

Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
luciaro spune:
[quote]Originally posted by flore26
Am uitat : DIANOCICA daca doriti sa sarbatoriti deseara, la noapte, sau
...poti sa/l lasi pe dmic la mine...o singura problema este: trebuie sa doarma cu Alessia in pat...si daca aude Oana ![]()
Asaaaaaaaaa? Si daca aude Serban nu e nimic? Hmmmmmmmm [omulet foaaaaarte dezamagit] Sau profitati de faptul ca am zis ca ma duc la tuns... pai cat credeti ca dureaza un tuns, mai, minunatelor?
Lucia
lui
Serban-Alexandru (07.11.2006)
Poze luna a X-a
Poze Serban