Prichindei martie - aprilie 2005 (124)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna,

Nici noi n-am mai trecut de ceva vreme pe aici.

Mamacita, ma bucur tare mult ca sunteti bine! Chiar ma gandeam la voi, ce mai faceti. Imi inchipui cat de greu ti-a fost si cat iti este! Dar important este ca Anabela este bine. Abia astept sa vad poze! Si felicitari Alexutului pentru progrese! E incantat de ea?

Rrox, uffff....cat de cunoscute imi sunt replicile astea cu lectiile (citat din Victor:"lectiile astea sunt pierdere de timp din joaca"). Si cand vad lipsa lui de rabdare, gandul numai sa le termine mai repede si sa scape....imi vine sa ma urc pe perete! M-a amuzat teribil Ioana cu "gura sparta". Sunt fascinanti uneori cum pricep unele lucruri.

Andruzza si Dantje, va urez nastere usoara si copii sanatosi! Asteptam vesti bune!

Cenia, felicitari pentru sarcina!

Ligia, Rp, Carmendutza, Zuzu, voi ce mai faceti?

Ultimile noutati despre noi: Eva a fost cam racita, a facut si o laringita. Cred ca a fost o viroza ceva pentru ca in acelasi timp a fost si mama destul de urat racita. Am scapat fara antibiotic, desi a facut febra cateva zile. Dar dupa ce am trecut cu Victor prin candidoza aia intestinala de anul trecut, de care cu greu am scapat, cauzata de antibiotice (date la recomandarea medicilor) mi-am propus sa nu mai mai reped la antibiotic. Ma rog, discutabil de la caz la caz. In rest, vorbeste tot timpul, e innebunita dupa Barbie, dar si dupa robotii lui Victor, il imita in tot ce face. Mai nou e suporter infocat al echipei Steaua (Victor a fost la un meci pe stadion, i-a placut tare mult si i-a cumparat Adi un tricou al echipei cu nr. si un fular). Cand a vazut Eva s-a suparat tare mult, l-a intrebat pe Adi cu lacrimi in ochi ce i-a cumparat ei, asa ca a primit ea fularul (noroc ca mai aveam unul cu albastru si rosu-ca sa-l calmez pe Victor). Apoi au inceput sa danseze amandoi. Iar Eva tot tipa "Forza Steaua". Erau teribili. Surprinzator ca nici Adi si nici eu nu suntem microbisti convinsi.
Ieri vroia s-o ia pe Barbie (papusa favorita) in Carrefour. Am incercat s-o conving s-o lase acasa si mi-a zis:"vrei sa spuna copii:uite-o si pe fetita asta, n-are nici o papusa cu ea!". Nu stiu de unde pana unde i-a venit ideea asta. Imi tine adevarate teorii ce-o sa faca ea la gradinita (ce-i trebuie, cum o sa deseneze), dar daca o impinge vreun copil tipa si se enerveaza....Ma rog, om vedea la anul ce-o fi si cu gradinita. Inca ne luptam cu olita (chestie de ambitie) iar de suzeta nu am scapat inca (desi inainte de a lua suzeta imi tot spune ca-i strica dintii....teoria-i teorie, practica ne omoara). Are uneori pretentii sa se imbrace cu ce vrea ea...dar ies uneori niste combinatii, care daca le mai asorteaza si cu niste margele nu va spun ce iese.

Va pup si abia astept sa mai citesc despre voi si prichindeii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Andruzza nastere usoara, fetita sanatoasa, refacere rapida si baitel incantat iti doresc! Te asteptam cu vesti bune si pozeeee!

Dantje tinem pumnii! Si evident, aceleasi urari ca Andruzzei!

Pisi Imi pare tare rau sa aud ca ai probleme. Te-am mai pandit pe mess, dar fara folos. Multi -ici! Si felicitari lui Matei! Merita toata lauda!

Ana Delicioasa Eva! Pot spune inca o data ca seamana cu Ioana, ca personalitate de data asta. O recunosc in ce povestesti Cat priveste temele - te inteleg absolut perfect Noroc ca-s frumosi si destepti, altfel chiar ca ne-am lua campii

Ionela -ci Dorei! M-am amuzat de replicile ei. Si eu cred ca o sa-i placa la gradinita.

Crisa Multumim, la fel si tie! Ce mai face Andrei? Dar burtica ta?

Coco Multa sanatate lui Vlad! Sper ca ti s-a desumflat falca

An-k ce mai faceti voi? Mai da-ne o veste.

Sa va zic care-i ultima pasiune a Ioanei: muzicuta Canta toata ziua la ea

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Mamanati ai o scumpete de fetita! Ma bucur ca ne-o mai arati si nou. Suneti o familie foarte frumoasa! Numai bine va doresc!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Andruzza - nastere usoara si bebe sanatos!!! O sa ma gandesc la tine maine si-o sa-ti tin pumnii

Mamacita - ce bine ca ne mai dai vesti, felicitari pt cele 3900g!

Mamanati - omuletul tau e la fel de frumoasa si dulce precum era la mare, ca doar am recunoscut mandrete de fetitza in multimea de oameni!
Pup de la tiza si de la Irina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Ana, rrox sar'na de urari, pupici si piticeilor vostri.
Andruzza bafta maine la intalnirea cea mare.
Mamacita ne bucuram ca sunteti bine, ne lipsesc povestile cu samuraiul si acum asteptam mai multe povesti despre zana.
Revenim cu vesti , acu fug la moasa.

Dantje & Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

andrruzza,dantje,
tinem pumnii stransi!Doamne ajuta sa fie totul bine cu voi!

Despre noi nu am mari noutati,doar ca am fost duminica cu picii la o plimbare intr-un parc natural din zona noastra si a fost superb.Erau caprite,iezisori,caprioare laste libere in natura iar pustii mei s-au distrat pe cinste cu ele,le-au dat sa manance.A fost minunat!Sper sa va pun si niste poze(ca m-am razgandit cu pusul pozeleor pe forum)

Sa va dau o mostra de dialog cu Bubu:
eu:hai mami,papa sa te faci mare!
el:nako face mam sa creasca mare,sa plece in armata si sa faca:un -doi,un-doi!
eu:bravo mami,si dup-aia ce o sa faci?
el:dup-aia o merg la biserica sa ma casatoresc.
eu:cu cine sa te castaoresti mami?
el:cu mami si cu papi si cu Jenny(frizerita lui)

Pup si mai revin

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

STUTTGART CAMPIOANA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Ana ,roxx, andira, Dantje, zuzu, multumesc frumos!

Abia astept sa-mi vad bebitzaMai sunt cateva ore :)

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

A nascut ieri andrruzza o fetita sanatoasa de 3,200 kg!Le uram multa sanatate si refacere rapida!Andrruzza,sa va traiasca minunea!

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

STUTTGART CAMPIOANA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Andrruzza .... sa fi-ti sanatoase , mereu voiaose, fericite si norocoase ...refacere rapidaaaaaaa , bebitza mancacioasa si cuminte ...felicitari din suflet si fericitului tatic ..dar mai ales norocosului fratior ...

Dantje tinem pumnii( chiar daca din umbra ) ..sa ai o nastere usoara si rapida ..

Cenia cu scuzele de rigoare ..iti urez o sarcina usoara ...un fratior mare cumintel , sa fi-ti cu totii fericiti,voiosi si sanatosi

Gata am fugit ca tocmai a parcat masina farmacista care aduce medicamentele si bandajele lui Ben al mare si tre sa ii deschid usa...va pup pe toti si toate ..o zi excelenta ...

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

O parte din mine

Mergi la inceput
Mergi la inceput