Colectia de toamna-iarna 2005 (154)
Raspunsuri - Pagina 9
pischi2003 spune:
Taniaaa, felicitari pentru bebitza Anna. Sa fie sanatoasa si papacioasa. Uauuuu, ce veste grozava, s-a grabit mica printesa.
Leea, tre' sa fie frumos. Zic si io ca una care a vazut delta noastra doar in fotografii . Aoleu si io-s mare pescarita. As sta cu ochii pe balta ziua-ntreaga, fara comentarii.
Alex e 90% fara pampers. Adica ziua, cat sta in casa, nu-l are si cere "ala-ala" sau "pishi" sau tropaie pe langa oala. Semnalele sunt clare, sub orice forma. La somnul de pranz nu-i pun si iar nu face. Noaptea ii punem sau cand iesim afara. Desi intr-o noapte nu i-am pus(ca ne-am bazat unul pe altul io cu tati ca-i punem) si tot n-a facut. Da' parca nu m-as risca, inca.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
felicia74 spune:
Tania sa-ti traiasca comoara, sa fie sanatoasa si mancacioasa!
Iar tie refacere rapida, fara probleme.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
bianca_mo spune:
JOY si TANIA, sa va traiasca minunile , sa fie sanatosi si cumintei! felicitari!
salutari tuturor, eu nu am timp sa intru, dar va citesc, fetelor, am luat clasa intai si e teroare dupa a patra... sper s-o scot cu bine la capat... de la Serban tuturor membrilor colectiei si va dorim sanatate tuturor!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
mandyksch spune:
Feli, cum e la servicu? Ti-ai intrat in ritm? Io cu groaza imi aduc aminte cat de greu mi-a fost cateva saptamani, eram tot in contra-timp.
Noki, io carnet de sofer nu am, tati lucreaza de dimi pana seara, asa ca sanse sunt putine de un drum de Bistrita. Macar daca ar avea ceva de lucru tati in zona Bistritei saptamana cand vii. Zi-mi exact in ce perioada esti la Bistrita?
Leea, plimbareato, iar esti pe drumuri? Io zic sa il lasi pe T la bunici, dupa parerea mea e cea mai buna solutie. Indiscretie, mergi cu tati, parca asa am inteles? Nu te supara pe mine daca iti spun, dar eu zic ca ar fi timpul sa mergi mai departe si sa iti refaci viata. Nu meriti asta?
Imi pare tare rau de copilasul prietenei tale.Ce groaznic este pentru o mamica sa-si vada copilasul suferind. Nu am posibilitatea sa ceara si opinia altor medici? Din alte orase, Cluj, Tg Mures, Bucuresti, ori in Ungaria?
madau spune:
Pischi felicitari...mare realizare intr-adevar!
Noi inca suntem la faza de acomodare, in cele mai multe cazuri spune si merge la wc, dar mi-e teama s-o las fara pampersi deocamdata
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.bateriaduracell.ro/index.asp?page=promo/photoContest.asp" target="_blank">votati poza "Miruna"- surprinde zambetul - pagina 109
felicia74 spune:
Mandy Roxi la serviciu e bine, inca in perioada de acomodoare.
Baiul e altul: va ziceam ca acum 2 saptamani am dus urocultura la Cantacuzino si a iesit sterila. Ei bine, cine a facut pipi tulbure azi dimineata? Evident, Ili Cu dureri, ca data trecuta.
Azi ne-a dat homeopata sa luam alte bilutze iar maine ducem pipi tot la Cantacuzino (azi am dus la Synevo). Sa vedem ce mai iese.
Data trecuta ne-a zis dr P ca daca revine infectia e de rau, poate fi o malformatie a vezicii urinare Asa ca saptamana viitoare facem si eco.
Leea Dumnezeu s-o ocroteasca pe fetita prietenei tale!
Sper ca toti micutii bolnaviori se simt mai bine.
Eu va citesc zilnic, dar nu mai am timp sa raspund. Poate recuperez in weekend. Va pup pe toate! Imi sunteti tare dragi(cand stateam acasa parca nu realzam lucrul aceasta chiar cu adevarat)
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pumba spune:
leea- am fost azi la farmacie si am intrebat ce au pt costipatie , copil de 2 ani si mi-au aratat un sirop laxativ,supozitoare si cam atat ,deci........... nimic.
Nu recomanda Metamucil la varsta asta.imi pare rau ca nu te pot ajuta mai mult.
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
madau spune:
Leea cu sirop Lass baby ai incercat? Si Miruna se constipa groaznic de tare si numai cu asta o dreg.
Feli imi pare rau, va tin pumnii sa iasa bine analizele
Miruniciul tocmai a facut cel mai mare pocinog pe ziua de azi, mi-a spart o lentila de la ochelari...un mizilic..3 mil ma costa, am fost cu ei la reparat
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.bateriaduracell.ro/index.asp?page=promo/photoContest.asp" target="_blank">votati poza "Miruna"- surprinde zambetul - pagina 109
helep spune:
Tania harnicuta, harnicuta micuta Anna. Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si cumintica
Multumesc mult fetelor care mi-au urat bun venit in colectie ( nu nominalizez ca nu vreau sa omit pe cineva)
Drum bun fetelor calatoare Leea si Noki.
Sanatate copilutilor bolnavi si rabdare mamicilor aferente.
Hele mamica de Maia (3 Noiembrie 2005)
helep spune:
Roxisialexia multam multde sfaturi. Daca am sa am nelemuriri am sa mai apelez pentru detalii.
PS - Stiu ca s-a mai discutat . Merita achizitionarea batistei bb-lusului sau ba?
Hele mamica de Maia (3 Noiembrie 2005)