Colectia de toamna-iarna 2005 (154)
Raspunsuri - Pagina 20
madau spune:
Neata
Pana papa Mirunici va scriu si eu 2-3 cuvinte
Ieri am fost la un motz, a facut baietelul unei prietene 1 anisor si am fost la party, mimoza a foat tare cuminte, chiar ma mir ca n-a facut ea nici o boacana..
Joy vad ca ai venit acasa, refacere usoara si asteptam vesti bune, cum ca micul Alex nu s-a mai trezit asa des ptr papa. Ai grija de tine
Roxi of, pupam buzita sparta a Alexiei....baiat trebuia s-o faci
Catutza cand incepi munca?
Lavi bine ai venit, astept cu sufletul la gura detalii despre calatorie
Hilde..ma duc sa bag acum un ochi la poze, sa mai "calatoresc" si eu nitel, virtual macar, daca altfel nu se poate
Anda cum a fost la gradi? A plans cand ai plecat?
Tania ai venit acasa?
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.bateriaduracell.ro/index.asp?page=promo/photoContest.asp" target="_blank">votati poza "Miruna"- surprinde zambetul - pagina 131
ioana_77 spune:
neatza la colectie!!!
Mei, chiar a venit toamna la noi, eu tot astept sa se incalzeasca rau cum spuneau astia, dar vad ca nicio sansa. Nu ca nu m-as bucura. Cu ocazia racorelii de-afara s-a mucit si Maria mea, numai asa, putin, ca sa ne laudam.
Hilde vazut poze frumoase, sa va fie de bine concediu!!!
Lavi, bine ai revenit, chiar ma gandeam aseara daca nu e timpul sa va retrageti acasa. astept poze
Anda, tinem pumnii pt integrarea la gradi, sunt sigura ca Nic o sa te uimeasca si o sa-i fie bine.
Joy, bine-ai revenit acasa. Ai o mandrete de pui, frumos tare. Nu-l lasa sa te foloseasca drept suzeta, mai bine ia-i una si insista cu ea. O sa-si formeze singur un program. Si sa stii ca si Maria mea tare mult a mai plans in maternitate, de eram stresata ca toti ceilalti dorm numai ea urla. acasa s-a cumintit.
Roxi, pupam fata nazdravana, vad ca nu are astampar deloc.
Maria, dar ce vorbaret e fii-tu, chiar faceti conversatie cu el. Super!!
Maria(29.11.2005) si Ioana 33+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
August07
lavi02 spune:
Multumesc de urarile de bun-venit.
catutza cu cazarea am nimerit 5 din 6 . Una singura, chiar cea de la mare unde am stat 3 nopti era mai naspa, mobila veche, faianta si gresia urata si veche in baie.
In rest am fost foarte multumiti. Peste tot paturile aveau un "spatar" de lemn prins in perete, o somiera metalica (cum se gasesc prin Mobexpert) cu o saltea relaxa deasupra; toate salelele erau noi si comode, asternuturile bineinteles curate. Pe jos era gresie, peretii prospat zugraviti. Ce mai era mobilier prin camera - OK. In 4 locuri am avut si TV. Baile noi, f curate, prosoape si sapun lichid sau sapunel ca la hotel. In unele parti am avut si gel de dus+sampon. Cabina de dus sau doar "cadita" de dus cu perdea.
Camerele erau cam mici, la fel si baile, dar nu ne-a prea deranjat. Era f misto ca eram in centru ca ajungeam imediat daca voiam la WC sau daca cumparam ceva sa ducem in camera, sau sa luam ceva mai gros de imbracat sau sa ne tragem rasuflarea un pic in miezul zilei.
Rateul - au un site super misto facut, cu poze faine, nu ca pozele n-ar reflecta realitata, dar sunt astfel facute sa iasa fain. (De ex nu e pozata faianta naspa din baie).
Ce m-a pacalit au fost review-urile bune - dar acum imi explic. Nerja e o statune de englezi, plin de ei pe acolo, iar pensiunea era a unor englezi foarte placuti si ospitalieri. Asa ca englezii dadeau review-uri bune orbiti de ospitalitatea gazdelor si de faptul ca erau englezi de-ai lor in Spania, unde oamenii sunt atat de diferiti de ei.
In fine.
Mancarea - dimineata in cafenele, seara in baruri de tapas, la pranz in restaurante/berarii, etc. Am incercat (mai) toate specialitatile lor, unele ne-au placut, altele mai putin, am mai comandat si pe ne-ve, fara sa stim ce naiba inseamna chestia aia .
Poze si alte povesti (daca mai vreti) de maine dupa masa incolo. Fug!
maria_alexia spune:
Lavi, welcome back! De-abia astept continuare povestirilor din excursie! Si pozele!!!
Sper ca i-ai gasit bine pe toti de-acasa, revedere placuta!
Gata, acum am mai aruncat si eu un ochi (obosit rau dupa un weekend in care am muncit pentru deadline-ul care a fost azi dimineata ) pe paginile din urma...
Anda, tinem pumnii pentru Nic sa nu sufere prea tare la gradi! Iar tu asisderea!
Roxi, pupam fata care a facut iarasi buba
De azi intram si noi oficial in categoria mucosilor. Cred ca l-a cam luat frigul pe pui intr-una din serile anterioare... Am 2 probleme majore, poate aveti ceva sfaturi si pentru mine, va rog:
1. sacul de dormit.
Puiul meu are cam 84 cm, am gasit saci care au in lungime 94 cm, resp. 102, masurati de la umar la picioare. De care sa iau?
Are sens sa-i iau sac unui pui care misuna toata noaptea in pat si mai vrea sa si tzopaie in picioare din cand in cand? Mi-e sa nu cada si sa se loveasca cu el, mai ales cand il mai pun in patul nostru...
2. picaturile de nas. Am luat si eu celabrul Marimer, dar pe cuvant daca stiu cum il pot folosi la pui! Mie imi arunca o galeata de apa sarata in nas, nu-l pot suporta deloc! E prea mult si cu prea mare presiune. Pana acum aveam un spray micutz de plastic, care pulveriza finutz, si nici de ala nu era prea incantat puiul, darmite acum, cand ii dau un val intreg de ser in nasuc... Am gresit eu forma de prezentare a Marimer-ului, exista si altceva mai delicat ?
Maria & Cristian (22 dec 2005)
dordia2000 spune:
Buna fetelor...
Mie imi e rau, imi e greata de mor...si un somn de imi vine sa ma intind pe birou....dar nu se poate....offf.
Lavi bine ai revenit...si am savurat povestirile tale...in speranta ca intr-o zi poate ajung si eu pe acolo.
Hilde suuuuper pozele si se vede ca v-ati distrat!
Roxi...mai dar buclucasa mai e Alexia...offf, bubitza sa treaca repede!
Anda sper ca a fost ok cu Nik la gradi!
Joy bine ai revenit acasa....si refacere rapida...si muuulta rabdare cu piticot.
Gata ca mai am si de lucru...asa ca...revin!
Diana 8+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
joy04 spune:
neata.
wowwww HANUC bine ne-ai mai dat un semn de la voi. stii, mai mereu vb cu Ela de voi, ce mai faceti, ce mai face Lucasorul.
ne-am gandit ca v-ati mutat de nu am mai dat de voi si nici de bona cu Luca. (am vazut-o de vreo 2-3 ori in parculet la voi)
poate reusesti sa pui niste poze...Luca este bine? (imi spusese Ela ca ati avut ceva probleme)
LAVI bine ai revenit. asteptam pozele. tin pumnii pt cand vii pe tren cu fetele singurica!
fetele, este mai bine cu Alex, "problema e ca mananca des si putin, cand "termina" el papica si-l ridic sa ragaie se trezeste si vrea iara sanul...dupa ce-l pun in patur la fel, vrea iara sanul..
am luat suzi pe care nu o prea serveste.
dar per ansamblu doarme mai bine, eu insist cu titzi si cred ca papa si el mai mult ca are perioada cand doarme si cate 2.5 ore intre supturi.
doar ca se chinuie rau sa apuce sanul. si sa fiu sincera, parca sfarcurile mele numai sunt asa mari sa le apuce bine.
despre Vlad: este super bine, mama a zis ca-l face dansator, toata ziua topaie - noi ii zicem HAPPY FEET - nu concepe sa intre in camera unde este radio sau tv si sa nu-i dai drumu la muzica. mananca de toate ce are voie. (probabil tot asa cate putin, ca soacramea dupa ce-i da dimineata la 07:00 lapele si bea si 350 ml!! pe la 09:00 il tooot incearca cu cate ceva. o bucatica de aia, una de aia si se mira ca nu prea vrea sa pape. dar saracutzu are burta plina de lapte)
ma duc ca se scanceste maimutica.
MEEMS, gata, am schimbat si semnatura
ma credeti ca parca nu-mi vine sa cred ca am doi copii asa frumosi??? zise cioara... (ca cuminti...or sa aibe tot timpul din lume!!!!)
Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)
anda77 spune:
neata
am plecat pe sestache, era absorbit de jucarii, mai stau un sfert de ora sa se faca 11 si sun educatoarea sa vad dk plange si acum. sigur s-a apucat sa planga cand s-a plictisit de jucarii si m-a cautat pe-acolo.
e bine ca sunt doar 3 copii in grupa mica: nichita, melissa-2 ani (care si ea papa din mana educatoarei, nu singura, deci nu e nichita ultimul mohican. melissa mi-a luat margelele de la gat la prima ora de dimineata...oare le-oi mai gasi intregi?) si louis, care este viconte. tata francez conte:)) Louis este un pusti de 2 ani si ceva, grasut si imbufnat, mereu ii pute cate ceva:) i-am vazut de vreo 4-5 ori de cate ori am fost la gradinita asta ba in control:), ba sa vb cu patroana etc.
va spun ce mi-a zis educatoarea.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
maria_alexia spune:
Joy, bine ai revenit acasa si pe forum! Super puiutul, sunt asa de dulci in pozitia aia de parca mai stau inca ghemuiti in burtica... Sper sa reusesti sa te pui pe picioare cat mai repede, iar Alex mic sa sa faca un cuminte!
Silvia , chiar ma gandeam la voi, ce mai faceti... Mai povesteste-ne despre voi!
Oare Simona D cu Patricia ce mai fac, chiar de mult n-a mai scris pe-aici...
Hilde, am inceput sa vizionez pozele, sunt o gramada! Dupa primele pagini chiar ma gandeam ca nu vad poze de la plaja si oare chiar nu ati prins deloc soare?? Apoi m-am calmat, am vazut ca ati documentat toata vacanta . Super locuri, peste tot impecabil de curat, rentabil... Sper sa ajungem si noi odata si-odata pe-acolo.
E mare si voinic Stefan, sa va traiasca!
Dordia, hai ca mai ai putin si trec si greturile! La mine la ambele sarcini sapt. 8 si 9 au fost cele mai rele, apoi s-au extompat, iar dupa 14 sapt am revenit la normal. Chiar ma uitam pe thread-ul cu mamicile din grupa mea, deja s-au dezlantuit poftele de trim2 pe-acolo, e o nebunie de mancaruri [:P]
Eu de azi dimineata simt cam in premiera contractii, sper sa fie de la stresul din ultima sapt. si sa treaca repede... Am luat un no-spa, dar si o cafea , ca eram rupta de oboseala. Offf, de-abia astept weekend-ul urmator!
anda77 spune:
joy, ma bucur ca e bine vladut la tzara, ma gandeam la el. da, ai 2 baieti superbi!:)
mdt, io te contrazic cu caracterizarea fizica a spaniolilor: ei sunt SUPERBI, ele sunt negricioase si cu fundul mare toate:) pe bune.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"