Colectia de toamna-iarna 2005 (154)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Roxi, of,of cate patanii cu Alexia ta! Pupam fetita nazdravana sa-i treaca repede.
Cu transportul bicicletei... trebuie sa se intereseze sora ta la posta (sau pe net www.usps.com) si va vedea cat o costa in functie de greutatea bicicletei. Cel mai sigur e international priority mail, o primesti intre 6-10 zile lucratoare. Din cate stiu eu, nu trebuie sa platesti vama, dar asta trebuie sa te interesezi tu in tara.

Joy, Alex vrea doar sa te sperie, o sa vezi c-o sa se linisteasca si-o sa te surprinda cat de cuminte va fi Trebuie sa-ti schimbi si semnatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

roxana- daca sora ta stie vreo companie ceva mai ieftina se merita ,dar prin posta - Nu -eu am trimis aproape un kg si am dat 40$, mai mult pe posta decat ce era in pachet.
Aveam o prietena care trimitea in Filipine o cutie destul de mare si platea 100$ indiferent de kg . Din pacate nu stiu unde sa te indrum.
pt mica cascadoare.

joy - trimite-l la noi pe Alex cand plange ,vai ce mie dor sa tin in brate un bebe mic.

hilde- vazut poze ,frumoase( m-am plimbat si prin croatia cu ocazia asta) vazut copil cuminte care se uita la desene si seamana atat de bine cu mamma lui. bine ai venit acasa!

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

catutza - gata.

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Buna seara,mamici si copilasi!

N-am scris de mult si cine stie cand o sa mai scriu...heheheee...multa parte din vina imi apartine,ca m-am lenevit!

Dar vreau NEAPARAT sa felicit mamicile JOY Si TANIA:sa va traiasca puiutii, si sa aveti multa putere sa-i faceti mari si voinici!!

Ce frumos,inca un bebic...

La fel,Dordia,wow-gravidutza-iti doresc o sarcina usoara,ca de bebel...nu mai zic...macar la fel ca Stefanel sa fie(stefanel al tau!!)) de cuminte.

Noi suntem bine,Stef are muci,da'muci,nu gluma,pe care reusim sau nu sa-i luam cu batista,functie de toane!

mai intru sa pun pozute sau sa vad pozute noi.

poopi multi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Am aterizat si eu.
Concluzia expeditiei: Uau!

Am vazut rapid ca au nascut si Joy si Tania sa stiti ca m-am tot gandit la voi zilele trecute. Un munte de felicitari si toate urarile de bine pentru mezini si pentru familiile lor!!!

Revin cu amanunte mai tarziu si am sa citesc din urma sa ma pun la curent cat pot.

Acum am de despachetat, de vorbit cu parintii la telefon, ordine prin casa, etc.

Maine la 12 plec la Alba dupa fete.

Mergi la inceput

Hilde faine poze din Croatia!!!

Joy ai reusit sa cresti prin burtica-ti un puiut SUPERB!!! Sa va traiasca si sa fie sanatos!
Nu te impacienta ca suge putin si apoi molfaie, gandeste-te ca e inca foarte mic, nu are prea multa putere (si nici tehnica) sa suga. Asa ca ai rabdare cu el si da-i cand cere! Stiu ca e usor de scris, greu de facut dar asa e inceputul.

roxi aoleu!!! O pupam pe Alexia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

bine au venit fetele din concediu!

eu fac bagajul de gradinita si ma tarasc prin casa suparata, leea stie:)
inca sunt bine, de maine vor fi cateva zile de mare cosmar, cam ca primele 3 zile dupa ce am aflat ca voi avea un copil cu 3 rinichi. cam asa ma simt si o sa ma simt.
stiu ca nichita va plange ca un catel parasit acolo si pana ce el va fi ok, nu stiu cat va dura, io o sa fiu o leguma.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello draga colectie!

Hilde si Lavi bine ati revenit!
Veronica, ma voi uita maine la poze, ca vreau sa le "savurez"!

Joy draga refacere rapida! Eu zic ca Alex e bait de "treaba" si va fi baiat "bun" ! Chiar, Cristi ce zice?

Anda, iti tinem pumnii pentru maine! Bafta multa!

Roxi, pupici Alexiei sa-i treaca bubitza de la buza! Doamne, prin ce stari oi fi trecut si tu!

Cam atat acum, ca-mi pica ochii in gura! Noapte buna!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Neatza!

Roxana , offf biata Alexia, pupa mama pe fata zvapaiata sa ii treaca repede buzita

Pumba , multumesc mult de tot

Lavi , bine a-ti revenit, astept poze , cum a fost cazarea ca stiu ca-ti era teama, spune-ne mai multe, aaa si drum bun azi la Alba la fete cucuiete

Eu sunt treaza de la 6,30, am inceput sa am insomnii , mai stau putin si ma duc sa trezesc fata ca plecam la mama ca sa se mai obisnuiasca cu ea ca vor ramane impreuna cand incep eu munca.

Hai ca fac si o poate va trezeste mirosul colectia

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Anda bafta la gradi!!!
Eu mi-am facut predictiile pentru Nic, acu' am emotii!

Eu m-am uitat ieri fugitiv pe pozele din concediu puse de Noki & Hildegard o sa ma mai uit mai pe indelete.

Azi la 12.30 am tren catre Alba, iar la intoarcere voi veni SINGURA cu ele 2 pe tren, maine. Sa-mi tineti pumnii.

Pana atunci trebuie sa mai despachetez si sa fac ordine in casa dar pana imi beau ceaiul va povestesc cate ceva despre Spania.

----------------
Despre spanioli (cei din Andalucia = sud):
Chiar ca sunt extrovertiti. Relaxati, "siesta & fiesta". Vorbesc mult si tare, mananca si beau cu placere, petrec. Dar sunt foarte credinciosi. (catolici)

Din cauza climei, programul de lucru e in general 8/9-14; 17-19/20. Intre orele 14 si 17 este siesta magazinele sunt inchise, (la fel institutii, obiective turistice cu "intrare", tot), strazile aproape pustii.

Micul dejun si-l iau in cafenele, inainte de lucru. O cafea tare cu croissant/patiserie/"tostada". Noua patiseriile lor ni s-au parut gretoase asa luam tostada. Preferata mea era tostada de tomate = o chifla lunguiata, taiata in 2, prajita, unsa cu ulei de masline si rosii maruntite.

Pranzul cred ca si-l iau pe acasa, in restaurante mai mult turisti.

Seara, ieseau in baruri de "tapas". Tapas sunt gustari pe farfurioare. Poti sa-ti iei mai mult: o jumatate de portie sau chiar o portie. Un grup de spanioli stau in jurul unei mese si mananca toti la gramada din mai multe tapas.

Partea pitoreasca e ca sunt anumite baruri preferate de localnici unde e moarte de om. Dupa ce se ocupa mesele normale cu scaune si scaunele de la bar se ocupa si masutele de stat in picioare langa ele iar apoi se formeaza grupuri care stau in strada, in fata barului cu paharul in mana si cu farfurioarele de tapas inghesuite pe undeva pe o masuta. E un zgomot asurzitor, toata lumea vorbeste tare, in efervescenta. Chelnerii se strecoara cum pot printre clienti. Trebuie sa fie niste genii sa tina minte care ce a comandat, cine a platit, cine, nu, etc. Nu prea exista meniu, lumea comanda pur si simplu bauturile iar tapas-urile sunt scrise cu creta pe o tablita la bar.
Daca esti strain - cam nasol de tine, trebuie sa se gaseasca un chelner cu rabdare sa stea sa se inteleaga cu tine Pentru turisti se mai gaseste si un meniu care in unele locuri e tradus si in engleza.

Oricum, numai o data ne-am bagat intr-o astfel de inghesuiala maxima, de alte vreo 2 ori am avut intentia dar am renuntat Am mai nimerit in locuri inghesuite, dar mai lejer inghesuite ca sa zic asa.

Peste zi: cate un chiosc care servea bere si vreo suta de oameni in fata lui, grupuri-grupulete, rumoarea de pe lume bineinteles.

Le place sa se intalneasca, sa vobeasca, sa barfeasca.
Pe ghizii care vorbeau in spaniola prin muzee ii intelegeam cam 80-90% ca vorbeau rar si clar, sa priceapa toata lumea. Pe spanioli in conversatiile lor - "nunca". Cate un cuvintel, disparat.

Cum arata:
-ei: in general brunetei, nu foarte inalti, nu foarte grasi.
-ele: nu prea vezi frumuseti clasice, au trasaturile mai dure, dar au farmec, sunt volubile, zambitoare, placute. Imbracate cu gust, ingrijit, asortate, materiale naturale, n-am prea vazut nici plasticaraie pe ele, nici stilul "curva" atat de des la noi.
-femeile mai in varsta - si mai frumos imbracate, asortate, bucle lejere; ies prin baruri (intre prietene sau in cuplu) - pe avionul catre Bucuresti ne-a izbit prost-imbracarea si "permanentul" romancelor >50 ani
-copiii - plin de ei, pana seara tarziu.

Mergi la inceput