Colectia de toamna-iarna 2005 (154)
Raspunsuri - Pagina 18
pumba spune:
joy-,nu am cuvinte sa descriu poza in care doarme la sanul tau ,e superba!
felicitari ,mamica de doi baieti!
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
catutza spune:
Joy , mi-au dat lacrimile, Bia mea arata exact ca Alex al tau, adica roza si cu falcute, mai vreau si eu o fetita
Noi suntem bine, Bia vorbeste din ce in ce mai mult, vorbeste si ea dar si repeta ca papagalul tot ce aude. De mancat mananca aproape orice, dar sunt si mancaruri de care nu vrea sa auda (ou nu a mancat deloc pana acum, nu vrea si pace se stramba si face ca toate cele). Nu mai vrea sa faca la olita , sper sa-si revina, nici nu mai spune cand face.
Ma duc sa vad pozele ca m-ati facut curioasa
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Hildegard spune:
Iaca pun poze:
CONCEDIU CROATIA-BOSNIA(manastirea Medugorije) sept. 2007
de-ale guriiVeronica
si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 9 luni)
catutza spune:
Veronica , frumoase poze. Spune-mi te rog : cazarea a fost rezervata sau acolo pe loc, cat a costat, a fost apa calda acum in septembrie?
joy04 spune:
wowwwww a nascut si TANIA!!!!!!!!!!!!
FELICITARI SA FITI FERICITI, SA VA TRAIASCA PERECHEA!!!! REFACERE RAPIDA, MUUULT LAPTIC!!!!
daca ma mai tinea un o zi dr nasteai inaintea mea!!!!
fetelor, aproape mi-au dat lacrimile citind mesajele voastre. va multumesc din suflat si va pe toate.
(cu Alex suntem comsi comsa, deocamdata este mai rau decat Vlad in primele zile si ca o caracteristica comuna, cand incepe sa urle, nu se opreste. adica inca nu l-am lasat sa planga sa vad cat il tine, dar fata de copilasii de prin spital care la un moment dat se opreau, asta nu frate, nicidecum.)
si DA, a nascut si sotul Elei cu mine odata, era destul de stresat...
ma duc sa mai citesc din urma.
Joy 39+ & piticot( DPN 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
AMR 1 ZI
Hildegard spune:
Buna
Cata, cazarea a fost rezeravata. A fost o vila, am avut 2 camere la dispozitie, deci era ca un aparatament cu mini bucatrie utilata cu tot ce trebuie,o baie, un hol, un balcon mare, 1 frigider pe balcon, unul in camera, tv,scaun de plaja, suport de rufe, 2 dulapuri si vedeam din pat in mare. Noi am platit fiind clienti fideli, deci ne-a facut reducere 26 euro/noapte fara mancare. Este vila de 3 stele.
Era si resturant jos se putea si manca si plateai separat.Apa a fost ca de mare si calda si rece
de-ale guriiVeronica
si
catutza spune:
Pumba , ai un mesaj privat de la mine, raspunzi tu cand poti
Veronica , super pret! 26 E de persoana, nu?Cat a-ti stat?
Joy, off, multa putere sa faci fata la bebe Alex plangaciosul
Hildegard spune:
Cata, nu pe persoana, pe toti 3. Pretul la ambele camere era la 36 eu si ne-a redus la 24 eu pentru toti 3. Am sta 14 zile si 13 nopti.
de-ale guriiVeronica
si
roxisialexia spune:
superba zi de toamna, sper ca toata colectia este bine ...pupic pentru micutii bolnaviori.
joy, refacere usoara...Ti-am vazut micutul alexandru, este un scumpic
NCristina, m-ai facut sa rad pentru ce ai scris in finalul ultimului mesaj
Grele clase ai, cum a fost saptamana asta/?Ce predai tu? pentru elsie.
Despre alexia, va spun cateva randuri, este un pericol fetelor...mi-au ramas trei fire in cap ce nu au albit...aseara a cazut foarte nasol cu gura intr-un stalp de susutinere al unui tobogan si acum are buza oribil de sparta, azi a cazut din nou in gura, nu se uita pe unde calca si isi suceste picioarele...ce s-a gandit ea sa experimenteze azi cum este sa iti bagi piciorele pe exteriorul patului printre grilaje si sa iti dai drumul ....Alta exerienta este alergatul prin pat cu caciula trasa pe ochi( adica pe cap in stil alexia)..sa va spun ca a aterizat fix in cap!!!
fetelor, sora-mea vrea sa ii trimita o bicicleta de ziua alexiei si nu stiu daca merita, aveti idee cat costa un transport din america pana la noi si daca platesc vama???
]edit
uitasem sa ii spun andeica ii tin pumnii pentru prima zi de gradi, sa se integreze repede micutul nic
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
felicia74 spune:
Hello, hello!
Fii-mea nu vrea sa se trezeasca asa ca arunc un ochi pe aici.
roxi pupam alexia nazdravana sa-i treaca repede buba la buza Of, ce trebuie sa fi fost pe capul tau cand ai vazut-o lovita, eu paralizez in momente din acestea, nu prea stiu ce sa fac.
joy cum, mey, mai rau ca la Vladone? Of, of, sper sa se acomodeze repede, ca si asa ti-era greu doar cu unul.
[b]hilde/b] bine ai revenit.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)