Oltence-poftiti la povestit!!(23)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Ziua buna fetelor!
Nici mie nu-mi place vremea asta, frig, ploaie, ba mai e si intuneric mult.....deprimant pentru mine.

Pe 12 noiembrie avem programare la spital, inca o intimpinare cu Oti si piciorusul ei.Acum ii scoate brosa si cred ca dupa asta e cazu sa uitam necazul!Oricum, eu am imbatranit cu 10 ani si amintirea asta imi taie uneori rasuflarea, ma trezesc ca nu mai pot respira cind imaginea ei in spitalul de la Sibiu, cu aia tragand de piciorul ei, imi apare in minte si inima.
Sper sa scapam repede din spital si sa nu o doara foarte tare.

Ela, io cred ca nu-mi poate impune altcineva numele copilului meu.Doar cu tatal ma sfatuiesc.

Pupici la pitici si la mamici
si sper sa ne lase vremea in we sa mergem la zilele Craiovei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Doris, multa sanatate pentru Oti. E groaznic prin ce treceti si nici nu-mi pot imagina cum e... Mult curaj va doresc!

Eu iar am racit! Innebunesc! Luna de luna mi s-a luat, zau! Si nici nu pot lua nimic, doar paracetamol. Fiu-meu e acasa azi ca e liber, apoi mai are 2 zile de soala si e in vacanta 2 sapt... O sa-mi manance urechile.

Si la noi s-a facut frig. De 2 zile nu creste peste 4°. Parca e iarna... si ma mai mir cum am racit...

Miha, logic as naste pe la sf lui ianuarie. Abia astept, ca mi s-a luat! Abia intru in 7 luni si efectiv am momente cand zic ca mai e o groaza pana la anu... Culmea e ca nu am facut nici un fel de pregatire... adica amenajari, ca s-au schimbat multe de cand era cel mare mic. Va tin la curent.

Va pup de la distanta sa nu va "microbuiesc"!

Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Salut si eu oltencele mele dragi!
Doris,multa,multa sanatate ii doresc lui Oti iar tie multa putere sa depasesti aceste momente...!
Zozela,eu nu am auzit ca nu ar fi bine sa pui copilului numele tatalui,stiu doar ca nu e bine sa aiba 2 nume,de ex.Mihai-Daniel...!Am aflat asta de putin timp de la un calugar dintr-o manastire,zicand ca sus,in cer,doar un nume este recunoscut!Asta e,si noi si copiii avem cate doua nume,nu aveam de unde sti ca nu-i bine!La ce nume v-ati gandit?
Lorena,multa sanatate si tie,da-i cu ceaiuri cu lamaie si stai la caldurica!
Noi vrem sa iesim mai tarziu prin oras,vad ca s-a mai inseninat putin si profitam de cateva raze plapande de soare sa vedem si noi Craiova in sarbatoare!!!
Pupici tuturor!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Marumiha multumim de complimente. Speram sa nu vina zapada atat de repede si la noi, si sa mai putem profita de vremea buna si de plimbarici!!!
Vacanta placuta tie..!

LOrena fa'te bine cat mai repede. Sanatate si .

Zozela ce faci, pe unde umblii? fata si baiatu' din burtica.

Fetelor nu's ce m;a apucat de vre'o sapt. cu dulciurile...as manca intr'una. Mai are cineva pase d'astea?

25+

http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Salutare!
Iertare ca n-am mai trecut pe la voi-dar am avut o saptamaan mai agitata
Vacanta placuta Miha!
Doris va tinem pumnii!!Sa treaca repede si sa uitati si mai repede!!muulti pt.Oti!
Lorena cred ca ai scapt de raceala?!..Ai trimis-o si pe la noi cumva?!..Cred ca a poposit la mine!
Camelia!
Shose eu n-am treaba cu dulciurile..dar daca-mi dai un castron cu muraturi-praf il fac!!
Pup si eu fetele!!
Olteancoo ce faaaci?!Cati cloceeesti??!!

Ela.. in 19+ cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Vaaaaaaaaaaaaaai, ce vreme uritaaaaaaaaaaaaaa!
Ce faceti fetelor?
V-ati bucurat de zilele Craiovei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

io tot clocesc fataaa..clocesc
Doris pup printzesa sa treaca tot..tot..
va pupp pe toateeeeeeeeee

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

iote'i ca vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

SIROD-curaj si ....sanatate multa lui Oti!Nici nu vrea sa ma gėndesc la modul cum sėnt tratati bolnavii ėn spitalele din Ro.si cėnd spui ca-l trageau de picior ,e groaznic.ėmi pare rau!
LORENA-bucura-te de aceste momente chiar daca e putin mai greu pt.ca cine stie ,poate e ultima oara cėnd iesti ėnsarcinata (daca nu-l vrei si pe al treilea)Am auzit ca sėnt momente minunate care nu se pot uita niciodata.
ZOZELA-mi-ai facut o pofta de muraturi (din pacate aici nu se fac)
SHOSE-cu placere ,aici vremea s-a schimbat, ziua iese putin soarele, e
destul de schimbatoare.
Acum sėnt ėn vacanta dar nu plec niciunde ,sėnt acasa la odihna.Ma batea gėndul sa vin ėn RO.
Povestiti ceva despre "zilele Craiovei"
Va salut pe toate si va urez sanatate si numai bine !

http://community.webshots.com/user/mihaela2703[

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

'neatzaaa!!!
o zi bunaaa!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

iote'i ca vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Salut oltencele!
Ei,cum v-ati distrat de Zilele Craiovei?Ati fost la concerte in parc?
Noi am trecut pe acolo sambata si duminica,am papat hamzie cu bere,mici si colac unguresc,pacat ca vremea nu a fost asa cum ne-am fi dorit dar...distractie a fost,Georgi dansa cu umbrela in ploaie si era incantata de atmosfera de sarbatoare!Cel mai mult s-au bucurat copiii de carnavalul din centru cu acrobatii pe picioroange si personaje mascate,am fost si la o piesa de teatru cu Florin Piersic si Emilia Popescu iar Dansul Apelor ne incanta intotdeauna!!!
Acum avem o scurta vacanta de care vrem sa profitam din plin,de la 1 nov. voi avea si eu o saptamana de concediu...!!!
toate oltencutzele si multa sanatate bolnaviorilor!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput