Oltence-poftiti la povestit!!(23)
Raspunsuri - Pagina 8
zozela spune:
Da' de unde ai fato net?!Sa nu-mi spui ca te mutasi?!Doamne-ajuta si pentru azi!
Lorena stai cumintica,fara efort!Macar o fo' frumos?!fata!
Ela.. in 18sapt. cu !!
Varsta mogaldetei
Photos
elyda spune:
n-am mai intrat de mult pe aici oltencelor dar v-am citit mereu..Zozela..pe baiatul meu cel mare il cheama Alexandru -Marian ca pe sotul meu (marian) si pe nas.eu n-am auzit ca n-ar fi bine ...
dana
zozela spune:
Nu stiu Dana ce sa-ti spun!O sa vb.totusi cu preotul nostru..pt.linistea mea!
Ela.. in 18sapt. cu !!
Varsta mogaldetei
Photos
ciuf spune:
Salutare, fetele
Hai ca mai dau si eu pe aici dupa un amar de vreme.
Nu mai am timp mai deloc ca am inceput scoala, astia ne tin in priza tot timpul, acasa sunt obosita si prefer sa petrec un pic de timp cu ai mei copii.
Mama a venit de la sf. lui august si ma ajuta enorm cu treburile casei si cei mici.
Zilele trecute ne-a venit in sfarsit green card-ul, am asteptat 7 ani sa il primim, asa ca l-am sarbatorit, evenimentul.
Liana, tinem pumnii sa fie bine.
Zozela, ce iti face burtica? Lorena?
Fetele, ce mai este prin Craiova?
Pup ca fug la scoala
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
lorena_andreianu spune:
Zozela, a fost ok ieri. Am fost 5 mamici cu educatoarea si ingrijitoarea la 22 de copii, ca atatia au fost prezenti. Ne-am impartit copiii intre noi (eu n-am avut decat 3, ca deh) si am adunat frunze, castane, ghinde, betze
Dupa adunatura am mers la marginea padurii unde era un loc de joaca imens si a trebuit sa stam dupa fundul lor sa nu cada, sa nu se loveasca... stiti voi. Eu am mai tras chiulul asezandu-ma pe o banca, dar na.
Astept poze de la o mamica si o sa va arat.
Valeria, super ca te-ai apucat de scoala MBA parca ai zis. Eu una n-am rezistat anul trecut decat un semestru... si iar am amanat. Acum fac un curs prin corespondenta, macar sa-mi umplu timpul pana vine bebe.
Elyda, voi ce mai faceti?!
Deeapui, cum merge sarcina?
Italianca noastra pe unde se mai plimba?!
Va pup, daca nu mai apar va doresc un we placut!
Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 3 ani
zozela spune:
Sarutmana,bine-Ciuf!Burtica face cam ceea ce stiu burticile astea sa faca cel mai bine-creste!
Felicitari pentru green card!!
Prin Craiova..ce sa mai fie..Cred ca ai vazut si tu noul centru-cu faimoasele fantani-pe net,speram la un mic avant dat de cei de la Ford-care au preluat fabrica Daewoo anul asta,in curand-mai exact Duminica incep "Zilele Craiovei" care vor tine 7 zile si se anunta mari desfasurari de forte(nocturne artistice,animatie stradala,lansari de carte,concerte simfonice,concurs de dans sportiv,etc.)..in rest..vreme urata,frig..Cam atat imi vine in cap acum sa-ti povestesc
oltenesti pentru intreaga familie!
Lorena se pare ca v-ati distrat tare frumos ieri(copii-mai ales)!Asteptam pozicile!
We placut si tie si..tuturor oltencelor si familiilor lor-oriunde s-ar afla!
Ela.. in 18sapt. cu !!
Varsta mogaldetei
Photos
Shose spune:
Lorena nu mai am alt bebelus....mi'ar fi placut mie sa scap cu doi de acum
Zozela....vineri am fost. Chiar voiam sa intru sa va zic.
Am fost vineri si am intrat ultima...la 8.30 am plecat de acolo.
Am facut morfo II si a zis doct ca suntem bine si sanatoase. Nu e grasutza, are 600 de grame. Eco a apreciat varsta ei cu 2,3 zile mai mika...dar a zis doc ca nu are cu cine sa semene mare si grasutza asa ca sa stau linistita.
A zis ca probabil se va naste de 2,800kg sau pe aici pe undeva.
Am gasit'o pe bbluse razand si ne'a facut doct o poza frumoasa foc...o sa o pun pe site maine...sa ne vedetzi ce dragutze suntem.
Ori eu am inebunit ori seamana bblusa de pe acum a fetitza...la trasaturi.
fetelor si la fiecare
24+
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/
http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png
lorena_andreianu spune:
quote:
Originally posted by Shose
Lorena nu mai am alt bebelus....mi'ar fi placut mie sa scap cu doi de acum
Ma gandeam eu... ca altfel te-ai fi laudat deja Lasa, ca nu e timpul pierdut!
Unde zici ca ai pus poza aia?!
Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 3 ani
marumiha spune:
Fetelor, din pacate aici a venit iarna, azi au cazut si ceva fulgi,pe munte se vede zapada.Pe mine iarna ma ěntristeaza.Am reusit sa bag florile ěn casa si sa pregatim lemnele pt. iarna,aici trebuie sa ne autoaprovizionam,nu trece teava cu gaze pe la poarta (din fericire)ěn casa e cald si bine ,azi am facut si niste cornulete.Mai am 5 zile de munca dupa care am o saptaměna de vacanta...ce bine!
ZOZELA-Felicitari!Si tie SHOSE,am vazut si fot.esti frumoasa foc.Bucurativa de aceste momente frumoase.
Ciuf-salutari, e ceva timp de cěnd nu ai mai scris nimic
LORENA,bebe cěnd trebuie sa iese din cuptor?
Fetelor va salut pe toate de aici de departe ,sanatate si numai bine!
[font=Century Gothic][/font=Century
http://community.webshots.com/user/mihaela2703
ciuf spune:
Marumiha, si la noi azi a dat prima zapada. Mama era chiar nedumerita cum poate sa scada temperatura atat de repede. Tot urmarea vremea la TV, mai scotea capul pe usa... Pana cand a observat ca in 10 min. temperatura a coborat cu aproape 15 grade Fahrenheit. Si deodata s-a pus un vant puternic de ziceai ca esti in filmele de groaza, frunzele luate de vant le vedeai prin aer, a inceput sa ploua, a dat in lapovita si gata zapada.
Azi a nins toata ziua dar nu s-a asternut mare lucru pe jos pentru ca e destul de cald afara.
Va pup ca ai mei fugira de acasa sa ma lase pe mine sa invat. Si uite ce invat eu. Stau pe DC.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea