Oltence-poftiti la povestit!!(23)
Raspunsuri - Pagina 12
sirod spune:
Deea, ma bucur pentru bucuria ta!Stii, nu vreau sa te superi sau sa te necajesti, si eu am sarit in sus, convinsa ca i-am vazut puta lu bebe2...si a iesit o mandrete de fata.Eu zic ca important e sa fie sanatos, indiferent ce e , nu?Numai bine si multa fericire linga cei dragi iti doresc.
Clocitoarea-Sefaaaaaaaaaaaaaaaa...ce mai faci?
lorena_andreianu spune:
Va salut si eu fetelor! Cum am spus, am avut musafiri si n-am intrat deloc zilele astea.
Fetele sarbatorite, cum ati chefuit?!
Deea, LA MULTI ANI cu intarziere lui Alex Eu zic sa nu te stresezi cu bb ca va fi bine pana la urma si poate si baietel. Vad ca numai baietei in ultima vreme printre noi...
Si noi am fost ieri la eco de verificare. Bb e bine, a crescut, tot micut... dar asta e, nici noi nu suntem mari. Cert e ca de acum o luna a evoluat bine.
Altfel, cel mare, bucuros de musafiri ca a avut pe cine calarii! Maine reincepe gradi si e f incantat. Ne-am tot intalnit prin cartier cu colegi de-ai lui si am ramas socata cum se pupaceau si luau in brate. Azi a si plans ca s-a trezit devreme si cand a plecat ta-su la serviciu a sarit ca vrea si el la gradi... Si astia sa inceapa joia scoala...
Cam astea cu noi.
S-a facut si aici frig. E deja noiembrie doar... dar avand in vedere ca n-a avut deloc vara mi se pare aiurea... Am auzit ca si pe acasa e frig... ce mai, e iarna...
Va pup pe fiecare in parte si mai apar!
Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 3 ani
Liana30 spune:
"La multi ani de Sf Mihail si Gavril!!!"
Putin cu putin se aduna marea...
Nasica
Pana gasesti printzul, trebuie sa sarutzi toate broastele!!!
"Nimic nu-i imposibil!"
deeapui spune:
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI!!!
Sirod, sa stii ca nu m-as supara daca ar fi fata ..Adica cine sa ma mai inteleaga si pe mine? As vrea baiat ca sa fie amandoi baieti, sa se joace impreuna, dar parca pt sufletelul meu as vrea si o fata..eu si restul familionului ..asa ca..om vedea pana la urma cu ce ne mandrim.
Deea12+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2
zozela spune:
La multi ani Mihaela!!
La multi ani Gabriela!!
La multi ani Mihai!!
La multi ani Gabriel!!
Nu pot sa nu urez un La multi ani!! din inima pt. de Gabi!!Sa-ti dea D-zeu sanatate si sa-ti indeplineasca cele mai arzatoare dorinte-cat mai repede!!
Ela.. in 20 sapt. cu !!
Varsta mogaldetei
Photos
zozela spune:
Vad ca-s singura care bantuie pe aci in ultimele zile..
Azi-vreau sa-i urez-La multi ani fericiti!!-lui Luca,de Ciuf!!
Ciuf-sa fie sanatos puiul tau si sa va aduca numai bucurii!!Woow-4 ani!!De-acum e flacau in toata regula!!
Ela.. in 21 sapt. cu !!
Varsta mogaldetei
Photos
bertha spune:
Fetele mele dragi, vreau sa va multumesc din suflet pt urarile de ziua mea, si sa-mi cer scuze pt reactia intarziata, sunteti niste scumpe, ca de obicei
Vreau si eu sa urez din toata inima "La multi ani!" tuturor sarbatoritilor din ultimul timp: Georgi, Mihai, Mihaela, Gabriel, Gabriela, Luca, sa fiti sanatosi cu totii!
Noi am reusit in sfarsit sa ne cumparam apartament in Bucuresti, de la 1 decembrie va fi liber si vom putea face cateva amenajari de bun-simt, apart e in stare destul de buna. Dupa Sarbatori speram sa aducem si baiatul si prin martie sa-l ducem la gradi, sa mai treaca sezonul racelilor (asa speram noi, sa nu incepem cu stangul).
Sa stiti ca citesc macar de 2 ori/sapt capitolul meu drag, dar nu pot scrie, la serv e de munca la greu.
Pupici tuturor!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
camelia72 spune:
Andreea ,felicitari pt. noua locuinta,sa o stapaniti sanatosi!
La noi,se vede treaba ca l-am cam inscris degeaba pe Mihai la gradi,l-am dus vreo doua saptamani si nu a mai vrut sa mearga,a sunat si d-na educatoare sa ne intrebe cand venim pt. ca incep pregatirile de serbarea pt. Mos Craciun.Deocamdata facem pauza pana in primavara tot de teama virozelor si parca nici nu ma lasa inima sa-l duc fortat,el este de neclintit,nimic nu-l face sa se razgandeasca si sa mearga la gradi...!
Annita,sa-ti traiasca printesa,sa fie sanatoasa si sa aiba mult noroc in viata!
La multi ani fericiti,Ioana!!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
marumiha spune:
Fetelor,ce se intimpla cu voi,destul de slaba miscarea pe aici sau a-ti plecat la munte la ski?
Bertha,sa stapinesti sanatoasa casa noua sa-ti dea domnul tot ce doresti alaturi de fam.ta frumoasa.!
Va multumesc pt.urari.Sint plecata de acasa si e ceva timp de cind nu intru pe aici.Craiovencelor ce faceti?
Sint si eu pe aici ,poate aveti timp sa facem o iesire la o cafea.
Va salut si va pup pe toate.
lorena_andreianu spune:
Miha... eu cu burta mea numai la ski nu sunt! Ma bucur ca ai reusit sa ajungi acasa. Poate reusiti sa va vedeti, fetelor!
LA MULTI ANI sarbatoritilor de diversi sfinti, v-am ratat la momentul potrivit... LA MULTI ANI si Ioanei, Annita! Sa creasca mare si cuminte!
Andreea, super cu apartamentul! Sa-l stapaniti sanatosi si sa intre cat mai repede lucrurile in normal si in familia voastra.
Camelia, te inteleg cand zici cu bolesnitele de la gradi. Pe noi ne-a ferit cat de cat luna asta (inca nu s-a terminat, si sper sa nu am gura spurcata). A avut doar o raceala in sept si laringita in oct... anul trecut pe vremea asta facuse deja 2 otite! Nu-l poti duce la timp partial macar?! sa aiba totusi contact cu copiii... noi asa facem. E greu, cu trezitul de dimineata, dar s-a invatat acum... vine la 12 acasa, mananca, se culca... e deja obosit de atata alergat si de activitati.
In rest, eu n-am prea avut loc pe net zilele trecute, adica de vreo saptamana ca am fost prinsa cu diverse si dupa-masa cu fiu-meu acasa iar n-am loc, ca are un joc al naiba de il butoneaza si ma seaca! aaaa, plus ca dorm si eu cu el cot la cot! Am luat deja 10 kg! culmea e ca nici nu ma simt... si mai am inca 10 sapt...
S-ar parea ca ne-am decis si la nume. Nu stim in ce ordine insa... Stefan Daniel Ce ziceti?!
Maine mergem la acvariu si sambata viitoare la circ! avem activitati, nu gluma! Acum cat mai pot sa ma deplasez, caci apoi nu mai pupa cel mare in familie... doar cu ta-su poate.
Cam astea. Va pupacesc si mai apar curand (sper!)
Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 3 ani