Oltence-poftiti la povestit!!(23)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Bertha!!Sa fii sanatoasa,fericita si sa-ti dea D-zeu numai bucurii si impliniri!

Ela.. in 20 sapt. cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Andreea, La multi ani si multe,multe bucurii si impliniri alaturi de toti cei dragi!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Deea, La multi ani lui Alex,sa creasca mare,sanatos si sa va aduca numai bucurii!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

LA MULTI ANI BERTHA !javascript:insertsmilie('')
o floare javascript:insertsmilie('')

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Multumim mult pt urari fetelor. IN general suntem bine, pe mine ma enerveaza vremea asta nasoala, ca dupe ce ca mi-era mie somn, acum s-a dublat.
Maine ma duc la echo la Panmed, sa-l vad pe bubulina!!! Abia astept.

Deea11+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Muulti ani traiaaasca!!Muuulti ani traaaiaascaaaa!!..LLaaa muuulti aaani!!Cine sa traiaaasca?!!Cine sa traiaaasca!!Llaaa muuulti ani!!-Georgi saaa traaaiaaascaaa!!Georgi saaa traaaiaaascaaa!!Llaaa muuuulti aaaani!!!La multi ani fericiti-sa traiti sa va-n-multiiiiiti!!!

Ela.. in 20 sapt. cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Multi ani traiascaaaaaa
Multi ani traiscaaaaaaa
La multi aniiiiii
Cine sa traiscaaaa
Cine sa traiscaaaa
La multi aniiii
Georgii sa traiscaaa
Mustatzea s'o iubeasca
Grasu s'o indrageascaaa
La multi aniiiii
Iar Liana s'o jumuleascaaa
La multi aniiiiiii

Putin cu putin se aduna marea...

Nasica

Pana gasesti printzul, trebuie sa sarutzi toate broastele!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Georgi, La multi ani cu multa sanatate si bucurii,sa fii fericita alaturi de toti cei dragi!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Neatza oltencelor!
Urez si eu multi ani fericiti sarbatoritilor, viata frumoasa si plina de toate frumusetile lumii!

Mamaaaaaaaaaa....da' frig!Si mai e si intuneric devreme, urasc fenomenu asta!Asa ca astept optimista primavara.
In rest....bune toate.Saptamana viitoare scapam si de brosa din picior si putem uita totul...

Voi ce faceti?Asteptati sarbatorile?Io da...ca asta inseamna vacanta, adica somn si liniste...liniste atit cit imi ofera plozii.

multi pupici pentru mamici si pentru pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Am fost la echo, am fost la echo [ala care sare intr-un picior de bucurie]...
Pe scurt, bebe e ok, cam grasan chiar(adica la varsta asta peste tot scrie ca ar trebui sa aiba 20 grame, si dr mi-a scris 60..eu cred ca a gresit masuratoarea, chiar asa monstruletz sa fie?)..translucenta nucala 2mm, deci ok, avem tot ce ne trebuie, maini, picioare, organe interne etc...am auzit inimioara....o singura chestie m-a ingrijorat, ca cica ar fi cateva zone mici pe placenta unde nu e bine irigata cu sange. Ma gandesc ca o fi unde a fost desprinsa placenta, si cuvintele dr au fost "sa speram ca va fi bine, ca va face fatza sa-l alimenteze pe bebe". M-a cam speriat pe moment, dar acum sunt optimista..nu are cum sa nu fie bine.
SI......cica 80% e cu..PUTZA!!!!pana si eu am vazut-o clar..cum a pus sonda pe burta l-a prins cu fundul in sus si cracanat, fara pic de rushine. Acum..mai vedem la echo de 16 sapt.

Deea12+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2

Mergi la inceput