Minunatele Scorpiutze (45)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
nastasie spune:
sunt si eu pe aici dar muncesc pe rupte.mi-am facut programare la coafor prin telefon pentru nunta unde s-a facut acum sambata o prietena de-a mea si i-a iesit un coc superbbbbbbb.desi a costat 850.000 merita toti banii.iar machiajul ma costa 500.000 cu produsele lor.ce ziceti e mult.acum vreau sa dau o fuga in oras sa caut sandale si sa ma duc la florarie.deja vad dublu la cat am muncit azi.va pup pe toate.
adriana&razvan 01.11.2004
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
HelleneC spune:
Mai, ne-am pricopsit cu o viroza, mama ei de treaba, acum numai sa nu se sufoce noaptea printesa, ne-a dat dexametazona sa ii fac in caz ca vad ceva suspect... Mi-e ciuda ca pentru ca nu am alaptat-o se vede deja diferenta fata de musiu George...
Aaa, ma intreaba George intr-o zi: "mami, mai ai lapte-n tzatze???" Eu... am amutit
Si incepe sa imi spuna povestea cu capra si iezii, si sa imi cante de acolo, cica asa si-a dat el seama ca "sanii" sunt "tzatze", ca noi folosim exprimarea aceea mai soft!
. Bai, ce pot sa le mearga capul la piticii astia, inca putin si trebuie sa ii fac si altfel de educatie
!
Adriana, pai e mare suma? Intreb si io ca nu ma stiu la de astea, eu la coafor oricum las peste milion de fiecare data cand merg, ca atat ma piguleste si ma... De machiat nu ma machiez decat f. rar, si nu m-am dus la profesioniste, insa daca e cu mana buna si produse faine... parca as incerca si eu odata!
Va pup, ca toate ati dezertat... parca ar fi luni!
Elena - mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3a034f48c0d20ff847b12f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Poveste fara sfarsit!
Filmulete copiii mei
***Printesa Ema din castel!***
Ana68 spune:
Dragelor,
V-am citit,insa va scriu scurtut...n-am avut vreme nici de mine azi...sunt oleaca suparata...dar o sa revin io...
Asa ca in afara de a-i ura cucrissimei mele insanatosire grabnica la toata familia,va pup pe toate toate si va doresc o saptamana cu multe realizari!
Pupici!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
monica-elizabet spune:
buna scorpiutelor,
of elena, imi pare rau ca sunteti bolnaviori si sanatate multa la toata familia.
apropo de tzatze alex ma intraba intr-o zi...care a fost a mea si care a lui ruxi? deja ma vedeam cu 3 tzate daca mai aveam un bb
adriana, eu zic sa mergi la coafor sa te faca supeeeer nashica
ana de ce esti suparatzica? zii=mi mie cin' te-a suparat sa vezi omor ce-i dau
restul feteor pe unde sunteti?
noi suntem ok, ca la inceput de saptamana...mai adormiti
va pup pe toate
sa aveti o saptamana minunata ca voi
monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri
nastasie spune:
elena, eu ma duc o data la cativa ani la coafor, adica sa ma coafez si sa ma machiez nu tuns.si de aia va intreb pe voi ca nu mai stiu preturile.si eu zic ca fac misto, cel putin asa era la salonul asta acum 3 ani cand am fost mireasa si acum si prietena mea care a fost la nunta.
si la noi sotul e cam racit, lui razvan ii curge nasul, pe mama am auzit-o la fel.pe mine ma doare spatele de nu mai pot.azi am avut o zi groaznica si maine ma asteapta la fel.
am reusit sa ajung la florarie si am comandat buchetul galben.o sa va pun poza sa vedeti cam cum va arata.am gasit unul de pe net.este proape la fel mai putin frunzele cu rosu.
http://s124.photobucket.com/albums/p28/nastasie_adriana/coafuri/?action=view¤t=BUCHET.jpg
iar aici este un alt buchet frumoshttp://s124.photobucket.com/albums/p28/nastasie_adriana/coafuri/?action=view¤t=Terracotta_YellowRoseCollection1.jpg
adriana&razvan 01.11.2004
monica-elizabet spune:
adriana, sanatate multa si tie si familiei, si pe mine ma cam doare spatele de cateva zile de simt ca inebunesc e o durere ciudata sus intre omoplati...e clar varsta isi spune cuvantul
mie primul buchet imi place mai mult...dar fiecare este f frumos in felul lui...
monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri
HelleneC spune:
Buna dimineata scorpiutelor!
Asa m-am saturat de betegeala, ca de azi e musai sa ne revenim! Gabi sper sa isi revina mai ales, ca e micul Donald, imaginati-va cum poate striga Tarzan cu voce de Donald! si nu se lasa de strigat mandra si de certat jucariile...
Cuscro... pai poate azi esti mai bine, mi s-a parut mie cam suspecta lipsa ta de ieri, plus ca nu am primit nimic nostim pe mail! Te pup sa treaca tot! Ce mai zice Alex de clasa V? Luanita cred ca si-a intrat in mana!
Adriana, sunt faine buchetele! Tu trebuie sa iti faci buchet? Parca sunt pe afara, se vede ca nu am mai fost la nunti si cununii! Dar si conciurile alea din poze sunt misto rau de tot, se merita sa imi las par lung si tot coafata sa merg la scarbici
!
Monica... batranetile? Sanatate si voua si sa iti treaca spatele, sa nu fie vreun semn de raceala, Doamne feri!
Nu mai strig pe nimeni, cred ca sunt ocupate fetili si or scrie ele cum se elibereaza! Gabi tocmai a adormit (di-a intrat din nou in ritm, adoarme in patut, nu numai in brate) si ma duc fuguta la magazen sa ii iau fructele, ca indata face scandal dupa ele!
O zi buna (ai inteles cuscra??? BUNAAAAA) la toate scumpele!
Elena - mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3a034f48c0d20ff847b12f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Poveste fara sfarsit!
Filmulete copiii mei
Ana68 spune:
Scorpiute...sunt catranita...viata ,uneori,ne da niste suturi urate in dos...de ne speriem de imensul salt facut si nu numai ca facem un salt,dar putem cadea urat rau....
Sa va iau cu randul:
Elena,imi pare rau ca sunteti cu bolesnita pe voi!Tot ce pot face e sa fiu cu gandul si cu sufletul langa tine si sa va doesc o tona de de sanatate!
Uite ca Alex se obisnuieste incetisor cu scoala...vine cam obosit seara,de la scoala...dar e bine,deocamdata.Luana cum o sti:bate din picior,se ratoieste la mine si la ta-su...defapt la toti...ferita sfantul sa nu faci cum zice ea...
Va pup,dragilor si sa va faceti bine repejor!
Adriana si voua multa sanatate!Am vazut si eu buchetele .Si mie,ca si Monicai,tot primul buchet mi-a placut cel mai mult...Preturile la coafor variaza in functie de pretentia salonului.Exemplu:la mine in cartier m-am tuns cu 150 000 lei (vechi),iar fi-miu,l-a dus sor-mea(tembela) la Mall,la salon Breathless..(iti sta mintea in loc)unde a costat-o un tuns si o freza 1 300 000 lei...aaaa,sa nu uit:l-a dat si cu gel...Sa ai spor si succes!
Monica...are Alexu' tau o imaginatie...smecheroiul!Trei tzitzi????Hehehehehe...Supararea...las' ca pove mai jos!
Ninocika draga...pai am alta alternativa decat sa ma topesc ca untul la soare in fata declaratiilor de dragoste ale Luanei????Are scorpiuta asta mica o vrajeala in ea...mama,mama...
Ce-mi place cum povestesti de mamanu' tau...am simtit eu ceva fata de ea si uite ca tu imi confirmi...Va pup si va doresc la toate succese multe!
Mira...cum se mai simte David,dragutu'?I-a trecut buba de la albina?Mai,cu treaba asta cu durerea de cap la ciclu...si eu o patesc.Ma doare capul de am senzatia ca mi-l striveste o menghina,ma tine cam o zi si p-orma e ok...Bine ca de foarte multa vreme nu mai am dureri de burta...cam pana am nascut pateam asa.Eu imi notez pe calendar ziua cand tre' sa vina...ca am patit rusinea de a nu sti si m-a podidit la servici,nu era nicicum pregatita,m-am umplut din cap pana in picioare si nu aveam masina sa ajung rapid acasa...eeeiiii,nu vrei sa sti cum a fost...asa ca scriu pe calendar si imi fac un calcul aproximativ...si ma pregatesc,sa nu mai patesc rusinea.Va pup si succes!
Nina2,imi pare rau ca si Renata e racita...Cum se mai simte?Vaz ca a inceput sezonul de raceli,mai toti copilutii sunt raciti!Va pup si multa sanatate!
No,fete,sa va spun baiul meu:voi stiti ca Dunia,fata lui Marius,a fost studenta la medicina,a terminat anul I.Ei bine,din cauza unui prof ciufut,care n-a vrut sub nici o forma sa ii dea examenul...Dunia a picat anul I,asa ca e repetenta si ca sa mearga sa repete se poate face numai la cu taxa,taxa care e de 1200 euro pe an...de unde?Am fost ieri cu ea la secretara,poate se poate modifica nota...nimic,era pregatita sa dau..nu s-a putut.Am mers la profu ala cu buzunaru' plin,doar-doar o avea o sclipire de ingaduinta...m-a dat afara pe usa la modul cel mai elegant si mai civilizat si,ce m-a facut sa ma infurii,dar m-am abtinut,mai si zice ca el stie ca domnisoara studenta are potential,ca invata,ca isi aminteste ca a data cu el alt examen in care i-a pus nota 9,dar nu se mai poate face nimic...A picat idiotul asta 70 de studenti de anul I...Concluzia,dupa discutii cu mama ei(care e la munca in Germania) si Marius,este ca va sta anul asta acasa,isi gaseste un loc de munca si la anul da din nou la facultate,unde vrea ea...Chiar a zis Dunia ca probabil nu-i de medicina...si am incercat sa o consolez si eu cum am stiut spunand ca orice lucru pe lumea asta se intampla cu un rost.
Alta suparare e cu scoala la Alex.Nu stiu daca va amintiti ca va scriam ca Alex si-a ales optional info-mate...nu mai face nici un info si nici o mate intensiv....info deloc...pentru ca onor conducerea scolii si consiliul profesoral au hotarat ca ei trebuie sa aibe o vasta cultura generala,asa ca optional va face muzica,desen,romana...Simt ca mor
...Alex este extrem de dezamagit...zau ca sunt neagra!
Hai sa va spun ce ore are el in orarul saptamanal,precizez SAPTAMANAL:
-5 ore romana
-4 ore mate
-2 ore engleza
-2 ore franceza(si este toata clasa la abc-ul limbii franceze,ca n-au facut o secunda de limba franceza pana acum)
-2 ore desen
-2 ore muzica
-1 ora geografie
-1 ora istorie
-1 ora biologie
-1 ora eductie tehnologica
-1 ora dezvoltarea personalitatii(habar nu avem ce-i asta)
-2 ora sport
Cam asta e orarul,sper sa nu gresesc...Pai spune-ti si voi,dragelor:daca vroiam sa-l fac pe Alex artist,nu-l inscriam la scoala de arte?Copilul asta al meu e total afon si total anti talent la desen...e pur si simplu terorizat de orele astea...
Am zis ca la prima sedinta cu parintii expun problema...Ma gandesc ca poate nu va fi orarul definitiv asa,poate se va schimba...In plus de doua ori pe saptamana are ore de la 13 la 19...vine acasa obosit rupt...Si e numai clasa aV-a
...Aseara imi spunea,dragul de el,ca sa ii spun la Marius ca in week end nu vrea afara la joaca,ca vinerea viitoare le da la mate test recapitulativ si vrea sa stea in casa sa lucreze din culegere...Ce ma fac eu cu el,saracu'?
Cam astea-s in mare problemele mele...Sper sa am destula putere sa trec cu bine peste astea si sa gasesc solutiile optime la ele...
Va pup pe toate si va doresc o zi excelenta!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
HelleneC spune:
Cam noasoala faza cu Dunia mai cuscra draga, pe bune nu stiu ce sa zic, ca si eu am o verisoara ca tocmai ce a intrat la stomato, insa... stia de 24 mil pe an, si cand a mers sa semneze contractul... 54 mil, asta de azi dupa masa pana maine dimineata... deci sunt si facultatile astea... si cum mama lui, daca i-a dat 9... pai iti bati joc asa de sufletul unui copil? Important e sa va pastrati intregi la mintiuca, ca eu ma gandesc cu GROAZA ce ma asteapta cu pruncii astia doi in viitor. Ma gandesc la Dunia ce are in sufletel, ca brusc ti se taie totul, si sa o iei de la capat, o fi ea tanara, dar parca prea urat sutul asta e pentru ea. Va pup si putere si cu Alex, imi reconfirmi ca in ministerul ala al invatamantului se gandeste cu dosul
!
Georgi pe unde esti... daca tot vorbim de scoala?! Sper ca esti ok, doar ca orarul ala nebun te tine departe. Auzi, ca tot esti diriga misto, nu iti faci mutatie peste ceva ani pe aici!? Ce face zambarici? Eu iti tin pumnii sa ai orar cum trebuie!
Adriana, la noi nu e obiceiul asta, doar lumanarile si atat. Dar nu-i tarziu!
Hai ca eu tot cu mandra, o pazesc de purici sa adoarma, ma duc sa ii fac si papa de pranz... sper sa nu scuipe ca ieri, ca numai "striptis" nu i-am facut ca sa pape! Am pus-o in fata calculatorului si am pus filme cu frate-su si asa am pacalit-o de ceva linguri, apoi i-am alternat cu papa de care vrea ea si a terminat legumele pana la urma!
Sa vad azi ce program artistic prestez, artista lu' mama!
Filmulete copiii mei