* Bucurii de sept-oct 2006 (81) - La multi ani! *

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Lexi eu zic sa probezi, pana acum n-am cumparat nici un papuc fara sa probez, avem si marimea 19, 20, 21 care ii vin, avem si un adidas nike 22 dar ii sunt mari.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Tanima, de ce ati ajuns la dr.? Intreb pentru ca Maria mea nu merge decat tinuta de manutze, iar daca o las drepti, netinuta de ele, se clatina si cade. Eu oricum merg maine pana la dr. si-l intreb pe el o opinie.
Pentru ca ati intrebat de Maria, e cuminte, pentru ca nu merge de-a busilea (si nici nu vad nici o intentie deocamdata), nu urca, nu coboara, nu face nici pozne decat ce ajunge cu manutza din premergator. De mancat mananca bine, tot ca inainte, numai ca pe la 6 dupa masa de legume si carnitza de la 3, trebuie sa mai pape ceva, iaurt, branza cu mamaliga, maine intreb pe dr. ce fel de peste sa-i dau, ca deocamdata nu i-am dat.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

Buna seara fetele!
pentru Maya si Victor sa aveti parte numai de fericire.

noi suntem bine.dar cu multaa treaba. spalat curat mancare am luat inca 8 kile de vinete de copt asa ca maine o sa am treaba multa
legat de amintirile anului 2006 - super an cand am devenit mamica pentru prima data in viata mea.
sincer va invidiam foarte tare pe cele care erati deja mamici. eu eram deja cu 3 zile peste termen si al meu pitic nu avea nici un gand sa apara.(am nascut peste termen cu 2 saptamani)
Lili globul tau mai functioneaza? radeam atunci ca te intrebasem cand e la mine si mi-ai zis "dumninica" a trecut duminica si nimic. si uite asa a trecut aproape un anishor.....

nicol
mami de puiut dulce ANTONIO 26 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank"> Antonio's site

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Buna seara mamici!

Tanima - iti doresc din suflet sa fie ultima tura de fizioterapie pentru voi! Si sa nu mai fie nevoie de exercitii de genul asta!

Nicole - si noi, cele cu bebei din octobrie, ce sa mai zicem? Ca numa ascultam cu jind ce povesteati voi de piticii vostri, pe cand noi aveam inca mult de asteptat pana sa ne tinem puiii in brate...

Fetele, propun mobilizarea masiva pentru vara viitoare sa mergem toti la Constanta!!! propunerea lui MamiLili!!! Ei, ce ziceti Bisous si Lidia?

Mie-mi vin blugii de dinainte de sarcina cu Vladut! Nu-mi fac mari iluzii ca o sa-i mai port multa vreme, ca imediat cred ca voi incepe iarasi sa iau proportii, doar ca sper ca de data asta sa fie putin mai reduse aceste proportii. Deocamdata nu am pus nici un kg, si asta se datoreaza in totalitate puiului meu iubit , pupa mama pe el de copil grijuliu, cum ii pasa lui de silueta mamei

Mami 10+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Incerc chestia cu pozele,greu e si cu tehnologia asta.

mami de cristina 21/03/2005 si victor 20/10/2006
Victor

Mergi la inceput

Nu se vad mai incerc o data

Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Bisous - ti-am vazut iubirile! SUt tare frumosi copilasii tai! Dar nu ti-a reusit faza cu link-ul, eu am trucurile mele si am reusit sa le vad. Uite iti pun eu link-ul la poze in mesajul meu, iar tu da reply with quote la mesajul meu si copiaza asa cum am scris eu.

Victor

Mami 10+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza

Mergi la inceput

Nu merge,ma duc sa ii culc ca bizie langa mine

Victor

Mergi la inceput

Acum

Victor

Mergi la inceput

Cristina acum am vazut mesajul tau , sunt total pe dinafara cu tot ce este legat de calculator, vad ca nu stiu nici lucruriile elementare,nu stiu cum sa fac reply cu quote,te rog nu rade de mine si poate imi explici ca la copii pe ce sa apas

Victor

Mergi la inceput