Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(79)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

uite roxana pt sapt 36
De obicei, in aceasta saptamana, la femeile aflate la prima nastere, capul fatulului coboara in bazin, astfel ca respiratia vi se va imbunatati.

Ellis30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

eu stiam ca se lasa burtica cam pe cand intri in ultima luna....

ENI 30+ IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by g24hit

quote:
Originally posted by pufulet74

Salutam burticile :)
Eni, eu foloesc crema de epilat, ca la halul in care ma doare cred ca nasc acolo ..
O sa ma fac la chilot si in rest cu crema, asta e

------------------------
Flory 32+ Joshua Raphael
AMR 8 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

nu stiu cum sa fac....chiar ma doare rau cand ma fac cu aparatul....mi-am pus sotul sa ma faca....dar cand vede cat ma doare nu mai vrea nici el sa ma faca.....

ENI 30+ IULIA

Ai grija, ca eu m-am speriat tare cand am incercat acum vreo 3 sapt sa ma fac cu depilatorul - am avut si contractii si a inceput si sa curga mai multa secretie...dc nu-l suporti, mai bine NU te face!

Ellis30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

[/quote]

Ai grija, ca eu m-am speriat tare cand am incercat acum vreo 3 sapt sa ma fac cu depilatorul - am avut si contractii si a inceput si sa curga mai multa secretie...dc nu-l suporti, mai bine NU te face!

Ellis30+
[/quote]

atunci sa ma fac cu crema? dar de care?.....parca n-am eu destule probleme...acum ma mai framanta si treaba asta....

ENI 30+ IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna fetelor,

hai ca ati scris, nu gluma!

Nu este important cat de mari sunt sfarcurile, bb trebuie sa ia cat mai mult din aureola in gurita. Daca prinde numai sfarcurile, nu stimuleaza bine lactatia si in plus, va produce rani si dureri.

E normal sa se lase burtica de acuma, Roxana, iar la Irina probabil la fel, fiind gemeni. Insa mai poate dura cateva saptamani bune pana la nastere. La prietena mea a mai durat 4-5 saptamani dupa lasarea burtii. Mie nu mi s-a lasat deloc, deci s-ar putea si acum sa nu se lase.

Ati scris chiar enorm, fetelor! Stiu ca ma repet... Si inca ceva: ce-i aia bulz???

Adina 26+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Roxana eu am stat cu burta lasata rau 3 saptamani si daca nu provocam nasterea mai statea bine merci .
Nu este un semn de nastere este doar un moment fiziologic al trimestrului 3.

Acum ma duc sa va citesc din urma ca pleaca omul 3 ore la antrenament cu piciu si uite cat am de recuperat.
Harnicutelor

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Adina uite :

Bulz ciobanesc

Ingrediente:

mamaliga, branza de burduf sau in coaja de brad, unt

Mod de preparare:

Mamaliga, mai vartoasa, se modeleaza, cu mainile umede de zer, cuprinzand in interior branza si untul. Se coc pe jar sau in cuptor pana ce devin crocanti la suprafata si branza se topeste Mod de servire Cu jintita sau lapte gros

Bulz

Timp de preparare:
1 h (complexitate medie)
Ingrediente
400 gr. malai, 150-200 gr. brinza de oi, 2 linguri unt, 1 lingura faina
Mod de preparare
Se face o mamaliga pripita si se lasa sa se racoreasca. Apoi se iau bucati de mamaliga, potrivit de mari si cu mina umeda se turtesc putin. La mijlocul fiecareia se pune cite o lingura de brinza, se stringe si i se da o forma rotunda. Se trec apoi prin faina si se rumenesc in unt incins.
Se servesc imediat, simplu sau cu smintina

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..va multumesc din suflet fetelor..m-ati mai linistit putin...nu as vrea sa nasc pana in 37 de sapt ca sa nu fie bebe prematur..Doamne ajuta...!!

ROXANA 35+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 5 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Roxana, eu zic sa stai linistita. E normal sa se lase burtica pentru ca tu mai ai cateva saptamani. Eu nu cred ca nasti in 2 saptamani. George o sa mai stea acolo cel putin pana la 38 de spatamani.
Fetelor, azi am fost tare lenesa. Cred ca de la vreme. Am stat numai in pat si m-am uitat la TV. Bineinteles ca am si mancat de vreo 3 ori.

Roxxy 29+Rares Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

eu plec la dr. acum! sa-mi tineti pumnii!

rge te potolesti... o sa mai fi vreo 4-5 sapt.! te anuntam noi cand vine!

PUSSI 27+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 10 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput