Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(79)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Succes pussi ...sa te intorci cu vesti f bune!

Dana 27+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Multumesc Lala de reteta, voi lua maine branza de oaie. Trebuie insa sa iau ceva gen feta, ca altceva nu se gaseste la noi :-((

Pussi, succes!

Adina 26+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Gata am venit de la eco.
placenta antero laterala dreapta,grosime max 44 mm gr2-3,microcalcificari si locuri(cred ca asa scrie) in placa bazala...col 3cm,IR=0,6,greutate 1950 grame.
Ce parere aveti?
maine il sun pe dr sa vedem ce spune ,oricum vestea buna este ca colul s-a mai lungit iar cea proasta ca nu s-a intors si probabi facem cezariana.
citesc din urma si revin

anca 32+

Maria
poze

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Anca, felicitari pentru bebelina! Eu zic ca este foarte bine ca s-a öungit un pic colul, 3 este foarte bine! Si poate se mai intoarce, inca este timp! nu se stie niciodata, sunt si bb care se intorc inca in ziua termenului!
Calcifierile cred ca este tot normal, ca ai inaintat in sarcina, dar sincer spus nu ma pricep!

N-am mai citit-o pe Cami, unde este? Si Jasmin?

Adina 26+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Gata am venit de la eco.
placenta antero laterala dreapta,grosime max 44 mm gr2-3,microcalcificari si locuri(cred ca asa scrie) in placa bazala...col 3cm,IR=0,6,greutate 1950 grame.
Ce parere aveti?
maine il sun pe dr sa vedem ce spune ,oricum vestea buna este ca colul s-a mai lungit iar cea proasta ca nu s-a intors si probabi facem cezariana.
citesc din urma si revin

anca 32+

Maria
poze

AMR 8 saptamani

Felicitari pt col si pt greutata bebelusei. Sa stai cuminte ca sa creasca fata linistita si sa ramana colul asa.

Ellis30+

Mergi la inceput

Fetelor haide-ti sa va spun si eu ceva ce ma tot streseaza de cateva zile, am facut o ecografie acum o saptamana si totul este ok, ma ingrijoreaza insa masuratorile de la BIOMETRIA FETALA care arata astfel:

DBP: 70,1 mm - 28s 1zi
PC: 247,8 mm - 26s 6zi
DAT: 75,3 mm - 28s 4zi
PA: 225,5 mm - 27s
FEMUR: 47mm - 25s 5zi

La eco aveam 26 saptamani si 5 zile.

Ma gandesc nu or fi prea mari diferentele intre parametrii? In special intre femur care este de 25 sapt si 5 zile si DAT care este de 28 sapt si 4 zile ?

Ingrijorarea mea sa fie de la piticii dupa creier sau...?
Si apropoo de col al meu are 45,7 mm

Dana 27+ Luca-Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Adina ,Ellis multumesc ptr raspunsuri.
Dany sincer nu stiu ce sa iti spun dar chiar ca este ciudat

anca 32+

Maria
poze

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Nu mai e nimeni pe aici??? Toate sunteti ,va uitati la meci?

Dana 27+ Luca-Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Buna!
Eu doar trag cu ochiul la meci, ca se uita sotul...dar am stat sa citesc ce ati scris din urma...m-am uitat si la poze am vazut ce bunatati ii asteapta pe bebei

Ieri am mancat cam multe bomboane cu ciocolata si nu am reusit sa dorm ...abia abia spre dimineata pe doua perne, ca nici nu puteam sa respir bine, ma cam sufoc.
Au inceput sa ma doara si pe mine coastele...offf
Si, ca de obicei, am avut o prietena in vizita care mi-a schimbat a nu-s cata oara ideea despre cum o sa nasc...adica sunt intr-o ceata de nu ma mai vad deloc
Eu nu stiu cum ati reusit voi sa va hotarati cum nasteti...eu sunt tare debusolata, tensionata, infricosata, etc.... Si as fi vrut sa iau eu hotararea, nu sa ma las pe mana dr.

Dany...sa stii ca si la mine sunt diferente intre masuratori, dar dr. mi-a zis ca nu sunt probleme..eu zic sa stai linistita, ca oricum masuratorile nu sunt fixe, depinde si de cum pune cursorul.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by creem

Dany...sa stii ca si la mine sunt diferente intre masuratori, dar dr. mi-a zis ca nu sunt probleme..eu zic sa stai linistita, ca oricum masuratorile nu sunt fixe, depinde si de cum pune cursorul.

Poti sa-mi spui care este cea mai mare diferenta in zile intre masuratori.
Incerc sa nu ma stresez foarte tare pt ca:
- baieteii stiu ca oricum au caputul mai mare
- femurul este normal (cred) sa fie mai micut pt ca si eu si sotul suntem micutii de statura.

Dana 27+ Luca-Rares

Mergi la inceput