Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(79)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

tine-te tine-te, irina...
pai d e nasti acu..n-ai cu cine schimba o vorba despre rani la sani..oracaituri de bebelasi noaptea, cheauneala de nesomn..ca noi tot despre burdihane si colostru mai vorbim vreo 4-5 sapt de aci incolo...
ia stai mataluta cat mai mult intinsa...citeste pana iti pica ochii in carti..acuma..ia gandeste-te..io..spre ex..peste vreo 2 ani..o s-o iau d ela inceput..varsaturi..ametelei..arsuri..burta..etc etc..tu, gata...caci cred ca nu te mai risti sa mai faci si 2 surioare, nu??????????

33+ piticul Stefanut
AMR 7 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

nu sa o ridici, sa o sustii, ca banuiesc ca e grea la mers; eu ieri am fost pana la piata si mi s-a parut f grea burta si lasata si abia asteptam sa ajung sa ma asez in pat; cred ca e greu ca ma vad pe mine cum sut, abia ma sucesc, nu ma mai tin genunchii, mai ales cu 2, ce sa mai zic decat FELICITARI.. eu una n-ar mai trebui sa ma plang; lasa bebeii ca mai stau ei acolo pana i-ai programat tu...

Ellis30+

Mergi la inceput

bebe meu tot da din toate cele..bine, ca si eu il "activez", ca mai nou m-au palit poftele..si bag..3 cubulete de cioco neagra, si cam 100 gr de cola..na, c-am comis-o si eu..
incerc sa ma apuc de o carte.
a 3a de cd sunt gravida, in concediu..:):)

33+ piticul Stefanut
AMR 7 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

nu victo,sanatosi sa fie ei si imi ajunge,de vor mai vrea si doua fete n-au decat sa-si faca gagici ca eu surori nu le mai fac!

33+ cu si RAUL&ROBERTO

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

irina, felicitari pentru burtica! Cred ca e greu, dar cu moralul mi se pare ca stai foarte bine si asta deja inseamna 90%.
La mine e destul de ciudat ca circumferinta mai mare e exact in dreptul buricului, parca vrea sa mi se urce pe inima bb :). Inca nu vrea sa coboare.

33+

Mergi la inceput

acu am mai citit si cica din sapt 36 ne mai lasa arsurile..u-huuuuuuu...deci mai am doar vreo 2 sapt de chin?

bine, ca nu mai poti respira si dormi ca lumea...ce, credeati ca vom dansa???

33+ piticul Stefanut
AMR 7 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Salutare burtici!

Lipseste omu o zi si nu mai pridideste cu cititul!!!!!!!
Azi am avut ocupatii casnice : muraturi , mancare , etc.

Ieri am fost la dr ortoped cu radiografiile mele mai vechi sa imi spuna dc pot sau nu sa nasc natural. Va spusesem ca eu stiam (de la alt medic) cum ca as avea un inceput de artroza la oasele bazinului si tot de la acest alt medic stiam ca tb sa nasc prin cezariana. Dar cum nu ma impac cu ideea de cezariana am fost la acest ortoped sa imi spuna parerea lui dc pot sau nu sa nasc natural avand acea artroza.
Ei, ideea este ca el nu a vazut nici o artroza la oasele mele de la bazin. Am ramas MASCA. Dupa ce toata sarcina m-am framantat cu ideea asta, acuma na ca nu am. Nu pot sa bag mana in foc ca as avea sau nu, ca am fost cu aceste radiografii de-a lungul timpului cred ca la 5 medici si am 5 diagnostice diferite. O singura chestie s-a nimerit la toti (spina bifida pe care o vad si eu nestiutoare pe ragiografii), dar restul fiecare cu parerea lui.
Asa ca eu voi incerca sa nasc natural dc nu vor fi alte impedimente. Nu pot sa spun ca m-am linistit, din moment ce am avut alt diagnostic si la acest medic, dar m-a determinat sa fiu sigura pe ideea de a incerca sa nasc natural.

M-ati distrat copios cu discutiile voastre legat de tzatzici si alaptat. Si eu imi fac probleme de pe acuma si sper sa alaptez cateva luni bune fara probleme. Sfarcurile mi se par suficient de mari, dar oricum stiam si eu ca nu e chiar o pb dc sunt mai mici, ca e mai importatn ca bebe sa apuce de aureola decat de sfarcuri.

Legat de botez, dc vreti se poate face f bine si in post, numai petrecerea nu (sau ma rog o masa puteti da dar cu mancare de post). Noi vrem sa facem fie intre Craciun si Rev (desi asta ar insemna 30 dec si lumea va fi plecata de Rev) fie la inceputul lui ianuarie. Dar la botez ma voi gandi dupa ce nasc, pt ca oricum restaurant sigur vom gasi nefiind sezon de nunti.

Va pup si cred ca ma gab un pic la somn.

Anca 33+ Elena

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

irina mare burtanul ...
victo .. sa aspt sapt. 36 sa treaca arsurile... si apoi sa nasc

PUSSI 27+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 10 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

alfa anca .. cu ortopedul.. multe pareri, ca si doctori.. tot multi!.
irina burta ta s-a lasat dintr-o data... sau in cat timp?

PUSSI 27+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 10 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

pussi burta mea a fost rotunda rotunda pana pe la vreo 27-29 saptamanai,apoi a inceput sa creasca parca pe zi ce trece si tot asa s-a si lasat.tot atunci au aparut si vergeturile pe la 29,30 sapt,si pielea a inceput sa ma manance ingrozitor pe burta.probabil ca este mai lasata si mai lunga asa burta mea ptr ca si bebeii sunt pe verticala.eu imi doresc sa mai stea 3 saptamani sa poata respira singuri,de asta mai mult si sa fie mai grasunei.ultima eco am avut-o la 30 sapt,si aveau 1500 si 1600,cam cat oare iau ei pe saptamana?

33+ cu si RAUL&ROBERTO

-IRINA-

Mergi la inceput