Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(79)
Raspunsuri - Pagina 9
irina_stef spune:
buna gagici!v sacai iar cu o intrebare...daca se lasa burta inseamna ca se apropie nasterea?la mine s-a lasat in jos...oare e pe vine sau au mai crescut guguloii ca deja ii simt de la dansa pana sub tzatzele.
mai puteti?,mai tarziu o sa fac o poza la burtoiul gol sa vedeti de ce ma plang eu atat ca simt ca nu mai rezist,sa vedeti si voi!
33+ cu si RAUL&ROBERTO
-IRINA-
darleena spune:
Irina eu asa stiu, ca daca burta incepe sa coboare e semn ca mai e putin. Acuma, daca la tine sunt 2, poate o fi burta grea si s-a lasat din cauza asta
33+ si baby Kara
AMR 7 saptamani
pussi spune:
irina cu lasatul burtii asa se spune, dar sincer nu stiu exact care e explicatia logica...Vezi ca mie mi-a dat termenul de nastere la 34 de sapt. adica 1-2 noiembrie( asta ar insemna 34 implinite). Nu cred ca e termen de gemeni ... ci a luat in calcul si placenta mea previa, adica a Elenei, care inseamna tot nastere prematura! Stiu ca tie ti-a zis 36 ... acum cum o vrea DD! Sanatosi sa fie! Cu simtitul la "dansa" e recomandabil patul... pe scaun cand stai sa stai mai lasata pe spate, nu direct pe fund ca sa nu pui presiune pe col. Dar mie dr. mi-a zis ca unele din dureri se reflecta... ca oasele se dilata in zona, ligamentele si ele si atunci poti sa simti durerea de exemplu in labii.. ceea ce e practic imposibil! La fel si cand loveste.. parca imi umbla in vagin! Iar sus , ana parca vrea sa ma prinda de tzatze pe dedesubt ... si stomacul il simt intre tate!
vasari eu totusi vreau sa vorbesc cu dr., adica sa-l cunosc inainte ... mi-e frica ca n-o sa am lapte suficient si sa stiu ce lapte praf imi recomanda! Mai tatonez terenul...
PUSSI 27+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 10 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
irina_stef spune:
acum se incarca poza,sa vedeti ce mai burtoi,de crek tre sa o leg sa o mai tin.de haine nu mai zic ca nu mai intra in nimic.
33+ cu si RAUL&ROBERTO
-IRINA-
irina_stef spune:
pussi mi-am adus aminte ca tu ziceai ca am doua placente eu,ba nu,la mine e una singurica ptr amandoi,acum intelegi de ce eram eu cam crizata cu diferenta de crestere dintre bebei...
33+ cu si RAUL&ROBERTO
-IRINA-
slimatei spune:
quote:
Originally posted by irina_stef
buna gagici!...
mai puteti?,mai tarziu o sa fac o poza la burtoiul gol sa vedeti de ce ma plang eu atat ca simt ca nu mai rezist,sa vedeti si voi!
33+ cu si RAUL&ROBERTO
-IRINA-
da' de unde sa mai putem ...intindem si noi ata cat putem...daca se rupe se rupe..dar nu cred ca e rezistenta...
Stefania
pussi spune:
quote:
Originally posted by irina_stef
pussi mi-am adus aminte ca tu ziceai ca am doua placente eu,ba nu,la mine e una singurica ptr amandoi,acum intelegi de ce eram eu cam crizata cu diferenta de crestere dintre bebei...
33+ cu si RAUL&ROBERTO
-IRINA-
eu stiu ca gemenii univitelini se nasc mai devreme decat cei bivitelini....dar oricum pe la 36 asa ca mai ai
PUSSI 27+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 10 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
ellis spune:
Aoleu IRINA, mai poti? Eu tocmai vroiam sa spun ca am avut burta jos tot timpil, dar nu asa..Vezi ca exista niste hamuri care se pun sub burtica sa o sustina; ai grija si stai in pat, la tine oricum e mai greu ca sunteti la dublu...
Ellis30+
irina_stef spune:
ai vazut poza?tare sunt curioasa ca mai sunt doua gravidute la odiseea noastra cu gemeni si nu stim nimic de ele.oare ce or fi facand,ele cum se simt?si bebeii mei chiar de vor sa vina mai repede,incerc si eu sa-i conving sa mai stea putin,pai ce ma tin si eu ca raia dupa voi
33+ cu si RAUL&ROBERTO
-IRINA-
irina_stef spune:
ellis sa stau in pat?hmmm,incerc dar nu prea pot,ba ma mananca mainile ba picioarele ba mai pe nu stiu unde...orice pozitie ptr mine este incomoda.si referitor la hamuri,pai am auzit de ele,dar nu cred ca m-as simti comoda,ca pe mine ma deranjeaza si daca ridic burta asa cu mainile mai in sus.
33+ cu si RAUL&ROBERTO
-IRINA-