Vrancea (19)
Raspunsuri - Pagina 3
prixi spune:
Salutari la fete!
Cum e vremea la voi? La noi e SOARE!!!!! Iesim repede la o plimbare, dar inainte de a pleca vroiam sa va urez la toate un we placut in continuare!
Am gasit pana la urma ce cautam pentru colega mea, am pus aici cateva poze, iar in rest nu mai am alte noutati! Ba da, de maine la serviciu!
Pupici si tare mi-ar fi placut sa citesc mai multe postari la subiectul nostru...
Roxana
dana n. spune:
Prixi,foarte frumoasa bratara!
Eu am fost astazi la ecografie.Se pare ca aveam prea multi foliculi si din cauza asta trebui sa ne protejam luna asta.Cica exista sansa sa se formeze mai multi embrioni.Ptr luna viitoare mi-a mai micsorat dozele la pastile.Dar a zis ca este bine fiindca am reactionat la tratament.
Sa vedem ce o sa mai fie.
Noi in decembrie vroiam sa plecam in Mexic.Am intrebat astazi doctora si cica daca raman insarcinata luna viitoare nu imi recomanda sa zbor atatea ore cu avionul...Asa ca nu stim ce sa facem.Inca nu am luat biletele.Vroiam sa la luam cu o luna inainte.Dar se pare ca nu avem decat sa asteptam sa vedem ce o sa fie si sa cumparam eventual biletele cu cateva zile inainte de plecare.Asta in cazul in care mai gasim ceva convenabil.
Am mai pus in albumul cu pisicuta cateva poze cu pozitiile preferate de dormit.
http://www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4106995
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura;
motanik spune:
Danutza, ce are sarcina cu zborul? Stiu ca dupa 7 luni nu mai e voie pt gravide sa zboare in caz ca le apuca nasterea in avion, dar altfel...de ce nu?
Eu aseara am primit o copie a scrisorii de la dr de fertilitate catre dr mea de familie in care ii spunea ca tb sa incep tratament cu metformin despre care am citit ca e cel mai popular antidiabetic (persoanele cu ovare polichistice au rezistenta marita la insulina).
Apoi spunea ca in urma investigatiilor (eu inca astept cm pt profilul hormonal din ziua 2) incepem inducerea ovulatiei pe o perioada de 3-6 cicluri menstruale. Cu Clamid (clomifen cred) sau daca nu reactionez la el, Gonadotrophin.
La final spunea ca daca dupa aceste 6 cm nu raman insarcinata, vom face hsg, adica procedura de verificare a trompelor.
Asadar marti acum sunt la dr mea de familie sa vedem daca imi da reteta sa incep cu metforminul asta. Am mai citit ca ajuta la scaderea greutatii, echilibrarea nivelului de colesterol, reglarea cm si producerea ovulatiei. Sper sa fie de bine.
Tu ce vesti mai ai?
--------------------
Andra
Sunt tanar, Doamne!
dana n. spune:
quote:
Originally posted by motanik
Danutza, ce are sarcina cu zborul? Stiu ca dupa 7 luni nu mai e voie pt gravide sa zboare in caz ca le apuca nasterea in avion, dar altfel...de ce nu?
Eu aseara am primit o copie a scrisorii de la dr de fertilitate catre dr mea de familie in care ii spunea ca tb sa incep tratament cu metformin despre care am citit ca e cel mai popular antidiabetic (persoanele cu ovare polichistice au rezistenta marita la insulina).
Apoi spunea ca in urma investigatiilor (eu inca astept cm pt profilul hormonal din ziua 2) incepem inducerea ovulatiei pe o perioada de 3-6 cicluri menstruale. Cu Clamid (clomifen cred) sau daca nu reactionez la el, Gonadotrophin.
La final spunea ca daca dupa aceste 6 cm nu raman insarcinata, vom face hsg, adica procedura de verificare a trompelor.
Asadar marti acum sunt la dr mea de familie sa vedem daca imi da reteta sa incep cu metforminul asta. Am mai citit ca ajuta la scaderea greutatii, echilibrarea nivelului de colesterol, reglarea cm si producerea ovulatiei. Sper sa fie de bine.
Tu ce vesti mai ai?
--------------------
Andra
Sunt tanar, Doamne!
Andra,si eu ma gandeam la asta.Dar o fata de la topicul PCOS mi-a deschis ochii.Zborul ca zborul...dar ea imi spunea ca o sarcina obtinuta prin stimulare va trebui tinuta sub observatie mai ales la inceput.Poate am nevoie de tratament de sustinere.Asa ca nu risc.M-am gandit ca astept sa treaca noiembrie si imi fac un test.Daca iese negativ,voi cauta bilet pe ultima suta de metrii(mai putin de 2 saptamani pana la data plecarii).Daca gasim ceva convenabil plecam ,daca nu, nu.Ramanem aici si continui si in decembrie cu tratament.Altfel ar trebui sa fac pauza.
Si mie mi-a zis ceva de metformin,dar deocamdata nu mi-a dat sa iau.
La fel si la mine ,dupa cateva luni, daca nu reusim voi face laparoscopie.
La mine nimic nou.Luna asta este pierduta.Astept luna viitoare sa incep iar tratamentul de stimulare.
Andra,iti doresc si tie exact ce imi doresc si mie!!!
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4106995" target="_blank">Pisica mea;
motanik spune:
Hello, hello, pe unde sunteti?
La apel si noi din Londra friguroasa, nimic nou sub soare, doar ca am primit si eu reteta de Metformin, in sfarsit incep un tratament pt proiectul baby...asteptam sa vina ziua mea sa ne luam talpasita la Roma un w/e si cam atat.
Unde va petreceti sarbatorile, ati hotarat?
--------------------
Andra
Sunt tanar, Doamne!
helbi spune:
Acum am citit pe undeva ca acum 2 zile a fost ziua lui Adi, asa ca intru sa-i urez Danei sa-i traiasca sotul si sa fiti fericiti impreuna! La multi ani, Adi!
Dana, ce a zis de cadou? Cred ca i-a placut, nu?
Motanik, sa de-a Domnul as de-a rezultate tratamentul.
Sim oare ce mai face? Sim iubita, cind iti faci timp, poate ne mai spui 2-3 cuvinte despre voi. Ce mai face Tudor la aproape 10 luni? A inceput sa mearga in picioruse deja? Dar Ruxi? Cum e in anul pregatitor?
Didialex, voi ce mai faceti? Robert ce zice de gradi, i-i palce? David cum mai e?
Roxi, m-am tot tinut sa-ti spun, dar am uitat mereu......am gasit acasa ce cautam, adica blugii Biancai Erau la locul lor, numai ca eu aveam senzatia ca-s altii. Azi am iesit cu Bianca in oras si la un moment dat a vazut Kiri-kiri si a crezut ca e ca aia de la voi. Dar....n-a fost asa, insa mai avem inca.
Azi i-am facut Biancai supa de dovleac. Eu nu am mincat pina acum, dar chiara iesit f buna. Am respectat reteta si acum vad ca vrea si placinta de dovleac, asta dupa ce si-a cumparat suc de dovleac
Va pup si mai revin.......We placut!
dana n. spune:
Helbi,multumim mult!Si voua numai bine va dorim.
I-a placut mult cadoul.I-am pregatit de seara(el dormea)livingul cu baloane si diferite chestii cu La multi ani.I-am mai luat si o pereche de papuci de casa(erau unii pe care i-a avut cu ceva in urma si isi dorea iar o pereche asa.Dar nu am mai gasit pana acum.)
I-am facut tort tiramisu.A iesit super tortul.
Ce mai l-am surprins placut.S-a cam pierdut ...este mai timid de fel.
Motanik,succes cu tratamentul!!!
Restul fetelor...pe unde sunteti?Ne este dor de voi!!!
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4106995" target="_blank">Pisica mea;
prixi spune:
Buna tuturor!
Fetelor, sunt in concediu cateva zile si deci am sa trec mai des pe aici...Noutati nu am, nu am mai iesit pe nicaieri, ca vremea s-a stricat, si deci nu am mai nimic de povestit... Insa de abia le astept pe Flori , Dana si Motanik sa ne dea vesti bune si de-asemeni ca bebe Silvia sa vina pe lume!!! ( se mareste comunitatea noastra, fetelor , Petro iti tinem pumnii sa ai o nastere usoara, iar bebica sa fie sanatoasa si mancacioasa )
Andreia ma bucur ca ai gasit pantalonasii, pentru ca incepusem si eu sa ma intreb unde ar putea sa fie...I-am cautat atunci imediat si nu am gasit nimic...Ar fi fost pacat sa ramana la mine, ca ii stateau tare bine Biancai cu ei! Oricum, as fi facut pachet si ti-i trimiteam!
Sa stii ca vineri, cand am fost la supermarket, chiar m-am uitat la raionul de branzeturi si am vazut alte cutii cu kiri-kiri, dar sunt identice cu cele cumparate de tine, poate doar jucaria sa fi fost alta (cred ca erau pentru Halloween).
Sa ne mai povestesti despre Bianca si despre progresele ei la scoala!
Alex, Sim va asteptam cu drag sa ne mai povestiti despre copiii vostri!
Alex, lui David! Maine face 5 lunisoare...ce repede trece timpul! Petrecere frumoasa in familie si toate cele bune!
Va doresc acum o zi buna la toate! Ma duc sa mai citesc pe forum!
Roxana
pet.cost2005 spune:
Ciaooooooo !!!!
Sunt pe ultima suta de metri .... bblina e bine, sanatoasa, grasunica (3,200 kg acum o sapt.), miscaciosa si o asteptam sa vina. Nu am prea multe noutati ... abia astept sa vina ziua cea mare din doua motive: sa imi strang in brate nasturica si sa "scap" odata de formula asta de 2 in 1, sa fiu mai independenta in miscari, sunt greoaie, ma misc in reluare ... In rest, suntem fff rasfatate de sot, pupacite si alintate ... constientizeaza si el ca momentul e din ce in ce mai aproape ....
quote:
Originally posted by prixi
si de-asemeni ca bebe Silvia sa vina pe lume!!! ( se mareste comunitatea noastra, fetelor , Petro iti tinem pumnii sa ai o nastere usoara, iar bebica sa fie sanatoasa si mancacioasa )
Merci mult, roxana, esti o draguta ....
prixi spune:
Petro ...Si cat mai aveti de asteptat? Stiam ca trebuie sa nasti in noiembrie, dar nu stiu cand anume, la inceput sau mai spre sfarsit... Ai emotii? Te-ai pregatit sufleteste? Te cred ca vrei sa o vezi cat mai repede si ca vrei sa o tii in brate! Multa bafta si fie ca nasterea sa fie cat mai usoara!
Roxana