Vrancea (19)
Raspunsuri - Pagina 16
pet.cost2005 spune:
Fetelor, multumim frumos pt. complimente, Silviuta va trimite un dulce-dulce la fiecare !!!!! Iar mamicii ii creste inima cat un cozonac de bucurie si mandrie cu o asa fetita ... deh, cioara ...
quote:
Originally posted by dana n.
Petro,In primul rand sa iti traiasca minunea.Este superba!!!
Tu in Milano stai?Scuza-ma dar nu am retinut exact.M-as bucura tare sa sa ne cunoastem personal, nu numai virtual.
S-ar putea prin Mai sa mai vin cateva zile la Milano.Acum a fost prea din scurt.
dana - pe langa Milano stau ... la 30-40min. cu masina. Asteptam si alte ocazii !
Ma bag si eu cu o parere ... am tot citit despre ce probleme intampini cu ovare polichistice etc. Am avut si eu acelasi diagnostic, dar pe-aici nu mi-au dat de facut nici un tratament ... cica mai aveam timp de asteptat. Si atunci de la mine putere si tot infomandu-ma pe net, am inceput fel si fel de trat. naturistice (nu toate odata) ... iar eu cred ca s-a prins samburelul la mine in burtica de la www.erboristeriaedaltro.com/BORRI%20%20COMPR.%20AGNOCASTO.html" target="_blank">agnocasto. E ceva pe baza de plante, deci se gaseste la plafar care ajuta cica la reglarea activitatii ovarelor. Daca ai intrebari despre asta, iti mai spun. Bafta !!!!
quote:
Originally posted by prixi
Petro, multumim pentru urari! Si pentru invitatie! Nu zic nu, ca nu se stie niciodata! Mai ales ca am auzit ca este asa de frumos...
Petro,m-a dat gata Silvia! Frumusica foc! Si are uneori o mutrita poznasa de iti vine sa o mananci toata! Sa va traiasca micuta nazdravana, sa fie sanatoasa si sa va bucurati mult de ea! Am vazut in poze ce cumintica statea ea in fundulet, intre perne, si pe covorasul de joaca, si la tati in brate si nici nu imi venea sa cred ca are 4 luni... Eu oricum nu stiu nimic despre bebei si de aia ma mir si eu...
Multumim pentru poze si mai asteptam si alte fotografii!
roxi - va asteptam si pe voi, cu placere !!
Daaaa, e mare, e crescuta bine ... e o mancacioasa si se vede ca ii prieste lapticul. Am avut ceva probleme cu alaptatul ... ca era cam puturoasa la supt. Si pana la urma am ales o cale de mijloc ca sa ne intelegem: adica ma storc cu pompa si ii dau cu bibe lapticul meu. Dar vrea si completare pt. ca nu se satura. Toata lumea imi zice ca arata de 6 luni, nu de 4. E fff activa, vioaie, vorbareata ... Eu ce sa-ti spun, suntem efectiv topiti dupa ea. Ne umple viata si la propriu si la figurat !!!
quote:
Originally posted by helbi
Caci, de atunci incepe o noua etapa, cea mai frmoasa din viata unei femei! Si aici, Petro poate sa confirme! Cit de dulce e Silvia!!! Si ce mare s-a facut! Pe mine m-a dat pe spate poza in care scoate limba! E superdulce! sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!
Asa este ... e o etapa ff fumoasa, obositoare putin la inceput pana te organizezi cum trebuie, dar fff frumos e sentimentul de mamica!!!!
quote:
Originally posted by motanik
Petro, nu pot sa cred ca mare s-a facut Silvia si cat de frumoasa e! Sa va traiasca, poza mea preferata e cea cu voi trei, sunteti o familie tare frumoasa si, se vede, tare fericita!
Ati scapat de colici? Acum ia zi, cum au fost primele saptamani, a venit totuld e la sine, asa cum se spune?
Eu ma gandesc cu putina teama la primele zile cand o sa ma vad cu bebitza acasa si poate n-o sa stiu exact ce trebuie sa fac. Ma bazez insa pe acel instinct matern.
andra - suntem fff fericiti, ceea ce va dorim si voua. O sa vezi ce mare implinire o sa fie pt. amandoi!!!
Eheeee ... da, a venit de la sine, dar oricum e putin greu. Nu vreau sa te sperii, iti impartasesc doar din experienta mea de neo-mama. Mi-a fost greu la inceput, pana m-am organizat cum trebuie ... primele 2 sapt. am fost singura, mama a venit dupa aia. Deci, daca ai vreun ajutor din partea cuiva (mama, soacra, matusa etc.) e fff bine, o sa ai nevoie. Te trezesti deodata cu un sufletel de om 24h din 24, nu stie sa iti spuna ce il doare si ce vrea, tu esti epuizata dupa nastere ... e greu. Eu m-am simtit si rau ... am avut o cadere de fier, deci anemie, lesin si luat cu salvarea, dar mi-am revenit dupa o cura puternica de vitamine si fier. Deci abia aveam forte pt. Silvia, daramite treburi casnice etc. Cu alaptatul am avut probleme asa cum spuneam ... bine ca acum au trecut toate. Si ii multumesc lui DD ca Silvia a fost de la inceput un copil sanatos si mancacios !!!!
Colicii, da, au trecut, de la sine asa cum au venit ... nu a dat randament nici un fel de ceai ... tre' sa isi faca damblalele si colicii astia ...Au durat cam 2 luni la Silvia. Poate o sa fii mai norocoasa sa te ocoleasca pe tine si micuta Theo.
quote:
Originally posted by motanik
Pt duminica am in plan sa calc, ah urasc sa calc, strang un fotoliu plin de haine si calc o data la cateva luni Voi cum va descurcati? La cine sa le trimit si eu?
La mine nu te lipesti ... e ceea ce urasc mai mult dintre treburile casnice. Eu am avut noroc cu mama in aceasta perioada ... dupa ce o pleca sa vedem cum o fi .
la fetele vesele !!!!!!
Petronela si Silvia
dana n. spune:
Petronela,si prietena mea sta tot asa ,la jumatate de ora de Milano.In Trezanno Rosa.
In legatura cu tratamentul...nu cred ca este bine sa le combin ,hormonal cu naturist.
Ce imi place cand topicul nostru este pe prima pagina...
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4106995" target="_blank">Pisica mea; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4255038 " target="_blank">Mexic;
pet.cost2005 spune:
dana - nu stiu pe unde e localitatea asta ... eu stau in S-E prov. di Milano, pe langa orezariile lui Scotti .
Da, asa e, nu cred ca e bine sa combini trat. ... eu am inceput cu naturist pt. ca nu imi dadeau astia nici un trat. Oricum, vezi tu cum e mai bine.
Si mie imi place cand e activitate pe-aici, pe la sub. nostru ... si ma simt bine aici, cu voi la palavrageala .
Petronela si Silvia
helbi spune:
Ma bucur mult ca ati scris.
Dana. cred ca ti-e drag de Eva, dupa cum povestesti. Si mama a avut un pisoi iubit, umbra ei ca si Eva ta. Insa, ea stind la curte, pisoiul seara raminea acasa si...intr-o zi n-a mai venit. L-a tot strigat, l-a cautat, asteptat citeva zile, pina cind, a rugat niste vecini care au niste dulai cit casa, sa -i tina legati puti, sa vada daca nu e pisoiul pe-acolo. Si l-a gasit........mort! L-au omorit cainii! Si nu era prima pisica omorita de acei caini- Asa au plins si ea si mamaie, si mi-a zis ca nu-si mai ia alta pisica, pt ca i-i e teama sa nu se ataseze iar de ea si iar sa ramina isngura:-(((
Am fost la dr. Mi-au facut control la inima, plamini, glicemie, test de respiratie, tensiune si ekg. E ok totul mai putin........stresul, despre care mi-a recomandat sa.l mai dau la o parte (de parca, daca as putea, n-as face-o:-(() Marti merg sa-mi faca si analize de singe, ca vrea sa vada situatia tiroidei. Sper sa nu fi epb pe-acolo. Mi-a dat niste picaturi care sa ma ajute sa dorm, ca eu aici am mari pb.
Altfel, Andra, nici eu nu ma dau in vint dupa calcat, dar nici nu-l uras. Eu am adpoitat metoda: s-au uscat. le calc imediat, pt ca, daca vad mormanul, nu ma mai ating de el:-(( Maica-mii nu-i place deloc munca asta, iar cind sunt in RO e fericita ca 3-4 sapzt. cit stau., ea spala si eu calc:-)) Spor la treaba duminica! Pune-ti un film si sa vezi ce repede scade mormanul:-) E testata de mine metoda:-) Si......distractie placuta maine, la intalnire.
Petro, eu am fost de 3 ori in milano, dar numai cite o zi, in zona tursitica. Daca se va mai ivi ocazia, mi-ar place sa o vedem life pe Silvia, si pe voi, normal! Voi mergeti in RO anul asta?
Va doresc un WE frumos! Sper ca macar zilele astea sa ne mai "scuteasca" de vijelii!
pet.cost2005 spune:
Neata !!!!!
Ce zi frumoasa, cu soare, la noi !!!!!
andreia - da, poate o sa ne cunoastem daca mai veniti pe-aici ...
Mergem acasa in vara, la sf. lui iulie ... sa vedem cum o fi cu bb asa mic la drum lung. Voi?
Petronela si Silvia
dana n. spune:
Si la noi este soare!!!In sfarsit...
Plec cu Adi la plimbare astazi...
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4106995" target="_blank">Pisica mea; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4255038 " target="_blank">Mexic;
prixi spune:
Fetelor, ce de mesaje ati postat!!! Iarasi am sa raman in urma si cu cititul, si cu postatul...Se vede ca trebuie sa trec zilnic pe aici!
Andreia, sanatate multa si sper ca marti, la analiza sangelui, totul sa fie bine! Eu sper sa aveti o vacanta frumoasa, chiar daca nu plecati nicaieri, si poate o sa reusesti sa te mai odihnesti si tu un pic! Ca stiu eu ca succesul Biancai la scoala ti se datoreaza si tie! Felicitari, si tie, ca stii sa o educi asa de frumos, si Biancai, ca toate eforturile i-au fost rasplatite si acum a ajuns prima din clasa!
Cu vacanta ...bineinteles ca va voi povesti ce am vizitat, ca sa va dau si voua idei pentru la vara!
Andra, hai mai, ca are nasucul mic! E o mumoasa de fetita! Si nici Lari nu are nasul mare, ca doar ne-am vazut anul trecut de Paste (ce repede trece timpul, parca a fost ieri ... ). Inca o data distractie placuta in Grecia, ca mai e putin si plecati si de abia te astept cu impresii! Sper ca ai terminat de calcat... Nici mie nu mi-e drag sa calc, dar incerc sa le calc imediat dupa ce se usuca...In we trecut nu am facut-o si uite ca astazi de-abia le-am terminat pe alea de data trecuta, dar mai am inca un rand de saptamana asta...Uff, cine o mai fi inventat si hainele astea care se botesc, ca daca era langa mine ii aratam eu...
Si deci vreti sa va duceti in Mexic...Cred ca ar fi super, desi poate Dana are dreptate, dar bineinteles ca depinde de ceea ce vreti voi sa faceti...sa va plimbati sau sa stati la soare...
Petro, bine ca ai trecut peste toate si ca ai reusit sa gasesti o metoda de a-i da lapticul tau Silviei. Imi imaginez ca ti-a venit greu, dar probabil ca acum nu mai conteaza cat de greu a fost cand o vezi pe Silvia cat a crescut si ca e sanatoasa! Felicitari, Petro, ca ai de ce sa fii mandra cu asa o fetita frumoasa si foarte bine dezvoltata! Sincer nu i-as fi dat 4 luni...
Si noi mergem acasa anul asta, de pe 6 pe 24 august...asa ca poate ne vedem in Focsani, la o inghetata! Cine mai e acasa in perioada aia, ca poate organizam o intalnire, ce ziceti?
Dana, eu nu ma plictisesc citind despre ghidusiile Evei ...Si eu am avut pisoi acasa si eram topita dupa ei...Si acum, cand imi mai aduc aminte de ei, ma apuca nostalgia...Din pacate, ce zicea Andreia, e adevarat, ca ne atasam de ei si apoi cand nu mai sunt, suferim foarte mult dupa ei...Dar asta e viata!
Cu tratamentul tau...si eu cred ca stiu ei ce fac si ca abia dupa ce vei avea cm iti vor cere sa faci si o analiza la trompe...Eu sunt programata miercuri pt o o astfel de analiza si sper sa nu fie prea dureroasa... Dar indiferent de durere, stiu ca apoi voi avea o sansa in plus si asta ma va face sa trec peste toate! Asa ca iti tin pumnii si sa fii optimista!
Hai sa va arat cine a venit astazi la noi in vizita... Era usa de la balcon deschisa si a venit de la vecina...Ne-am minunat de cat de mic era, dar sa vedeti ce jucaus era... L-am smotocit putin, dar nici el nu s-a lasat mai prejos...Avea niste dintisori si niste unghiute ca acele..Noroc ca l-a recuperat vecina, ca nu mai faceam nimic toata ziua...as fi stat numai dupa Covrigel!(avea codita mica si o tinea tantos imbirligata in sus ...).
Fetelor, va pup pe toate si va doresc un we frumos! Sper sa profitati din plin de soare si de timpul frumos! Noi ii avem invitati pe prietenii nostri la o bere, dar poate iesim si noi maine la o plimbare...
si sper sa ne citim cat de curand!
Roxana
pet.cost2005 spune:
roxi - noi suntem acasa in perioada aia, da' nu stiu efectiv daca in Focsani sau nu, nu avem nimic planificat. Oricum, mai tinem legatura pana atunci ... mi-ar face placere sa iesim la o inghetata!!!!
Petronela si Silvia
prixi spune:
Petro, si noi de abia am cumparat biletele si inca nu ne-am facut nici un plan...Oricum va fi bucurie mare pe ai mei cu amandoi copiii acasa...
Pana atunci mai vorbim si poate reusim sa ne intalnim!
Roxana
Edit: mi-am corectat greseala, ca acum am vazut-o...
Fetelor, o duminica frumoasa! La noi ploua... asa ca ne vom uita poate la un film! Sper ca la voi sa fie mai frumos ...
Va pup pe toate si de abia astept sa mai stam la o vorba!
motanik spune:
Ce zi faina la mine, free as a bird, toti sefii sunt plecati asa ca ma petrec pe net toata ziulica!
Danutza, nici pe mine nu m-au trimis la laparoscopie dar am facut din prima ecograf intravaginal si am vazut chisturile. Nu mai stiu, tu ai facut eco?
Petro, din fericire am luat bilet mamei sa stea cu mine aproape 2 luni, din 16 iulie pana in 9 septembrie. Noi vrem sa ne si mutam in perioada aia, inca nu am decis daca inainte sa nasc sau imediat dupa pt ca tb sa aflam intai locatia; ne mutam in functie de jobul lui Lari, pt ca eu nu mai am treaba, din 30 iunie intru in concediu.
Faza e ca daca ma mut inainte, tb sa schimb si spitalul si moasa si n-as prea vrea pt ca sunt multumita deocamdata de astia. sa vedem... Oricum ne trebuie casa mai mare pt ca daca in asta mai bag si patut si carut, nu mai avem loc de nimic
Ma bucur ca ati scapat de colici si bebe e bine!
Andreia, ma bucur ca analizele sunt bune, sper sa scapi si de stres, gandeste-te numai la ce fetita buna, frumoasa, inteligenta ai.
Cat despre rufe, mi-e si rusine sa recunosc dar duminica m-am luat cu altele si mormanul a ramas exact asa cum era de mare, neatins. Offf...
Roxi, chiar asa, ce repede a trecut un an, caci de Pastele trecut eram acolo. Inca mi-aduc aminte ce buna mancare am mancat la grecii aia. Acum in Grecia ne-a zis prietena mea (Theodora, la ea mergem) ca ne duce in Atena la cel mai bun kebab, sper sa fie tot asa fain.
Va pup, va doresc sarbatori pascale frumoase si un w/e minunat!
--------------------
Andra